Follow:
fashion, Outfit

Tijdloze klasse: Lacoste polo’s

Lacoste

Wie kent het niet, het schattige krokodilletje van Lacoste? Als kind kwam dit krokodilletje al geregeld bij ons in huis voor. Mijn (bonus)vader had een aantal Lacoste polo’s, en ik vond dat krokodilletje ontzettend leuk! Oog voor fashion had ik toen nog niet, dus dat de polo’s op zichzelf ook tijdloze klasse uitstralen viel mij niet op. Maar nu, ruim 30 jaar later, zijn de Lacoste polo’s nog altijd fashionable!

Lacoste

Eén van mijn vier broers, degene met de meeste stijl op gebied van kleding ( sorry overige 3 broers 😉 ), draagt ook geregeld Lacoste polo’s. Gewoon op een mooie jeans of zelfs op een nette korte broek staan de polo’s altijd netjes. Mijn vader had vroeger één model, maar tegenwoordig is er keuze uit 3 soorten modellen. ( om over de keuze aan kleuren nog maar niet te spreken ).

Bij hemdvoorhem.nl heb je 3 soorten Lacoste polo’s: Classic Fit (niet getailleerd), Slim Fit (licht getailleerd) en Stretch Slim Fit (lekker slank).

Voorbeeld Classic Fit:

Lacoste

Voorbeeld Slim Fit:

Lacoste

Voorbeeld Stretch Slim Fit:

Lacoste

Over Lacoste

Dat Lacoste iets met tennis te maken had wist ik al. De oprichter van het merk, fransman René Lacoste, was tenniskampioen. Hij vond dat de overhemden waar toen in werd gespeeld veel te warm voor de zomer en begon daarom met het ontwerpen van de Lacoste polo’s. In 1933 kwamen de polo’s op de markt en werden ook al snel populair onder de mensen die niks met tennis hadden. Lacoste polo’s zijn eigenlijk voor iedereen!

De polo’s worden gemaakt van katoen wat heerlijk luchtig draagt. Katoen is namelijk een ademende stof. Daarom werd de polo in de tenniswereld veel gedragen.

Lacoste

Feit of fabel?

Ik herinner mij trouwens dat ik als kind hoorde dat je een lucifer kon aanstrijken als je hem over het Lacoste krokodilletje haalde. Ik heb het nooit geprobeerd, maar begin mij nu wel af te vragen of dit waar was? Dat zou natuurlijk extra handig zijn 😉

Iemand die dit weet?

Lacoste

Bij hemdvoorhem.nl heb je een ruim assortiment Lacoste polo’s. In de 3 verschillende pasvormen en een palette aan kleurkeuze. HemdVoorHem bestaat al ruim 7 jaar en heeft als doel de klant blij te maken en tevreden te stellen. Zij hanteren daarom ook geen verzendkosten en je kan je kleding binnen 100 dagen gratis retourneren, super service dus!

Mijn eigen man heeft alleen een broek van Lacoste op het moment. Hij heeft weleens een Lacoste polo gehad, maar die is destijds weggegeven omdat de maat niet meer juist was. ( of hij te klein of te groot was geworden laat ik even in het midden 😉 ). Bij het zien van het ruime assortiment bij hemdvoorhem.nl weet ik al wat ik voor hem ga kopen bij de eerstvolgende gelegenheid.

Deze kleur vind ik zó gaaf!

Lacoste

Op dit moment is er trouwens een kortingsactie gaande op de site van hemdvoorhem.nl. Dus mocht je tóch al van plan zijn om zo’n stijlvolle Lacoste polo aan te schaffen grijp dan nu je kans!

Hebben jullie ook een herinnering aan het krokodilletje van Lacoste?

Liefs Hilde

** Samenwerking **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply chucky1012

    Heel mooi om een man stijlvol en chique aangekleed te hebben 😉

    Xoxo

    juli 7, 2017 at 09:41
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge