Follow:
boeken, hobby

Leuke game boeken voor kids!

Heb je, net als ik, game-liefhebbers in huis? Dan zijn deze 2 nieuwe boeken een aanrader! Thomas is ontzettend behendig met gamen. Hij speelt een aantal games erg graag en leert heel graag alles rondom deze games. Dat doet hij dmv het kijken van YouTube video’s (in het Engels) en met de hulp van dit soort boeken. Stap voor stap uitleg, tips en trucs zijn ideaal.

Minecraft mini-bouwwerken

Minecraft is Thomas echt nog aan het ontdekken. Hij bouwt aan de hand van YouTube gebouwen na en heeft af en toe met één van zijn zussen samengespeeld in een mooie wereld die ze samen hadden gebouwd. Maar dit spel blijft vernieuwen, en voor de fans is het altijd leuk om nieuwe dingen te bouwen.

In dit boek heb je verschillende mini bouwwerken die kinderen zelf kunnen nabouwen. Bij elk project staat de moeilijkheidsgraad en afbeeldingen die je stap voor stap verder helpen.

Thomas vond het soms nog wel lastig om te zien hoeveel blokjes je moet gebruiken, dat staat er niet heel duidelijk bij vond hij. Dus het is even zelf op gevoel passen en meten. Maar met een beetje oefenen lukte het hem steeds beter.

Dit leuke boekje is dus een musthave voor Minecraft fans. Voor €12,99 verkrijgbaar bij de boekhandel of bij Bol.com.

Among Us

Dit spel is voor mij vrij onbekend. Ook Thomas is hier nog niet heel behendig mee en speelt het nog niet zo vaak. Dan is een boekje boordevol tips natuurlijk meer dan welkom.

In dit boek staan heel veel duidelijke tekstballonnetjes die goed uitleggen wat je moet doen. Ook zijn de Among Us figuurtjes lekker op dreef met grappige opmerkingen. Het boekje inkijken is voor Thomas al een feestje op zich. Zeker voor beginners is dit een ideaal boekje om het spel helemaal de baas te worden 😉

Dit boekje is verkrijgbaar bij de boekhandel en Bol.com voor €9,99

Veel gameplezier!

Liefs Hilde

** Ik heb deze boeken ontvangen van de uitgever ** Deze blog bevat affiliate links, zie mijn disclaimer **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge