Follow:
beauty

Thursday Plantation Tea Tree EHBO crème en zalf

Ik ga op vakantie en neem mee…?
De nieuwe Thursday Plantation EHBO Zalf en EHBO Crème!
De zomermaanden en de vakantietijd komen in zicht. Muggensteken, kwallenbeten, schaafplekjes en zonnebrand vragen om effectieve en praktische EHBO-producten die voor deze veel voorkomende on-
gemakken snel verlichting bieden en die vooral breed kunnen worden ingezet. De nieuwe EHBO Zalf en EHBO Crème van Thursday Plantation op basis van 100% pure, zuivere Australische Tea Tree olie bieden
een 100% natuurlijke huidverzorging én een effectieve eerste hulp bij tal van lichamelijke ongemakken.

Tea Tree

Tea Tree olie is een zuiverende etherische olie. In Australië wordt deze bijzondere olie, welke een groot aantal wonderlijke heilzame eigenschappen heeft, al eeuwenlang gebruikt. Antibacteriële werking is bij veel mensen bekend. Pure Tea Tree olie wordt ook vaak gebruikt in huidverzorging bij een onzuivere huid. Maar dat Tea Tree ook ingezet wordt als effectief EHBO-middel was voor mij nog niet zo heel erg bekend.

Nieuw zijn de 2 producten van Thursday Plantation met Tea Tree. Beide producten zijn dierproefvrij en bevatten geen chemicaliën. Deze producten zouden direct in je koffer moeten als je op vakantie gaat! Waar kan je de producten allemaal voor gebruiken?

 • muggensteken
 • kwallenbeten
 • schaafplekjes
 • zonnebrand
 • droge huid

In het potje zit de versie met zalf. Zalf is vetter dan crème en is dan ook zeer geschikt voor een droge huid. Droge, schilferige plekjes op je huid kan je hier heel goed mee behandelen.

Er is ook een hele handige tube crème. Een echte familie tube 😉 Zeker in een gezin met kids zijn schaafwondjes aan de orde van de dag in de vakantieperiode. Kinderen spelen dan veel buiten en die van mij zitten vaak onder de schaafwondjes. Ook muggebulten kunnen erg vervelend zijn, dus de Tea Tree EHBO crème komt goed van pas.

De werking van de crème is hetzelfde als die van de zalf alleen is de crème wat minder vet. Ook is een tube wellicht wat handiger in gebruik dan een pot. De inhoud van de pot is 50g en de tube 100g.

Over Thursday Plantation

Het merk Thursday Plantation is gestart in 1976. Eric White timmerde aan de weg voor de Australische Tea Tree Oil industrie. Hij realiseerde zijn droom in de overstromende tot soms kurkdroge watergebieden van Bungawalbyn. Deze gebieden zijn de basis van de Australische Original Tea Tree Oil firma. De inheemse bewoners van Australië zijn al duizenden jaren bekend met de heilzame eigenschappen van de olie. De magie van Tea Tree Oil is nu terug te vinden in miljoenen huishoudens wereldwijd.

De Thursday Plantation producten zijn oa verkrijgbaar bij het Kruidvat, Trekpleister en Etos.

Prijs van de zalf is 12,99 en de prijs van de crème is 14,99.

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply chucky1012

  Klinkt erg goed.
  Ik heb ook altijd wel ergens een wondje en dat is dit product de perfecte oplossing…..

  Xoxo

  april 22, 2017 at 12:02
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge