Follow:
lifestyle

Nieuw bij Blokker!

Witgoed

Nu Andries en ik zó druk bezig zijn met het voorbereiden van de verbouwing van de badkamer, kijken wij naar meer dan alleen tegels en douchekoppen. Met een druk gezin, waar flink wat leden fanatiek sporten ( ik niet 😉 ), gaat er ook ontzettend veel wasgoed doorheen. Stiekem kijk ik dus ook rond naar wasmachines, want voldoet onze nog wel? 

Ik heb al eens op mijn blog laten weten dat na de verbouwing van de badkamer de keuken aan de beurt is. Wij hebben al flink wat jaren een tweedehands keuken, en ook die is aan vervanging toe. Omdat ik een liefhebber ben van lijstjes maken, heb ik dat onlangs ook eens gedaan. Wat hebben wij allemaal nodig voor zowel de nieuwe badkamer als de nieuwe keuken? Een hoop geld, dat staat met stip op 1! Maar we moeten ook kijken naar stijlen van badkamers en keukens, nieuwe kranen, koelkasten, ovens, radiators en ga zo maar door.

Ik las onlangs op een site dat je bij Blokker nu ook terecht kan voor al je witgoed! Van wasmachines, koelkasten, magnetrons tot wasdrogers, vaatwassers en vriezers. Dát is een flinke plus voor Blokker! Bekende merken als Siemens, Bosch en AEG zijn er verkrijgbaar.

 

Wat ik in onze nieuwe keuken in ieder geval dolgraag wil is een inductie kookplaat. Ik vind dat zo handig! ( ook qua schoonmaken 😉 ).

Blokker

Deze van Siemens vind ik echt geweldig! ( En inderdaad, ook gewoon verkrijgbaar bij Blokker. )

En, als ik dan toch even mag dromen over de nieuwe keuken, wie wil er dan niet zo’n geweldige amerikaanse koelkast?

Blokker

Ik denk alleen dat als ik die droom wil verwezelijken, ik in Andries’ wensen zal moeten tegemoetkomen. En ja, wat wil een man het liefst in zijn gamehoek? Inderdaad:

blokker

Need I say more? ( al gok ik dat er bij hem wel een iets andere inhoud te zien zal zijn 😉 ). Deze mini koelkast is trouwens wel hét perfecte cadeautje voor de feestmaand voor Andries.

Ik blijf het heerlijk vinden om weg te dromen en na te denken over de aankomende verbouwingen. Het stimuleert mij om extra veel te sparen en rond te snuffelen naar alles wat wij moeten gaan aanschaffen. Plannen maken, ik hou ervan!

Wat staat er op jullie to do list als het gaat om verbouwingen, of items die vervangen moeten worden?

Liefs Hilde

** Samenwerking **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply chucky1012

  Zo leuk om nieuwe huishoudelijke apparatuur te kopen.
  Een inductie kookplaat is erg handig en kookt het eten sneller gaar dan wanneer men op gas kookt.
  Ook kan men vaak na ongeveer 10 minuten koken de knop uitzetten omdat de plaat nog heel lang warm (heet) blijft.
  Wel moet men opletten dat de pannen etc. die je al hebt ervoor geschikt zijn. Kijk op de labels die eraan zitten of op de onderkant geschreven voor welk kooktoestel het gebruik kan worden…
  Succes met alles uit te zoeken en te shoppen…

  Xoxo

  oktober 27, 2017 at 09:27
 • Reply Jolanda

  Inductie is geweldig… Maar onze Siemensplaat was na 2 jaar overleden. We hebben hem toen vervangen door een goedkope plaat van een of ander d-merk uit de dumphandel en die doet het al 8 jaar prima. Zo geweldig vind ik Siemens niet… Want ook de afwasmachine is mwah, de magnetronschaal is spontaan gebroken … Allemaal Siemens.

  oktober 27, 2017 at 23:52
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge