Follow:
Outfit

Outfit Of The Day: Tante Betsy Zippie Sunny Black & Zoo Adventure Laarzen

Tante Betsy Zippie Sunny Black

De Zippie jurkjes waren mij tót deze collectie nog nooit zo heel erg opgevallen als zijnde fantastisch! Ik heb er ooit eentje eerder gehad, maar die was mij helaas al vrij snel te klein. In deze collectie zijn zo ontzettend veel gave zippie jurkjes gekomen, dat je er eigenlijk niet omheen kan. De Zippie’s zijn awesome!

Op de bovenste foto heb ik de Dress Zippie Sunny Black ( die overigens nog in heel veel maten te krijgen is ) gecombineerd met de Summer Cardigan Navy, en deze combinatie is wederom perfect! Verschillende kleuren blauw passen prima bij elkaar. Omdat het niet al te best weer is vandaag combineerde ik mijn outfit met de Zoo Adventure Adisa Navy laarzen. Mijn Zoo Adventure laarzen draag ik nog steeds ontzettend vaak, ook omdat ze zo heerlijk lopen!

Tante Betsy Zippie Sunny Black

De Zippie Sunny Black is een heel fijn jurkje. Hij zit wat strakker om het lijf ( ik draag een L ), maar dat is het model ook wel een beetje. Op zich sluit hij prachtig aan. Door het ritsje vind ik het zippie model een stoer tintje hebben, ik hou ervan! En het retroprintje is geweldig toch?!

Tante Betsy Zippie Sunny Black

De Zippie Sunny is er in 4 kleuren: de black, Red, Green en Grey. De zippie jurkjes zijn van een mooie dikke kwaliteit stof en blijven ontzettend lang mooi ( zelfs na tig keer wassen – lees wel even de wasvoorschriften ).

In principe zou je de zippie ook een maatje groter kunnen nemen en er een leuk shirtje onder dragen met het ritsje wat verder open. Wellicht als ik wat ben afgevallen dat ik dat ook eens ga doen.

De lengte komt bij mij ( 1,67 ) op mijn knieën, een perfecte lengte vind ik. Zo kan ik er in de zomer evt nog een korte legging onder doen tegen het schuren van de bovenbenen.

Tante Betsy Zippie Sunny Black

Tja, soms weet je even niet meer hoe je moet kijken

Wat ik ook zo’n leuk detail vind op de jurkjes is het Tante Betsy bedeltje die erop genaaid zit. Een leuk extra detail.

Tante Betsy Zippie Sunny Black

Draag je zelf maat L – XXL en heb je een vrij grote boezem kan ik mij voorstellen dat dit jurkje niet gaat passen. Het is dan misschien handig even langs een winkel te gaan die Tante Betsy verkoopt om het even te gaan passen. Wellicht dat je hem dan wat meer open kan dragen met een leuk hemdje eronder.

Tante Betsy Zippie Sunny Black

Ik vond het toch wel leuk om nog even een gekke foto te plaatsen, kan mij het schelen! Hier kan je ook mooi zien dat de mouwtjes ideaal van lengte zijn als je je kipfiletjes wil verbergen. Ik prop mijn armen erin en het wordt mooi bij elkaar gehouden, haha.

Tante Betsy Zippie Sunny Black

En nog even een sneak peek met een hele gave tas die morgen op mijn blog te zien is. Stay Tuned!

De Tante Betsy Zippie Sunny Black kost 89,95 en is te koop in de online shop en in diverse Tante Betsy verkooppunten.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply chucky1012

  Erg mooie outfit en hippen boots!
  Het staat je goed 😉

  april 14, 2017 at 18:19
 • Reply Esther

  Ik moet minder naar jouw foto’s kijken. We hebben ongeveer hetzelfde model en elke keer denk ik, oh die is ook wel heel leuk!

  Supermooie outfit weer!

  april 15, 2017 at 06:36
 • Reply Anna Gerrie - Beautyonthefarm

  Hele leuke outfit. Staat je mooi!

  april 15, 2017 at 14:41
 • Reply marleen

  Haha wat een geweldige foto’s!
  Jurkjes staan je altijd super. Dit blauwe kleurtje vind ik echt lekker fris! Leuk zo met die boots erbij 🙂

  april 15, 2017 at 18:22
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Whahaha wat ben je toch een lekker ding! Wat is deze jurk toch gaaf <3 oh zo balen dat ik daar met mijn flinke buste niet zo goed in pas. Of ik moet nog een maat groter nemen, maar die zijn als eerste weg. Och ja ik heb zoveel mooie Tante Betsy jurkjes om aan te doen ;).
  En oh deze kleur ZOO Adventure laarzen is toch ook wel heel gaaf! Staat er in ieder geval prachtig bij en ja ze lopen heerlijk hè?! Dikke knuffels ps mijn meisje is veilig aangekomen in Dubai
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Happy Tante Betsy Easter HolidaysMy Profile

  april 16, 2017 at 22:13
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge