Follow:
beauty

Nieuw! Kneipp Body lotion spray Silky Secrets

Kneipp

Gemak dient de mens. Is het niet? Soms neem je uitgebreid de tijd om jezelf eens heerlijk in te smeren, maar meestal heb je het druk en sla je het smeren met body lotion maar over. Herkenbaar? Kneipp heeft daar nu dé ideale oplossing voor! Snel en effectief je huid verzorgen met een heerlijke body lotion. Super handig in een spray! En door het handige sluitdopje ook perfect om mee te nemen op reis in plaats van lekkende flessen body lotion.

Kneipp

Silky Secrets is een heerlijk geurende lijn van Kneipp. Ik mocht ooit al eens de body crème testen en toen werd ik al verliefd op de geur. Heel blij ben ik dan ook dat ik de body lotion spray binnen kreeg om te testen. Ik smeer mij elke dag in met een bodyverzorging. De ene keer neem ik uitgebreid de tijd en pak ik er een grote pot bij. Maar in de ochtend heb ik die tijd niet, en duurt het intrekken van een body butter of body crème mij toch écht te lang. Daar heb ik nu deze heerlijke body lotion spray voor!

Kneipp

De formuleringen van de Kneipp body lotion sprays zijn op basis van hoogwaardige natuurlijk oliën en ingrediënten en hebben een innovatieve en zijdezachte textuur. De Silky Secret bevat melkproteïnen. Deze verzorgen en verzachten de huid en hydrateren zeer goed. Tevens werken de melkproteïnen kalmerend. Je raakt dus heerlijk ontspannen door het gebruik van deze overheerlijke body lotion spray.

Kneipp

Ik heb één keer eerder een body lotion spray gebruikt, maar was daar destijds niet zo enthousiast over. Er kwam namelijk meer een nevel uit wat mijn huid totaal niet voldoende verzorgde. Ik was daarom blij verrast toen ik zag dat er echt body lotion substantie uit de spray tevoorschijn kwam. Hier wordt mijn huid zeker blij van!

De Kneipp body lotion sprays zijn overigens zonder minerale oliën en conserveringsmiddelen. Veel beter voor de huid dus!

Kneipp

Het handige dopje zorgt voor een zeer goede sluiting. Heel hygiënisch omdat er zo amper zuurstof bij het product komt. Hierdoor blijft je body lotion veel langer goed en de werkzame stoffen ook langer werkzaam. De flacon werkt niet op drijfgas maar op perslucht.

Kneipp

Door dit sluitsysteem kan je de flacon ook makkelijk meenemen zonder bang te zijn dat hij gaat lekken. Ik heb hem al in mijn tas gestopt voor onze vakantie in Engeland!

Wist je dat….

De zijdeboom is een bijzondere boom die snel groeit. Wanneer de boom in bloei staat zul je versteld staan van de schitterende roze bloemen die tevoorschijn komen in de vorm van kleine waaiertjes. In China worden de bast en de bloemen van de zijdeboom al eeuwenlang in de traditionele geneeswijze gebruikt, tegen slapeloosheid, stress en depressies. Tegenwoordig wordt zijdeboombloesemextract ook gebruikt als werkzaam en geurend bestanddeel voor verzorgingsproducten die de regeneratie en elasticiteit van de huid ondersteunt. 

De nieuwe Kneipp Body Lotion Spray is verkrijgbaar in de geuren Silky Secrets en Patchouli voor 9,99 bij diverse drogisten.

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply chucky1012

  Fijn zo een speciale dop om lekken te voorkomen!
  Ik hou van dit merk.
  Zal dit dus zeker kopen.

  Xoxo

  mei 9, 2018 at 06:33
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge