Follow:
beauty

Dr. Organic Skin Clear 5 in 1

dr. Organic

Soms zou ik willen dat er in mijn tijd, toen ik de leeftijd had dat mijn huid onzuiver was, zoveel keus was geweest aan mooie producten. Voor mijn gevoel was er toen veel minder keus en kwam mijn moeder al snel thuis met de bekende “pukkeltjes-remedie-producten”. ( die achteraf juist mijn huid meer kwaad dan goed deden)Dr. Organic komt met een prachtig trio om de onzuivere huid aan te pakken!

Dr. Organic Skin Clear

Deze mooie lijn werkt op basis van salicylzuur en natuurlijke AHA’s ( fruitzuren ). De huid zal hierdoor, bij regelmatig gebruik, een boost krijgen en de natuurlijke celvernieuwing stimuleren. Je huid zal er veel beter en stralender uit gaan zien!

 • Reinigt en kalmeert de huid
  – Gaat een vettige, glimmende huid tegen
  – Vermindert zichtbare poriën
  – Vermindert de kans op puistjes
  – Complete behandeling

Dr. Organic Skin Clear Organic Tea Tree Deep Pore Cleansing Face Wash

Dr. Organic

Fenna is meteen begonnen met het gebruiken van deze face wash. Amy heeft amper last van onzuiverheden, maar bij Fenna is het af en toe toch al raak. Ze vond de gel als eerste al heel fijn ruiken. Ook vond ze hem lekker schuimen en voelde haar huid na gebruik lekker schoon aan.

Dr. Organic

Fijn om ook op de verpakking te lezen dat er geen parabenen, SLS, minerale oliën, siliconen en nog meer “rotzooi” in zit. Zeker voor een tienerhuidje lijkt mij dat veel beter.

Dr. Organic Skin Clear Organic Tea Tree Treatment Gel

Dr. Organic

Om plaatselijk iets intensiever te behandelen, is er de treatment gel. Super handig om op een puistje die de kop op komt steken meteen deze gel bij de hand te hebben. Fenna heeft nog niet echt zo’n boosdoener gehad sinds ze deze lijn gebruikt, maar heeft hem klaarliggen mocht dat wel gebeuren. 😉

Dr. Organic

Heel handig klein tubetje met een klein tuutje eraan. Zo kan je makkelijk een kleine hoeveelheid doseren om plaatselijk aan te brengen.

Dr. Organic Skin Clear Organic Tea Tree Oil Control Moisturizer

Dr. Organic

Uiteraard zou deze lijn niet compleet zijn als er geen verzorging bij zou zitten. Een moisturiser die je zowel als dagverzorging en als nachtverzorging kan gebruiken. Deze verzorging reguleert het talg, matteert, voorkomt onzuiverheden en vermindert roodheid. Eigenlijk dé ideale verzorging voor een gecombineerde en/of onzuivere huid.

Dr. Organic

De moisturiser komt in een makkelijke tube wat natuurlijk handig in gebruik is én hygiënisch. Fenna is dol op de moisturiser. Ze zegt dat haar huid comfortabel aanvoelt en minder lijkt te glimmen.

Dr. Organic

Eigenlijk kan je deze 3 producten als een heus trio zien. Een trio die de problemen die bij een onzuivere huid kunnen opspelen als een sterk team te lijf gaat. Ook zullen de producten elkaars werking versterken als je ze alle 3 gebruikt.

Daarom heeft Dr. Organic deze 3 producten in een gave set gestopt. Ik kwam deze set online tegen bij Holland & Barrett voor 24,99. Een super set ook dus voor tieners die net een beetje beginnen met huidverzorging en last hebben van een onzuivere huid!

Dr. Organic

Het is belangrijk om tieners al een beetje aan te leren hun huid goed te reinigen en verzorgen. Zeker als de huid wat last krijgt van onzuiverheden. Je huid goed behandelen is dan een must. Dr. Organic is dan absoluut een aanrader!

Dr. Organic

Wat gebruikte jij als tiener tegen onzuiverheden?

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply chucky1012

  Dit klinkt goed!

  juli 5, 2017 at 06:44
 • Reply Romy

  Dit klinkt zeker als een fijne productlijn! Fijn om te horen dat Fenna baat heeft bij de producten. Ik heb zelf ook nog weleens last van een onzuivere huid en wil me ook eens gaan verdiepen in producten die ik daarvoor kan gebruiken.
  Romy onlangs geplaatst…Voor de thuisblijvers | 9 tips voor een staycationMy Profile

  juli 5, 2017 at 07:29
 • Reply Mariska

  Hoor altijd veel goeds over dr. Organic 🙂 toen ik tiener was hield ik me juist totaal niet bezig met cosmetica enzo, alles was zoals t was 😛

  juli 5, 2017 at 10:35
 • Reply Natascha

  Dit klinkt als een mooie productlijn! Kan me voorstellen dat veel meiden en jongens dit wel willen proberen. Ik heb eigenlijk nooit last gehad van onzuiverheden ook al deed ik er niet veel voor. Nouja; ik was wel altijd bezig met huidverzorging en reinigde mijn gezicht goed maar volgens mij had ik ook gewoon geluk!

  juli 5, 2017 at 15:42
 • Reply Jessica J.

  Klinkt erg goed voor mijn vette T-zone! Wat is Dr. Organic toch een fijn merk. ♥
  Vroeger gebruikte ik Clearasil, net zoals al m’n vriendinnetjes, haha.
  Jessica J. onlangs geplaatst…My scentful life #60 • Rokende leeuwen, Instagram struggles en A.D.My Profile

  juli 6, 2017 at 10:35
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge