Follow:
Outfit

Prachtige overhemden voor de langere man

Na het overweldigende succes van mijn afgelopen blogpost over mooie overhemden voor de man ( wat natuurlijk kwam door mijn topmodel! 😉 ), heb ik weer een mooi overhemd om te showen. Uiteraard kon ik geen beter model vinden dan mijn eigen man. En laat dan nou ook net mijn man perfect passen bij dit overhemd! Deze is namelijk speciaal voor de langere man. Want tja, ook langere mannen hebben speciale “needs” op kledinggebied.

mouwlengte

Ik gok dat mijn man nét op het randje zit wat ( extra ) mouwlengte betreft. ( hij is 1,88 ). Langere mannen hebben met de ‘standaard’ overhemden toch vaak een probleem met de mouwlengte, deze is dan nét aan, of nét te kort. Zonde natuurlijk! Mouwlengte7.com is een webshop met een groot assortiment aan overhemden met een extra lange mouw. Een walhalla voor de lange man! Het merk Sleeve7 heeft, zoals de naam al doet vermoeden, een mouwlengte 7. 😉

Andries ontving van Sleeve7 een ontzettend mooi lichtblauw overhemd met witte stip. In combinatie met zijn donkerbruine colbert echt heel mooi. Door de langere mouw komt er nu een stukje van het overhemd terug bij de pols. En laat ik nou nét onlangs bij RTL Late Night een stylist horen zeggen dat dat super hip is! ( en ik vind het zelf ook echt een leuk detail ).

De kwaliteit van de Sleeve7 overhemden is prima. Andries vindt ze erg fijn dragen en ook na een aantal keren wassen ziet het overhemd er nog prachtig uit. ( Andries is helemaal trots op zijn steeds groter groeiende overhemden collectie haha ).

sleeve7

Voor de langere man is er tegenwoordig dus genoeg keuze aan prachtige overhemden. Effen, stipjes, ruitjes, streepjes, noem maar op! Neem eens een kijkje op mouwlengte7.com voor al het aanbod.

Weet je trouwens niet zeker of je moet kiezen voor een overhemd met extra lange mouw of een “normale” maat? Online is een chat beschikbaar waar je alles kan vragen over de overhemden. Mijn ervaring is dat ze je ontzettend goed helpen zodat je zeker het juiste overhemd zal ontvangen. Top service!

Liefs Hilde

Ps

Alle mooie complimenten voor mijn man nav mijn laatste blog heb ik met alle liefde doorgegeven. Het maakte zijn dag weer fantastisch! 😉

** Ik heb dit overhemd ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply chucky1012

  Chique en stijlvol!

  oktober 26, 2017 at 09:55
 • Reply Ranoe Vos

  Mooi overhemd!
  Het valt me op dat werkelijk elke blogpost tegenwoordig een samenwerking is. Helaas is dat pas duidelijk als ik doorgeklikt heb. Ik vind dat echt heel storend! Wellicht zou je op Facebook al aan kunnen geven dat het een samenwerking betreft? Dan kan ik kiezen of ik het wil lezen of niet.

  oktober 27, 2017 at 10:32
 • Reply Marietta de Groot

  Mooie foto’s Hilde! Stippen overhemd staat Andries inderdaad heel goed, leuke reportage, goed gedaan.

  oktober 29, 2017 at 09:20
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge