Follow:
Outfit

Outfit of the Day Zoo Adventure Adisa Roze & Tante Betsy!

Terwijl iedereen door het mooie weer al op zoek gaat naar sneakers en open schoentjes, ontving ik toch een paar prachtige Zoo Adventure laarzen. En eigenlijk is dat ook in de lente en de zomer zo gek nog niet! Ik zie mijzelf dadelijk al op de camping lopen als het een dag heeft geregend, lekker door de blubber banjeren. Ja hoor, ik doe dat gewoon in stijl!

Mijn eerste paar Zoo Adventure Adisa Navy laarzen draag ik ontzettend vaak. Als het regent of wat guurder weer is, zijn dat de laarzen die ik meteen aantrek. Ze zitten zo ontzettend fijn en lopen heerlijk. Maar ze zijn wel wat donker van kleur en bij mijn jurkjes is het soms ook wel gaaf om een wat meer fleurig paar te dragen. Vandaar dat mijn keuze deze keer viel op de Adisa Roze versie.

Door de bruine accenten een ontzettend mooi paar! Ik heb maat 41 van de laarzen en door de extra zolen die je krijgt kan je de maat nog iets kleiner maken. Zo heb je altijd een perfect zittend paar.

Voordelen Zoo Adventure laarzen

 

 • Acquastop membraan 100% waterdicht en ademend.
 • Geïmpregneerd nubuck, water- en vuilafstotend.
 • Binnenzolen meegeleverd in 2 dikte maten. Eigen zolen mogelijk.
 • Flexibele rubberen buitenzool.
 • Model Adisa: Regular fit schacht.

Het feit dat de laarzen 100% waterdicht zijn kan je ze bij zoveel activiteiten dragen. Lekker naar het strand voor een wandeling, als je aan het werken bent in de tuin, met de hond uitlaten of als je veel verblijft bij paardenstallen oid. Je kan het zo gek niet bedenken of deze laarzen zijn een must!

Ik vind het vooral zo leuk dat ze makkelijk schoon te maken zijn én ook nog eens gaaf eruit zien!

Want ook als het weer gewoon nog te fris is voor zomerse schoenen, en ik niet persé outdoor activiteiten ga ondernemen, draag ik ze ook ontzettend graag. 😉

Mijn jurkje die ik hier draag is de Tante Betsy Dress Sporty Roses Navy. Inderdaad, mijn 3e Dress Sporty Roses! Ik vind dit model echt geweldig! Het zit heerlijk en staat gewoon super.

Het fijne ook aan de jurk vind ik dat de mouwtjes wat langer zijn. Door mijn extra kilootjes van de afgelopen maanden ( die ik er hopelijk ook weer een beetje af ga krijgen ) heb ik van die blubber-bovenarmen. ( ik kan het niet mooier omschrijven, het is nou eenmaal de brute werkelijkheid ). In de Sporty Dress valt dat zoveel minder op. De ideale blubber-bovenarm-camouflerende-jurk!

En zo leuk vind ik dat in het roosje op de jurk precies de lichte kleur roze voorkomt van de Zoo Adventure laarzen. De perfecte match! Nou heb ik veel meer jurkjes waar roze in voorkomt, dus ik kan ze echt bij een hoop mooi combineren. Maar ook bij een spijkerbroek kunnen de laarzen prima door de wat bredere schacht.

De Zoo Adventure Adisa Roze laarzen kosten 199,90 en zijn hier te koop

De Tante Betsy Dress Sporty Roses Navy kost 89,95 en is hier te koop

Wat voor schoenen dragen jullie als je bijvoorbeeld door het bos gaat banjeren?

Liefs Hilde

**Samenwerking**

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply Romy

  Wauw, die laarzen! Ze zijn inderdaad echt heel gaaf! Alleen al omdat ze roze zijn, vind ik ze leuk 🙂 Ook het jurkje staat je super!
  Romy onlangs geplaatst…Dagje fotograferen bij Vlinders aan de VlietMy Profile

  april 4, 2017 at 07:28
 • Reply Brenda

  Prachtige laarzen zijn dit maar (tot nu toe) nog niet in mijn maat.
  Ik hou van mijn zwarte dubarry laarzen ‘roscommon’ en met droog weer draag ik vaak mijn blundstone rigger boots naar het bos of aan zee. Die zitten zo fantastisch en zien er lekker stoer uit. Ik moet wel zeggen dat ik de dubarry’s niet graag onder een jurkje draag want dan lijken het net van die 7 miles laarzen
  Tijdens het shoppen trek ik vaak dr. Martens of clumpy’s aan.

  april 4, 2017 at 09:45
 • Reply Janine

  Wat een ontzettend gave laarzen, ik zou ze alleen al kopen om de kleur! wel lijken ze mij best lastig te combineren met kleding maar dat heb je super leuk gedaan met het jurkje!
  Liefs,

  april 5, 2017 at 00:03
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Oh wow wat zien deze roze laarzen van ZOO Adventure gaaf uit onder je outfit! Ik ga normaal altijd voor knalkleurtjes, maar dit is toch ook wel een hele mooie combinatie. En ja je kunt ze gewoon afspoelen dus ook geen zorgen als ze vies worden hihi. Heerlijk, love it en ook je foto sessie zo leuk! Knuff!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Qualitytime with HubbyMy Profile

  april 5, 2017 at 05:50
 • Reply chucky1012

  Dat zijn zulke pretty boots!
  Mooie dress.

  Xoxo

  april 5, 2017 at 06:18
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge