Follow:
Outfit, Tante Betsy

Outfit of the Day: Tante Betsy Dress Retro go Royal Blue

Dress Retro Go Royal

Een jurkje die bij de lancering van deze collectie nog niet meteen op mijn wishlist stond was de Dress Retro Go Royal Blue. Ik vond hem leuk, maar had voor mij niet meteen de “heb-factor”. Toch, in de loop der tijd, vond ik hem steeds leuker worden als ik hem op internet voorbij zag komen. En nu kan ik hem t├│ch aan mijn collectie toevoegen!

Dress Retro Go Royal

De kleur blauw is werkelijk prachtig. Ik grijp toch vaak naar de donkerblauwe kleuren, maar deze mooie fellere blauw vind ik stiekem toch ook werkelijk prachtig.

Dress Retro Go Royal

Dress Retro Go Royal

Een leuk detail vind ik het contrast net boven de boezem, waar de effen stof overgaat in een printje. Ontzettend leuk bedacht. Dit model is al vaker bij Tante Betsy in de collectie geweest ( met dots ) en ook dit jaar nog in de Big Flower variant. ( die heeft alleen kortere mouwtjes en geen zakjes ).

Dress Retro Go Royal

Dit model kan prima bij vrouwen met zowel een grote boezem als een wat kleinere. En ik ben altijd fan van zakjes! Ik vind het altijd leuk op een jurkje als er wat details zitten. En de biesjes met van die grote knopen boven de zakjes vind ik gaaf.

Dress Retro Go Royal

De jurk zit heerlijk en heeft weer de perfecte lengte voor mij tot op de knie. Ik vind dit overigens ook een heerlijk jurkje voor het najaar gok ik zo, leuk met een fijn Tante Betsy vestje erop.

dress retro go royal

Stiekem ben ik dus heel blij dat ik uiteindelijk dit jurkje in mijn ‘verzameling’ heb! Soms moet de liefde voor een bepaald jurkje groeien denk ik. Bij sommige jurkjes heb je meteen een crush, en bij anderen duurt het wat langer ­čśë

De Dress Retro Go Royal Blue is nu in de sale en kost geen 84,95 maar 59,95!

Wat vind jij van deze kleuren blauw?

Liefs Hilde

** Ik heb dit jurkje ontvangen **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply chucky1012

  Mooie stof!
  Hij staat je prachtig.
  Fijn dat je toch eens een andere kleur TB dress probeert.

  Xoxo

  juli 6, 2017 at 06:32
 • Reply Rachel

  Supertof jurkje. Alleen is deze niet meer in mijn maat te verkrijgen. Ik heb deze week voor het eerst een bestelling geplaatst bij Tante Betsie. Ik hoop dat de jurkjes mij passen want de verkrijgbare maten zijn 42/44 en 46/48 en laat ik nu net 44/46 hebben . Dus ik hoop dat ├ę├ęn van Tante Betsies maten op mijn lijf geschreven is. Vind de jurkjes zoooooooo superleuk!

  juli 7, 2017 at 16:29
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge