Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #61

Mijn zusje ging deze week trouwen!! Joehhoooeee!! Uiteraard was dat het hoogtepunt van deze week. Maar ook alle andere dagen laat ik weer zien wat ik gedaan heb.

Maandag

Bij de Hoogvliet Supermarkt hebben ze nu een leuke spaaractie met stickers. Thomas vindt het helemaal geweldig! Gelukkig kom ik vaak bij de Hoogvliet, en oma ook, dus er wordt druk geplakt!

Ook kwam vandaag mijn Sauber stofzuiger binnen. Ik doe mee ( als blogger ) met de #nietstofzuigenvooreenweekchallenge. Dus een week mag ik niet stofzuigen om op zondag weer te mogen stofzuigen. Uiteraard volgt er nog een review binnenkort!

Amy ging alvast beginnen met proefkapsels bij mij maken voor de bruiloft vrijdag. Ze maakte deze mooie watervalvlecht bij mij.

Dinsdag

Vandaag was het weer tijd voor logopedie met Thomas. Omdat hij een wat langere sessie had mocht hij meteen na de logopedie met mij mee naar huis. Even lekker wat extra tijd saampjes, heerlijk!

Woensdag

Vandaag was echt een chaotische dag! Sowieso heel veel regen wat de “klusjes” vandaag ook niet echt prettig maakte. In de ochtend moest ik naar de mondhygiëniste, pijnlijk!!!!

Maar wel weer een mooi schoon gebit, haha

In de middag door de regen een straat krantjes lopen met Fenna. ( nog 1 keer hierna, dan zijn we er klaar mee! ). Thomas moest naar judo, Amy hockeyen, Andries ook. Dus een drukke namiddag. Ik merk dat ik een beetje uitgeput raak. Niet goed uitgeziekt wellicht afgelopen week.

Donderdag

Vandaag ben ik overdag vooral druk bezig met de voorbereidingen voor mijn zusjes trouwen. Kleding voor de kids klaarleggen, boodschappen in huis halen voor het weekend etc. Ook kwam vandaag Amy haar nieuwe fiets binnen én mijn nieuwe telefoon! Nou, wat een feest!!

Amy kwam eerder uit school want die moest een inenting halen. Dus snel in de auto en op pad!

En ondanks dat we met de auto waren werden we toch nat door de heftige regenbuien. Duimen dat het morgen op de bruiloft droog is!

Vrijdag

De bruiloft!!! Zo lang moeten wachten, en nu is het dan eindelijk zover!!

Natuurlijk had ik giga stress in de ochtend. De meiden moesten nog 2 straten kranten lopen ( uiteraard met ruzie…zucht ). Ik moest op het laatste moment nog wat boodschappen halen ook. Gelukkig vond Thomas alles best…hahaha

En de rest van de dag was vooral genieten, genieten en nog eens genieten!

In de ochtend had ik een Tante Betsy aan. Maar bij het feest was het zó warm dat ik een luchtige jurk/blouse aan heb gedaan

En dan hier de prachtige bruid!

In de avond een gigantisch feest! Ik heb mij op de dansvloer aardig uitgesloofd en heb na 2 dagen nóg spierpijn…haha. Maar we hebben genoten!

Zaterdag

We konden lekker uitslapen omdat Thomas uit logeren was bij opa en oma. Maar natuurlijk was ik om kwart over 8 klaarwakker ( met spierpijn ). Wel leuke post in de ochtend! Mijn nieuwe schoenen van Wolky

 

blogpost volgt tzt

Verder was het een logistieke uitdaging vandaag. Ik moest Andries afzetten in Voorschoten, daarna de meiden in Rijswijk, toen snel tanken en pizza’s halen voor de avond, door naar Den Haag voor Fenna haar hockeywedstrijd. Ik voel dat ik balanceer op het randje van oververmoeidheid….op tijd naar bed vanavond.

Wel een super spannende wedstrijd vandaag! 2-2 geworden.

Andries had nog een verjaardag, dus die ging de deur uit toen ik rond half 6 thuiskwam met Fenna en Thomas. Ik dook vroeg mijn bed in, helemaal op!

Zondag

In de ochtend konden we gelukkig even op adem komen. Andries moest zelf hockeyen in Nieuwkoop. Die pikten we op rond het einde van zijn wedstrijd.

Gelukkig scheen de zon!

Wel super balen dat Thomas zijn jas daar is vergeten. Dat moeten we nu dus nog gaan regelen dat die weer thuis komt via een bepaalde weg ( post of toch ophalen een keer….stom! ).

Daarna door naar Mijdrecht waar Andries’ moeder haar verjaardag vierde. Huis vol en druk. Gezellig, maar ik merkte al snel dat ik écht behoefte heb aan een paar uur totale rust. Deze week er maar eens van nemen een keer…

Neefje David had geen problemen met de drukte in ieder geval…haha

Hopelijk aankomende week iets minder drukke ‘verplichtingen’. Ik heb overigens nog 2 super mooie nieuwe Tante Betsy jurkjes ontvangen!! Helemaal in love! Reviews volgen snel.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Oh lieverd toch vanaf nu toch meer in de relaxmodus! Goed zorgen voor jezelf is niet zo makkelijk hè met zo’n groot gezin met al die afspraken. Gelukkig deze week de laatste keer krantjes. Maar wel gaan doen hè jezelf een halt toeroepen…
  En wat zagen jullie er stralend uit op de bruiloft van je zus, wat fijn dat het een mooie dag was. Geniet heerlijk na en geniet van je Tante Betsy jurkjes. Dikke knuffels!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…SoMuch creative Tante Betsy girlsMy Profile

  september 18, 2017 at 09:31
 • Reply chucky1012

  Ik gun je die rust maar snap dat het erg lastig is met je gezin.
  Jij hebt het ontzettend druk.
  Wat zagen jullie er mooi uit voor de bruiloft en gefeliciteerd.

  Sterkte Xoxo

  september 18, 2017 at 15:04
 • Reply Mariëlle

  Gefeliciteerd voor en met je zus! En jullie zagen er heel mooi uit allemaal. Nu lekker bijkomen 😉

  Veel liefs,
  Mariëlle

  september 19, 2017 at 10:59
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge