Follow:
Outfit

Outfit of the Day: Tante Betsy Dress Betsy Poppy Navy

Tante Betsy Poppy

Een jurkje waarvan je alleen al verliefd wordt op de kraag en schouders? Dat had ik bij de Dress Betsy Poppy ! De subtiele details van een gekleurd randje, geplooid mouwtje, ik val ervoor. Vandaag show ik mijn Outfit Of the Day: Dress Betsy Poppy Navy!

Dress Betsy Poppy is er in 4 kleuren: zwart, groen, ( licht ) blauw en navy ( die ik draag ). Het doorknoopmodel is 1 van mijn favorieten. Door het printje, de lengte en de leuke stoffen riem camoufleer je je buikje. In mijn geval een erg pluspunt! ( het camoufleren uiteraard, niet mijn buikje 😉 ).

Ik draag hier maat L ( ik heb inmiddels van S t/m XL in de kast aangezien ik qua kilo’s nog weleens wat kan schommelen ). Deze jurk valt prima op maat! De stof is stretch, dus rekt altijd nog wel een beetje mee ( vooral bij mijn bovenarmen vind ik dit erg prettig ).

Het weer is heerlijk maar nog niet warm genoeg, dus ik heb nog een hemdje onder de jurk gedaan zodat ik het knoopje open kan laten. Geeft toch een leuk effect.

Ook geweldig is het feit dat het jurkje vanaf het 3e knoopje is doorgestikt, dus geen kiergaatjes!

Ik ben 1,67 en de L valt bij mij op de knie. Dit vind ik een prima lengte met het oog op het feit dat ik veel fiets. Dan vind ik te korte modelletjes vaak niet zo fijn. Ook met blote benen vind ik dit straks een prettige lengte.

De schattige pofmouwtjes zorgen ervoor dat het jurkje een écht vrouwelijke touch krijgt. Op het linkerborstzakje zit ook nog het mooie Tante Betsy bedeltje. Het zijn echt zulke kleine details die mij op slag verliefd maken.

Ik heb dus ook besloten dat ik de blauwe ( lichte ) variant ook maar moet gaan aanschaffen. 😉

De Dress Betsy Poppy is verkrijgbaar bij Tante Betsy voor 89,95.

Overigens is de kwaliteit van de Tante Betsy jurkjes fantastisch! Ik was ze veel en ze blijven er prachtig uitzien!

Welke van de 4 kleuren is jouw favoriet?

Liefs Hilde

** Samenwerking **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply Nicolette

  Hij staat jou leuk Hilde! Ik heb hem ook, maar heb hem nog niet gedragen. Ik twijfel nog steeds of ik niet liever de zwarte wil. Heb namelijk al diverse blauwe jurken.
  Maar, nu ik hem bij jou zie denk ik toch weer: Ach trek hem nou aan, die blauwe is toch ook heel erg leuk! 😉
  groetjes,
  Nicolette

  maart 25, 2017 at 12:56
  • Reply hillybillybeauty

   En zo denk ik ook telkens, met als gevolg dat ik van meerdere jurkjes meerdere kleuren heb! haha

   maart 25, 2017 at 21:23
 • Reply marleen

  Wat een leukerd! Krijg spontaan zin in de lente! Gelukkig werkt het weer ook mee! 🙂

  maart 25, 2017 at 18:34
 • Reply Astrid

  Deze staat je prachtig Hilde! Mooie foto’s!
  Astrid onlangs geplaatst…Makeup Revolution Radiant Lights Glow reviewMy Profile

  maart 25, 2017 at 21:48
 • Reply Natasja

  Hij staat je erg mooi! Ik heb de lichtblauwe gehad, maar het model stond me niet, zo jammer!

  maart 26, 2017 at 07:14
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Oh mooierd hij staat je prachtiggg! Wat zijn de Betsy Poppy jurkjes ook gaaf hè. Ik wil nog steeds heel graag de groene én de zwarte. Lichtblauw vind ik ook super, maar heb de lichtblauwe Sporty Roses al en ook nog een lichtblauwe doorknoopjurk uit de zomercollectie 2015.
  Stiekem wil ik de Betsy Big Flower namelijk ook nog in zwart grijs én roze rood én donkerblauw dusss.
  Ohhh terwijl ik dit ben aan het opschrijven bedenk ik me dat ik vandaag toch nog even heel hard moet gaan marktplaatsen whahaha want nee ook ik heb geen geldboom in de tuin staan
  Geniet heerlijk van je prachtige jurk! Ik ben ook heel blij met mijn jurk die ik gisteren scoorde alhoewel ik die denkelijk pas met veel warmer weer ga dragen ;). Dikke knuffels!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Happy Tante Betsy shopping at PantaloneMy Profile

  maart 26, 2017 at 10:17
 • Reply Babs

  Heerlijke foto’s van een lieve dame met een vrolijke jurk in het zonnetje! Ik vind al die jurken iets vrolijks hebben en zij staan jou allemaal even leuk!

  maart 26, 2017 at 12:45
 • Reply Hester Rapp van der kooij

  Ik heb deze ook. Geweldig jurkje. Ik durf TB eigenlijk niet te bestellen. (De jurkjes vallen toch wel erg verschillend uit) Woon in Zuid Duitsland en heb deze in Arnhem bij Eigen Stijl gekocht. Hier in Duitsland was een winkel die het verkocht maar ineens konden ze geen TB meer krijgen vanuit NL. Dus ik moet steeds wachten tot ik weer in NL ben. Vandaar dus pas 2 TB jurkjes….

  april 22, 2017 at 19:08
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge