Follow:
lifestyle, samenwerking

Het is bijna vaderdag! Cadeautips

Elk jaar is het voor de kids en mij weer een opgave iets te verzinnen voor Vaderdag. Of het nou voor mijn man Andries is, of voor de (schoon)vaders, elk jaar ben ik weer inspiratieloos. Toch ben ik dit jaar even achter de laptop gaan zitten en heb ik met de kinderen rondgekeken voor leuke ideetjes. En er is toch best wat leuks te verzinnen hoor….;-)

Merchandise

Andries is helemaal weg van Formule 1. Hij is daar al een aantal keren naartoe gegaan met een collega en kijkt elke wedstrijd. Ik zeg weleens voor de grap dat hij alleen voor Formule 1 vroeg zijn bed uitkomt! Iets wat met Red Bull en Max Verstappen te maken heeft is dus altijd een schot in de roos. Een mooie pet van Max Verstappen bijvoorbeeld. Deze draagt hij dan ook heel vaak. Zeker op warme zonnige dagen pakt hij de pet altijd. Zijn vorige petje is hij tijdens een weekendje Formule 1 in Oostenrijk kwijtgeraakt. Een nieuwe is dus zeker welkom!

Bitcoins

Iets waar zowel Andries als mijn vader weleens wat mee doet zijn Bitcoins. Zelf heb ik er de ballen verstand van, maar zij vinden het heel interessant. Bitcoin kopen, er samen over praten en online bijhouden…het is een wereld op zich. Ook mijn broer heeft hier met mijn vader samen het één en ander mee gedaan en soms leverde dat toch leuke winst op heb ik begrepen!

Een heel bijzonder en uniek cadeau kan dus zijn om Bitcoins te geven. Wellicht heeft je vader/partner altijd al interesse gehad in cryptovaluta, dan is dit een heel uniek cadeau.

Ben je een beginner en wil je meer informatie over alles rondom cryptovaluta? Lees dan eens deze Bitvavo review, hierin wordt heel veel uitgelegd en kan je als beginner, maar ook als ervaren persoon, heel veel informatie halen.

Een lekker luchtje is ook altijd goed!

Het is misschien niet altijd even origineel, maar een lekker luchtje geven is toch ook altijd leuk. Vaak wordt een luchtje ook nog eens heel mooi ingepakt bij de parfumerie en dat geeft ook leuk als cadeau. En welke man is nou niet blij met een lekker luchtje? Ik vind het ook fijn als Andries lekker ruikt, dus het is voor jezelf ook nog eens fijn.

In de winkels (en online) kan je vaak hele mooie cadeaudozen vinden voor een leuke prijs. Dit maakt het cadeautje nog eens extra speciaal. Wedden dat elke man blij is als hij met Vaderdag een mooie geur krijgt?

Bijzondere cadeaubon

Een cadeaubon voor een bijzonder uitje is natuurlijk ook altijd gaaf. Zo vindt Andries karten helemaal geweldig. Met Thomas heeft hij dit al geregeld gedaan, en ook met vrienden. Een cadeaubon om eens een keertje te gaan karten zal dan ook een schot in de roos zijn!

Maar ook een cadeaubon voor de bioscoop, een restaurant of een Escape Room is mogelijk… er zijn ontzettend veel mogelijkheden om een specifieke cadeaubon te geven. Je kan ook besluiten er twee te geven zodat je partner/vader nog met iemand samen kan gaan. Mogelijkheden genoeg!

Wij hebben voor Andries dit jaar ook weer een leuk cadeautje gekocht. En we zitten erover te denken om in de vakantie nog een leuk uitje met elkaar te doen en dat ook te combineren met een voucher voor Vaderdag. En natuurlijk maakt Thomas op school nog een leuk knutselwerkje, en zeg nou zelf: Die zijn stiekem toch het allerleukste 😉

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge