Follow:
beauty

Zechsal Pure Magnesium Skin Balm

Zechsal

Voor mij is de periode van vele puistjes gelukkig al aardig lang geleden. Tóch heb ik af en toe ook nog weleens zo’n verschrikkelijke joekel van een puist in mijn gezicht. Uiteraard wil je er ook zo snel mogelijk vanaf. Mijn 2 tienerdochters komen nu in het stadium dat er ook weleens een pukkeltje de kop opsteekt, dus wij konden met z’n drietjes gaan testen!

Over Zechsal

“Paniek maakt je ondernemend en creatief. Toen de 15-jarige Stacey Kimbell vlak voor een cruciaal schoolfeest een puistje ontdekte, pakte ze resoluut het flesje milk of magnesia – dat haar vader gebruikte tegen maagproblemen – van de badkamerplank. Stacey smeerde het op haar puistje en daarna ging het snel. Via social media en talloze filmpjes op Youtube werd de milk of magnesia in Amerika in no time een enorme hit in de bestrijding van puistjes en roodheid. De verbeterde vorm is nu beschikbaar op de Europese markt: Zechsal Skin Balm.”

Zechsal

Uiteraard was het flesje dat Stacey gebruikte niet écht geschikt voor de huid. Deze zou de huid teveel uitdrogen, en dat is natuurlijk ook niet de bedoeling. Zechsal is zó gemaakt dat het veilig voor de huid te gebruiken is, maar mét de effectieve eigenschappen van het product wat Stacey gebruikte. De gebruikte ingrediënten zijn puur natuurlijk.

De zuiverste bron

In Veendam is een bron die wereldwijd erkend is als de zuiverste magnesiumbron op onze planeet. Door het magnesiumchloride te mengen met het eveneens natuurlijke Dolomiet uit de Belgische Ardennen ontstaat magnesiumhydroxide, ook milk of magnesia genoemd. Dit onttrekt talg en olie aan de huid. Ook is er tea tree olie aan toegevoegd dit werkt ontsmettend. Het ideale product tegen puistjes en roodheid.

Zechsal

Hoe werkt het?

Je kan Zechsal plaatselijk aanbrengen op een puistje. Soms voel je al dat er een pukkel aan zit te komen, dan kan je preventief Zechsal al op de plek aanbrengen. De onzuiverheden zullen sneller indrogen en wegtrekken. Ik heb het gebruikt op 2 pukkeltjes die ik kreeg na het gebruik van een bepaald product. De pukkeltjes gingen, naar mijn idee, super snel weg! Mijn dochters stippen het nu ook aan op kleine puistjes en zijn erg enthousiast.

Ook heb ik een wat “rare” plek op mijn linkerjukbeen. Bij de schoonheidsspecialiste is het al eens aangepakt. Het is een soort groepje van gerstekorreltjes die telkens terugkomen. Ik ben sinds kort Zechsal ook in de avond daarop aan het aanbrengen. Stiekem hoop ik dat het daar ook iets magisch gaat doen. Als dat gebeurt zal ik het uiteraard even melden op mijn blog!

zechsal

Zechsal Skin Balm (€14,50–50ml) is o.a. verkrijgbaar bij de Vitamin Store en www.zechsal.eu
Zou jij dit proberen bij puistjes?
.

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply chucky1012

  Dat is handig!
  Ik heb weleens een pukkel die op het moment komt dat ik er mooi uit wil zien en die een look
  verpest.
  Dan moet ik dit toch snel kopen 😉

  Xoxo

  juni 17, 2017 at 11:15
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge