Follow:
beauty

Novexpert Booster Serum with Hyaluronic Acid

Hyaluronzuur, klinkt iets beter dan ‘acid’ al zeg ik het zelf. Maar hyaluronzuur is echt een fantastisch ingrediënt, en dat weet Novexpert ook. Daarom hebben zij een heel mooi product in hun assortiment, het Booster Serum.

Novexpert Booster Serum

Hyaluronzuur staat bekend om het feit dat het rimpeltjes en lijntjes opvult. Ook geeft het een flinke vochtboost aan de huid. Het ouder worden van de huid geeft aan dat er een tekort aan hyaluronzuur is. Hyaluronzuur is namelijk een lichaamseigen stof. Ook bij het dof worden van de huid is dit serum perfect, hyaluronzuur laat je huid namelijk stralen.

Novexpert heeft daarom een prachtig product in het assortiment, het Booster Serum. Dit serum bevat 100% natuurlijke ingrediënten. In het serum zitten 20 injecties met hyaluronzuur, de hoogste dosering in een product ter wereld! 4 Soorten hyaluronzuur in dit serum, beter kan je niet krijgen.

Ik ontving van een oud collega wat proefjes en ben daar lekker mee aan de slag gegaan. Het serum is heel dun en daarom ook ideaal om bijvoorbeeld door je dagcrème en/of nachtcrème te mengen. Ik vond het makkelijker om in de ochtend het als een serum voor mijn crème aan te brengen. Ik merkte meteen dat mijn huid zich licht ging aanspannen. Dit was even een gek gevoel, maar na het aanbrengen van mijn dagcrème voelde mijn huid weer comfortabel aan. ( ik hou persoonlijk niet van een trekkerig gevoel ).

Ingrediënten

ANTI-VEROUDERINGSEFFECTEN OP DE HUID
Hyaluronzuur (zeer hoge dosering, 2.3)
Hyaluronzuur (hoge dosering, 1.0)
Polysaccharide (koolhydraat)
ANTI-VEROUDERINGSEFFECTEN ONDER DE HUID
Hyaluronzuur (gemiddelde dosering, 0.1)
Hyaluronzuur (lage dosering, 0.02)
OVERIGE EFFECTEN
Aloë vera-gel
Pyroglutaminezuur (PCA, aminozuur)
Arganine (aminozuur)
Probiotica
Plantaardige glycerol (glycerine)

Wil je dus een echt boost voor je huid op gebied van anti-veroudering, vochttekort en dofheid? Dan is dit serum een waar pareltje voor je.

Het serum is verkrijgbaar in een flacon van 30ml en kost 64,95.

De producten van Novexpert zijn verkrijgbaar bij Ici Paris Xl.

Ken jij het merk Novexpert?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

6 Comments

 • Reply chucky1012

  Dit klinkt goed!
  Ben niet bekend met dit merk.

  maart 24, 2017 at 07:02
 • Reply Amy

  Novexpert heeft echt zeer fijne producten!
  Amy onlangs geplaatst…got2b VolumaniacMy Profile

  maart 24, 2017 at 08:58
 • Reply Yvonne

  Ik heb nog nooit van dit merk gehoord. Klinkt goed ik ben dol op een goed serum.

  maart 24, 2017 at 12:55
 • Reply Babs

  Ik ken dit merk niet, maar helemaal goed, hyaluronzuur! (ik vind het ook best een gek woord-zuur-acid, dat verwacht je eerder bij een peeling)

  maart 24, 2017 at 13:23
 • Reply Annette

  Ik heb 2x de vitamine C booster gehad van dit merk, ook heel fijn.

  maart 24, 2017 at 18:48
 • Reply Sonja

  Heerlijk, ik hou ook zo van serums! Ik wil ze in drinkvorm!
  Sonja onlangs geplaatst…Uit de pers | TreacleMoon | Artdecco | MUA | Bodyshop | PersberichtMy Profile

  maart 24, 2017 at 19:33
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge