Follow:
beauty, samenwerking

Loveli; ook voor mannen!

We hebben jullie al eerder verteld over de heerlijke Loveli Producten die we bij Viva Donna beautywebshop verkopen. Over de super fijne deodorants waar geen aluminium in zit en geheel natuurlijk van oorsprong zijn. En de gezichtsverzorging en lichaamsverzorging die ze inmiddels ook hebben geproduceerd. Maar wisten jullie dat Loveli ook heerlijke producten heeft voor mannen?

Loveli for men

Alle Loveli producten die er in het assortiment zitten kunnen ook gebruikt worden door mannen. Sinds kort heeft Loveli ook producten voor de man, met een lekker stoer uiterlijk: Rebel X Care.

In het Loveli assortiment zitten de 4 volgende producten voor de man:

· Loveli Rebel Care Fresh Cotton Deodorant for men

· Loveli Rebel Care Deodorant for men refill

· Loveli Facewash for Men

· Loveli Body Wash for Men

De Rebel x Care producten zijn net als de andere Loveli producten 100% natuurlijk van oorsprong. Ze bevatten dus geen schadelijke of overbodige stoffen. Verder zijn de meeste verpakkingen goed afbreekbaar of gemaakt van suikerriet. En dat is mega duurzaam voor het milieu!

Alle Loveli producten zijn voorradig op de website van Viva Donna. En als je de blogs van Viva Donna in de gaten houdt, dan word je van zelf op de hoogte gehouden van de nieuwe producten die er weer aankomen! Want Loveli zit zeer zeker niet stil en is met allerlei innovaties bezig.

Stralende Groetjes Viva Donna!

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge