Follow:
Outfit, Tante Betsy

Outfit of the day: Tante Betsy Snappie Flower Branch Green

Tante Betsy Snappie Flower Branch

Een heerlijke wandeling door  het park in mijn nieuwste Tante Betsy aanwinst is genieten. Dat de kleur groen ook nog eens prachtig bij mijn ‘decor’ past maakt het geheel helemaal compleet. Afgelopen zaterdag ging ik met Fenna en Thomas voor de hockeywedstrijd van Amy even een wandeling maken in het parkje vlakbij de club. Fenna kon toen mooi even wat foto’s maken van mijn nieuwe Snappie Flower Branch Green dress. Handig zo’n fotograaf bij de hand!

snappie flower branch

Het handige aan het snappie model is dat de “kiergaatjes” zijn dichtgemaakt. Hierdoor krijg je niet van die openstaande stukjes bij je jurk op de plekken waar hij wat strakker zit. ( bij mij vooral bij de buik ). Daardoor krijg je gewoon een mooi dichtgeknoopt jurkje, en oogt het ook vele malen mooier dan wanneer ze “los” zitten. Tot aan de buste is het dichtgestikt en vanaf daar zijn de knoopjes los.

Bij de buste zit ook een leuk plooitje. Dit geeft een super leuk effect!

Tante Betsy

De keur donkergroen in combinatie met de roze bloemen vind ik mooi. Ook deze print maakt mij weer vrolijk! Wie houdt er nou niet van mooie bloemenranken?! De takken met bloemen zijn in ruitvorm geprint waardoor het geen warboel van bloemen en takjes is, maar een perfect plaatje. 😉

snappie flower branch

De Snappie Flower Branch is er in 3 kleuren; zwart, blauw en groen. En met die knalroze schoenen zoals hierboven heb je meteen een perfecte feestoutfit toch?!

Ook fijn is dat dit model lange mouwen heeft. Het is de afgelopen dagen zo verschrikkelijk koud dat een jurkje met korte mouwtjes al snel te fris is, zelfs met vestje eroverheen. Ik heb de laatste dagen dus alleen maar lange-mouwen-jurkjes aan. En dan is het wel fijn als je keuze hebt natuurlijk! 😉

Tante Betsy Snappie

Ook vrouwen die een wat vollere boezem hebben kunnen deze jurk prima dragen. Susan van 365daysofhappytantebetsydresses heeft dit model ook en het staat haar super! ( al weet ik dat ze het lemonade model mooier vindt bij haar figuur 😉 )

Want, stel, je bent verliefd op dit printje maar niet echt fan van het Snappie model? Geen punt! Je kan dan je hart ophalen bij het Lemonade model. Ook een prachtig alternatief.

Ook een plaatje! Een mooie overslag bij de boezem en verder elegant en simpel. Om verliefd op te worden vind ik.

snappie flower branch

Op de foto’s draag ik trouwens mijn Danefae jas waar ik zo’n beetje in woon. Ook als het erg koud is draag ik hem, dan heb ik er nog een Tante Betsy vest onder voor de warmte. ( ik hou van laagjes hihi ).

De Tante Betsy Dress Snappie Flower Branch zijn nog volop verkrijgbaar       ( 89,95 ) in de Tante Betsy Shop. Dus was je nog op zoek naar een mooie jurk voor de feestdagen? Wellicht is dit wel your lucky dress!

Liefs Hilde

** Ik heb dit jurkje ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply Jobke

  Staat je mooi!

  november 9, 2017 at 10:57
 • Reply Monique

  Super jurk!
  Ik krijg morgen de zwarte. Blij blij!
  Je kunt hem mooi combineren met de groene mags?

  november 9, 2017 at 19:35
  • Reply hillybillybeauty

   Absoluut! Passen er zeker mooi bij!

   november 9, 2017 at 19:51
  • Reply hillybillybeauty

   De zwarte is ook fantastisch! Goede keuze ❤

   november 9, 2017 at 19:51
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Wat staat deze snappie flower branch je prachtig! Gaaf is die jurk in het groen hè?! Ik heb hem als Lemonade model in het groen (en zwart ;)) en vind hem helemaal superr. Maar ben ook blij met de snappie in navy, met die roze top eronder (onderbroek top ;)) en de snaps open is hij voor mij met mijn enorme buste ook heel goed te dragen. Ik was blij verrast door deze jurk en ga hem vast vaker dragen deze winter. Wat is het koud hè, zo blij ook met mijn Danefae jassen. Geniet van je prachtige outfits! Knuff!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Tante Betsy makes me/us happyMy Profile

  november 9, 2017 at 19:55
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge