Follow:
lifestyle, samenwerking

Cadeautip voor mannen: luxe pennen!

Ik kom best uit een mannen-familie. Ik heb veel broers, mijn man heeft een aantal broers en omdat mijn ouders gescheiden zijn ook nog twee vaders én een schoonvader. Voor vrouwen weet ik qua cadeautjes altijd wel wat te verzinnen. En vaak weten zij zelf ook wel wat te vragen (dat scheelt natuurlijk ook ;-)). Maar de mannen in mijn familie, zucht, die weten het vaak zelf niet eens! Soms ben ik dan best even inspiratieloos….

Een paar jaar geleden was ik getuige op een bruiloft en kreeg ik een prachtige Parker pen met inscriptie als cadeau. Ik had zelf helemaal niet zoveel met pennen, maar ik vond dit toch wel héél mooi! Deze pen gebruik ik nog steeds bij mijn “werkplek”. Ook bleek dat mijn (bonus)vader een zwak had voor mooie pennen. Vanaf dat moment kwam het idee om bij verjaardagen eens verder te kijken dan de standaard douchegel die ik dan gaf aan de mannen in de familie.

Luxe pennen worden blijkbaar zeer gewaardeerd als cadeau! Nou loopt de prijs best uiteen bij luxe pennen. Maar bij de verjaardag van bijvoorbeeld mijn vader of (bonus)vader kan ik met mijn broers en zus zoiets gezamenlijk geven natuurlijk. Een mooie inscriptie maakt zo’n cadeau nog eens extra persoonlijk.

Toen ik mij eens ging verdiepen in de merken bij luxe pennen ging er een wereld voor mij open. Het merk Mont Blanc kende ik toevallig via mijn voormalig werkgever. Hij spaarde pennen van dit merk namelijk. En Parker kent bijna iedereen wel denk ik. Maar er zijn er nog zoveel meer!

Een mooie Parker pen is stiekem toch wel een prachtig cadeau om te geven. En ik weet uit ervaring dat Parker ook nog eens heerlijk schrijft. 😉

Het graveren van een pen is wat mij betreft nét die extra touch die je aan het cadeau kan geven. Je kan dan kiezen uit verschillende lettertypes en een persoonlijke tekst op de prachtige luxe pen is natuurlijk super! Ik kan mij inderdaad wel indenken dat mannen (maar ook vrouwen!) een cadeau als dit zeker kunnen waarderen. Zoiets koop je namelijk niet zo snel voor jezelf toch?

Luxe pennen, mooie schrijfwaren en prachtige vulpennen heb ik inmiddels toegevoegd aan mijn lijstje van cadeautips om te geven. Zeker bij mijn ouders en bij speciale gelegenheden zoals een bruiloft of jubileum zal een cadeau als dit in de smaak vallen.

Heb jij weleens een luxe pen cadeau gegeven of ontvangen?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply chucky1012

  Bijzonder om dit kado te geven of te krijgen.
  Een parker is en blijft een prachtige pen.

  Xoxo

  oktober 21, 2018 at 09:00
 • Reply Miranda

  Ik vind de parker dus helemaal niet fijn schrijven, ben meer een faber castell type en voor vulpennen heb ik 2 soorten lamy’s. Vind het wel een orgineel cadeau.

  oktober 22, 2018 at 08:31
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge