Follow:
Outfit

Outfit of the Day: Tante Betsy Dress Summer Klaver Navy

Tante Betsy Klaver

Op de banner hierboven zie je de Summer Klaver Black, een heerlijk zomerjurkje, mouwloos en met een geweldig printje. Ik heb de black versie ook gekocht omdat ik afgelopen jaar op hele warme dagen niet heel veel keuze had aan mouwloze jurkjes in mijn kast. Dus ik kocht de black en de navy! De navy laat ik jullie vandaag zien in een outfit of the day post.

Tante Betsy Klaver

Tante Betsy Dress Summer Klaver Navy is een prachtige jurk met van die heerlijke zakjes :-). Het jurkje komt bij mij tot op mijn kniën ( ik ben 1,67 ongeveer ) en dat vind ik een aangename lengte. Ik loop in de zomer het liefst in deze lengte of zelfs langer ( longdress ), mij zie je niet in mega korte broekjes of rokjes.

Het printje is in een prachtige klavertje met 2 lichtere tinten blauw en wit. In combinatie met het donkerblauw erg mooi. De stof is dikker en steviger dan de jurkjes van de laatste lichting die ongeveer rond deze dagen in de Tante Betsy store komen. Vandaag was het niet echt warm, maar met een Summer Cardigan ( Formula one ) was het prima te doen.

Tante Betsy Klaver

Het enige waar ik mij een beetje aan stoor is mijn buik ( daar kan dit jurkje overigens niks aan doen natuurlijk, haha ). Dat ik flink ben aangekomen in de afgelopen 2 jaar weet ik zelf ook, maar die buik ging mij nu toch écht in de weg zitten. Ik begon soms zelf nog te denken dat ik zwanger was! ( nee geintje natuurlijk 😉 )

Tante Betsy Klaver

Mijn buik zal nooit helemaal weggaan. Na 3 kids is dat gewoon bij mij niet meer haalbaar. Toen ik 2 jaar geleden onder de 60 kilo woog had ik ook nog een buikje, maar dat was toen redelijk. Ik ben nu 3 dagen bezig met het Novashops dieet en ik hoop hier toch ongeveer 10 kilo mee kwijt te raken. En dan hopelijk precies op de plekken die ik zou willen: buik, bovenbenen, bovenarmen en mijn kaaklijn. Ik moet alleen niet teveel afvallen, want dan zijn al mijn jurkjes weer te groot! Dat gaat dus niet gebeuren hoor dames!

Tante Betsy Klaver

Tante Betsy Klaver

Naast de navy en black is er ook nog de blue:

Ook een ontzettend leuk kleurtje! Ook zijn er nog klaverjurkjes in model Penny met een overslag bij de buste. Maar aangezien ik geen grote buste heb is dit model voor mij niet weggelegd.

Susan van de andere Tante Betsy blog heeft de jurk ook en oa gecombineerd met het Fandango Pink Vestje. ( die heb ik ook ,dus die combinatie ga ik zeker ook een keer dragen! )

Het Summer Klaver Navy jurkje kost 74,95 en is verkrijgbaar bij Tante Betsy

Overigens verveelde ik mij laatst en ging mijn online mandje bij Tante Betsy nog even vullen met items die ik nog op mijn wishlist heb staan…..ik denk dat ik op zoek moet naar een geldboom! hihi. Wat zijn alle items zo ontzettend gaaf!! Gelukkig mag ik elke dag genieten van de geweldige jurkjes en rokjes en hoef ik nooit meer wat anders aan 🙂

Dikke kus van mij!

** het rode vestje heb ik ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Romy

  Wat een superleuk jurkje met die vrolijke klaverprint! Echt om blij van te worden 🙂 Heel veel succes met afvallen!
  Romy onlangs geplaatst…10 dingen die ik doe op een vrije dagMy Profile

  april 21, 2017 at 07:38
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Wat staat deze je mooi en ook heel leuk gecombineerd met het rode vestje van Tante! Ik ben er ook zo blij mee en heb nu drie oh nee vier mouwloze jurkjes van dit zomerseizoen, maar ook van vorig jaar heb ik er vier. Ik ken Tante Betsy alweer een jaartje langer en had ook enorme behoefte aan die mouwloze jurkjes.
  Wat ik fijn vind aan dit mouwloze Summer model is dat het ook heel netjes op het werk enzo is, geen last van een bh die zichtbaar er tussen uit piept.
  En je kunt je er ook netjes in bukken zonder dat je buste eruit valt (nu heb ik natuurlijk wat meer buste wat er uit kan vallen ;)). Ik ben er heel blij mee!
  Wat leuk dat je mijn foto’s deelt by the way en mijn blog vermeld. Dikke knuffels van de andere Tante Betsy blogster :).
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…How to become a Tante Betsy girlMy Profile

  april 21, 2017 at 08:11
 • Reply Lieke

  Heerlijk al die fleurige Tante Betsy kleding die ik op je blog voorbij zie komen 🙂
  Lieke onlangs geplaatst…Persoonlijk | Terugblik op mijn studie aan de Cosmo AcademyMy Profile

  april 21, 2017 at 11:52
 • Reply Maria Louisa

  Staat je ook weer super. En wow wat heb je veel van die mooie tante betsy kleding. Ik ga ook mijn bedt doen komende maanden om ruim 8 kg af te vallen voor de bruiloft van mijn dochter. Wat ik daarna doe weet ik nog niet want eil niet uit mijn jurkjes groeien inderdaad lol.

  april 21, 2017 at 12:50
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge