Follow:
beauty

Oriflame Giordani Gold Bronzing Pearls

Oriflame bronzing pearls

Zonder blush ga ik de deur niet uit, dat is een feit. Hóe weinig tijd ik soms ook heb in de ochtend, blush is een must! Tot voor kort gebruikte ik altijd blush in vaste vorm. Eén kleur, lekker basic en lekker makkelijk. Tot ik de prachtige Bronzing Pearls van Oriflame ontving, de Giordani Gold Bronzing Pearls. Een bestseller van Oriflame! En ik snap hoe het komt dat dit een bestseller is….

Oriflame bronzing pearls

In de periode dat ik in een parfumerie werkte heb ik weleens van dit soort pareltjes gehad. Als ik mij goed herinner waren die van Guerlain. Deze waren alleen niet om kleur in je gezicht aan te brengen, maar meer om de huid te egaliseren van roodheden. ( waren witte/groene/roze/gele pareltjes ). In die tijd was parelvorm al een veel luxere uitgave dan een compacte poeder. Ook nu ik naar deze pareltjes kijk, ervaar ik toch een luxe gevoel. Het oog wil natuurlijk ook wat. 😉

Oriflame bronzing pearls

Ik ontving kleurnummer 32081 Natural Radiance. Een mooie mix van roze en bruine pareltjes ( in verschillende kleuren ). Op sommige foto’s komen de kleuren wat minder goed over, lijken ze meer oranje, dit is in het echt niet zo.

De pareltjes zijn samengesteld met Mineral Complex, hierdoor krijg je een mooi zacht resultaat. Ook zitten er lichtweerkaatsende deeltjes in waardoor je een stralend effect krijgt.

Oriflame bronzing pearls

Bij de parels zit een klein kussentje welke je zou kunnen gebruiken voor het aanbrengen van de blush/bronzer. Persoonlijk vind ik het een mooier resultaat geven als je een kwast gebruikt. Gelukkig heeft Oriflame die ook. Je hoeft maar heel lichtjes over de parels te gaan om al voldoende poeder op je kwast te hebben. Gebruik zeker niet teveel want de parels zijn zeer goed gepigmenteerd!

Oriflame bronzing pearls

Persoonlijk hou ik van roze blush, draag eigenlijk vrijwel niets anders van kleur. Maar juist door de combinatie van de bruinkleurige toevoeging aan de parels krijg je een heel natuurlijk effect. Je kan natuurlijk een extra laagje aanbrengen als je van meer kleur houdt.

Oriflame bronzing pearls

Deze Bronzing Pearls zijn voor mij echt perfect van kleur. Oriflame heeft 4 variaties op de Bronzing Pearls, dus er is voor iedereen wel een juiste combinatie. Ook vind ik de uitstraling van dit product een plaatje op mijn kaptafel.

https://nl.oriflame.com/products/product?code=32081

https://nl.oriflame.com/products/product?code=32081

Je kan deze parels dus gebruiken als blush. Maar de parels zijn ook te gebruiken op bijvoorbeeld de décolleté voor extra glans, kleur en warmte. Wellicht is een variant met roze dan niet zo geschikt, maar ik denk dat deze variant in de zomer écht prachtig is!

De Oriflame Giordani Gold Bronzing Pearls komen in een luxe doosje met 25 gram en kost 34 euro. Oa te bestellen online bij de webshop van Oriflame.

Je hoeft in principe maar eenmalig zo’n doosje aan te schaffen. De pareltjes zijn ontzettend zuinig in gebruik, dus ik gok dat je er je leven lang mee zal doen. 😉

Ben jij bekend met Bronzing Pearls?

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply Willeke blogt

  Ik gebruik ze ook. Mijn make-up is allemaal van het merk Oriflame. Ik vind het echt heel fijne make-up. De oogschaduw sticks ben ik ook helemaal fan van. Wbt de parels; in het begin schrok ik me dood, want er kwam de eerste paar keren echt heel veel poeder vanaf en het was dus niet echt subtiel. Maar nu is dat gelukkig niet meer zo.

  november 15, 2017 at 14:07
 • Reply Jouvence

  De bronzing pearls van Giordani Gold zijn prachtig! Ben er zelf ook fan van. xx

  november 15, 2017 at 16:51
  • Reply Jelma

   Superfijn product; ik gebruik ze al enkele jaren. Ook zijn de parels met enige regelmaat in de aanbieding bij Oriflame! Bijvoorbeeld van 34,00 voor 19,00: de moeite waard om in de gaten te houden

   november 16, 2017 at 05:36
 • Reply chucky1012

  Prachtig!
  Ik had ze van bourjois….
  Maar heel lang geleden.

  november 18, 2017 at 18:10
 • Reply Riek Muijen

  Ja ik hou ervan ik heb ze ook. Ga er ook een blog van maken 🙂

  februari 8, 2018 at 23:47
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge