Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #194

hillybillybeauty.nl

Deze week kwamen er wat leuke plantjes in de woonkamer en werden eindelijk onze gave industriële lampen opgehangen. Ook was het Vaderdag, had Thomas een hockeytoernooitje en keken we voor een nieuwe auto. Welkom bij weer een nieuwe diary!

Maandag

Vandaag moest Amy weer voor het eerst naar een nieuwe fysio. Ditmaal vanuit het ziekenhuis doorgestuurd om helemaal te werken aan haar herstel van haar knie operatie. Het is een lange weg geweest, hopelijk gaat het nu helemaal goed komen. Ik ging met haar mee en heb zo gelachen. Er was namelijk een (Amy haar woorden) super knappe jongen die daar stage liep. Amy werd ook nog eens door hem geholpen. Die werd meteen vuurrood natuurlijk…haha.

Ook besloten mijn zusje Sarah en ik dat we in juli een readathon gaan houden. Vanaf 1 juli en dan 2 weken. Het thema:

Andries ging vandaag aan de slag met de lampen. Dit is een flinke klus waarbij we zelfs even de hulp van mijn vader moesten inroepen. Maar uiteindelijk hingen ze en wat zijn ze gaaf!!

Nu nog wachten op de nieuwe eetkamerstoelen, buffetkast, bureau, gordijnen en tv meubel…

Dinsdag

Vandaag met Andries op pad om te kijken voor tuinmeubels. Dit is nog best een lastige klus. We vonden we een aantal dingen mooi, maar hebben nog geen knoop doorgehakt.

Woensdag

Vandaag weer met Amy naar de fysio aan het einde van de dag. We gingen gezellig op de fiets, dan ben ik ook een beetje sportief bezig. Amy had nog flinke spierpijn van de vorige keer, dus het was een pittig half uurtje…haha

Ook kwam vandaag mijn bestelling van Kelly’s Expatshopping binnen. Ik heb hier al vaker besteld en ben zeer tevreden. Ik had namelijk onlangs zin in de lekkere cidertjes die ik altijd met mijn moeder en zusje drink als we in Engeland zijn. Ik drink nooit alcohol, maar zo’n cidertje lust ik wel.

Donderdag

Vandaag bleef Thomas een dagje thuis. Hij was in de ochtend echt snipverkouden en dan mag je niet naar school. Amy kon gelukkig bij hem blijven terwijl Andries en ik even bij de autodealer langs gingen. We moesten voor de hypotheek de leaseauto de deur uit doen en hebben nu tijdelijk een rammelbak. We moeten dus weer op zoek naar een andere auto.

Deze vond ik wel mooi maar is het nog niet geworden. We zijn er nog niet uit….lastige zoektocht als je 3 kinderen hebt die ook nog wel een beetje lekker willen zitten achterin…haha

Bij het tuincentrum haalde ik nog even een leuk plantje. Ik wil meer groen in huis, dus af en toe even een leuk plantje kopen.

Vrijdag

Zo kwam ook van de week mijn plant binnen van plantrebelz.nl Een super leuke en moderne site waar je gave planten en terrariums kan kopen voor je huis. Deze worden dan netjes thuisbezorgd. Ook hebben ze wat leuke manden en bakken om er meteen bij te bestellen. Ik heb er deze gave plant vandaan (de ficus)

Ook die leuke mand komt er vandaan. Ik heb al meerdere planten van plantrebelz op mijn lijstje. Ook deze gave pot!

Ze hebben heel veel terrariums. Voor naast de ficus ga ik nog iets bestellen. Wanneer het tv meubel, buffetkast en bureau binnen zijn ga ik de rest van de planten bestellen. Maar ik word al helemaal blij van deze hoek in de woonkamer…

Thomas had het ’s nachts een beetje warm…haha

Zaterdag

Andries moest werken vandaag dus ik was even taxi voor de hockey. Thomas had een soort toernooi op de club met onderlinge korte wedstrijdjes. Hij was helemaal blij dat hij had gescoord en elk kindje kreeg nog een medaille. Ja, dat is natuurlijk feest!

In de avond even op de gezonde toer..

Zondag

Vaderdag! Natuurlijk heeft Thomas op school weer iets moois gemaakt…

 

In de loop van de ochtend had Fenna met haar team een uitje en gingen wij naar mijn vader voor Vaderdag. Even lekker in de tuin, koffie, kletsen en thee….

Andries haalde Fenna in de loop van de middag op en daarna gingen we met z’n allen richting Mijdrecht voor de verjaardag van ons neefje en nichtje (zit een paar dagen tussen). Andries’ andere broer kwam ook nog even langs, en ja, dan moet er natuurlijk even op de brommer gezeten worden.

Eenmaal thuis in de avond was iedereen wel duf en werd er ontspannen. Voorbereiden op een hittegolf….;-)

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge