Follow:
lifestyle

Seepje Vers Geperste Lente Geur voor de Bonte Was

Seepje

Met een gezin van 5 was ik mij soms een ongeluk. Zeker met alle sporten van de gezinsleden ( exclusief mijzelf 😉 ) gaan er liters wasmiddel doorheen.  Als je je was dan ook nog schoon krijgt met een ‘schoon’ wasmiddel is dat voor de natuur natuurlijk alleen maar beter!

Over Seepje

80% van Seepje vloeibaar wasmiddel bestaat uit superschillen-extract. Superschillen uit Nepal wel te verstaan. Seepje gebruikt alleen de schoonste ingrediënten en betalen daar een eerlijke prijs voor. De missie van Seepje? Een mooiere en schonere wereld.

Seepje

“De Sapindus mukorossi vruchten groeien in overvloed aan bomen in- en rondom het Himalaya gebergte. De schillen van deze vruchten bevatten een natuurlijke vorm van zeep, saponine genaamd. In jouw wasmachine komen ze met water in aanraking, waardoor ze dit zeep spontaan vrijlaten! Hypoallergeen en zonder chemische gribussen, maken deze superschillen jouw was heerlijk schoon én zacht.”

Het Seepje wasmiddel kan je voor alle soorten wasgoed gebruiken. Zelfs de meest delicate stoffen, ideaal! Het lekkere geurtje wat het wasmiddel heeft is ontstaan door het toevoegen van een kleine hoeveelheid etherische olie. Ik kan je vertellen dat de ‘Vers Geperste Lente Geur’ zalig ruikt! Ook als de was uit de wasmachine komt ruik je een heerlijke zachte geur.

Seepje

Steeds meer mensen zijn bewust aan het worden dat we beter voor het milieu moeten zijn. Recyclen, niet teveel kopen waardoor er minder afval ontstaat, en het gebruik van natuurlijke producten!

En Seepje draagt daar prima aan bij! Wil je ook eens ‘natuurlijk wassen’, dan kan ik je de producten van Seepje absoluut aanraden. Seepje is verkrijgbaar in bepaalde winkels door heel Nederland ( check de site om te kijken of er verkooppunten bij jou in de buurt zijn ), maar ook heel handig online te bestellen: Seepje webshop

Seepje

Wil je meer weten over het merk Seepje? Kijk dan even op hun website en laat je inspireren door hun verhaal.

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Jessica J.

  Ik heb Seepje onlangs in m’n handen gehad bij Juttu. Ziet er goed uit! Eerst m’n milieuonvriendelijke producten, die we overigens van familie gekregen hebben, opmaken en dan komen er wat lievere producten in!
  Jessica J. onlangs geplaatst…Eggstravaganza: Pokémon GO-paasevent, geldklopperij?My Profile

  april 14, 2017 at 13:18
 • Reply Annette

  Mooi product zo te zien. Ik was me hier af en toe ook een bult en als ik het dan eindelijk allemaal schoon heb gaat er wel 1 ‘zijn kamer opruimen’ lees alles van de vloer in de was gooien en dan heb ik weer een berg tot aan het plafond haha

  april 14, 2017 at 15:17
 • Reply chucky1012

  Dit klinkt goed!
  Ik ga even kijken op de site….

  april 14, 2017 at 15:52
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge