Follow:
Outfit

Tante Betsy Tweede Ronde Wishlist! Zoveel moois!

Tante Betsy

Met dank aan Susan van 365 Days of Happy Tante Betsy Dresses van wie ik even wat foto’s heb gepikt van haar blog. ( gelukkig weet ik dat ze dat niet erg vindt, hihi). Vandaag druppelen bij de meeste Tante Betsy verkooppunten de tweede lichting van de nieuwe collectie binnen, en ik moest daarom wel weer even een wishlist maken. 😉

Van de eerste lichting heb ik trouwens ook nog een wishist, en ik moet dan ook heel diep nadenken welk jurkje ik volgende maand als eerste ga bestellen! Want bij de tweede lichting zit ook zoveel moois!!

De Songbird is echt zó gaaf!! Ik denk dat ik voor dit model zou gaan, al twijfel ik nog een klein beetje. Ik denk dat ik het even zou moeten passen om te zien hoe het staat.

En die zippie Sunny, wat een geweldig jurkje. Geweldige lengte van de mouwen en het printje is to die for! Ook deze komt op mijn wishlist! ( welke kleur? Uh….allemaal? 😉 )

tante betsy

Dit printje van een klavertje vind ik ook ontzettend leuk. Ik weet niet welke kleuren er nog meer komen, maar deze 2 staan alvast op mijn lijstje. Vorig jaar had ik maar 1 mouwloos jurkje en ik merkte al gauw dat ik dat echt te weinig vond. Als het hoogzomer is heb ik het al snel heel warm en dan zijn dit ideale jurkjes! Dus kom maar op met die mouwloze jurkjes ( en de zomer 😉 ).

Op dit modelletje ben ik zwaar verliefd. Wat leuk die mouwtjes bij de schouder. Zo vrouwelijk! Ik kan niet kiezen tussen deze 2 kleuren, dus ook maar beide op mijn wishlist. ( oh my, waar is die geldboom? )

Dit printje vind ik ook weer zo lief. De combinatie blauw met roze blijft een toppertje. Dit Signorita model wil ik nog steeds even passen, ik denk dat ik die heel goed kan hebben! Dus ja, dan wil ik hem ook wel graag in de kast hebben hangen.

Nog meer mouwloos! Yay! De kleur rechtsonder staat mij denk ik niet zo, maar de overige 3 vind ik fantastisch! Trouwens beide modelletjes vind ik gaaf, dus hup, op die lijst.

Nou het moge duidelijk zijn, mijn Tante Betsy collectie gaat zeker weer verder uitgebreid worden de komende tijd. En dan te bedenken dat ik van die andere lijst ook nog een aantal wil aanschaffen. Tja, je moet wat te wensen hebben hè? 😉

( vanaf volgende week ook online bij Tante Betsy zelf )

Worden jullie ook zo vrolijk van deze jurkjes?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

6 Comments

 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Geen probleem hoor lieverd Oh ik heb net ook al smachtend zitten te kijken. Deze tweede lichting heeft zoveel gave jurkjes…ik heb een mega wishlist die alleen maar groter en groter wordt. Geen geldboom in huis maar wel veel kleding die ik niet meer draag sinds ik verliefd ben op Tante Betsy…dus hupsakee op Mp ;).
  Ik zag net de Carmen in het zwart, wowww! En oh mooie mouwloze jurkjes en die Betsy Big Flower jurkjes, wil ik ook al en natuurlijk Lola Songbird in groen en roze.
  Het moge duidelijk zijn ik ben zwaar verliefd! Dikke knuffels!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Tante Betsy Spring Summer collection shoppingMy Profile

  maart 23, 2017 at 15:23
 • Reply Deb

  Wat een leuke zomer jurkjes! Ik moet snel even naar Utrecht waar je tante Betsy kan kopen (kan ik gelijk mijn maat even bepalen om daarna ook online te kunnen kopen). Ik vind de jurkjes (met 3/4 mouwtjes) en songbird print erg leuk. Daar zie ik mij deze zomer wel in lopen 😉

  maart 23, 2017 at 16:00
 • Reply Yvonne

  Leuke, vrolijke zomerjurkjes! Ik vind mouwloos ook prettig maar het nadeel daarvan is dat mijn bovenarmen dan zo voluptueus ogen naar mijn smaak (ten opzichte van de rest). Heb ik liever een kort mouwtje. Maar die zijn er ook zie ik! 🙂 Ik heb 1 zomerjurkje waar ik echt dol op ben. Van Vero Moda dacht ik. Het kleedt meteen af en het voelt lekker luchtig.

  maart 23, 2017 at 18:51
 • Reply Natasja

  Ja, er komt weer veel moois voorbij! Hier ook een hele planning gemaakt, hihihi!

  maart 23, 2017 at 19:54
 • Reply Jessica J.

  Ik vind ze er zo schattig uitzien, al zie ik mezelf ze niet gauw dragen – hoewel ik een zwart jurkje met een rode bloemenprint wel erg mooi vind! Hm, even nadenken! 😀
  Jessica J. onlangs geplaatst…Yankee Candle | Good Air Odor Eliminating FragranceMy Profile

  maart 24, 2017 at 08:42
 • Reply Nicolette

  Oh ze zijn allemaal zo leuk!
  De roze Lola Songbird was niet eens meer beschikbaar bij Tante zelf!
  Gelukkig er nog één kunnen vinden bij een Tante Betsy zuster uit één van de Facebookgroepen!
  En heb ook de rode Big Flower gekocht! Die stond ook héél hoog op mijn wishlist!
  Die blauwe Carmen jurk staat ook nog op mijn lijstje. Maar nu eerst weer sparen!

  april 1, 2017 at 23:14
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge