Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #68

Een topweek voor Thomas! Hij had judo examen en haalde de blauwe slip én wist met zwemles doorgezet te worden naar badje 3! Zo trots op mijn lieverd. Verder kreeg ik nog leuke pakketjes en begon Amy haar proefwerkweek. En natuurlijk werd Fenna 12 jaar!!!

Maandag

Vandaag waren Fenna en Thomas vrij van school. We hielden een heerlijk rustig dagje met z’n drietjes. Ik deed wat boodschappen met Thomas en vandaag had hij zijn judo examen! Wat hebben we weer gelachen om die knulletjes. Maar…..de blauwe slip is in de pocket!

Dinsdag

Vandaag had Thomas zijn voorlopige laatste logopedie les. Op die dagen hoeft hij na zijn logopedie niet meer naar school. Ik ging met hem even naar de winkels om een cadeautje voor Fenna te halen, die is namelijk morgen jarig! Ook keken wij alvast even rond voor 5 December. En dit spel staat op zijn verlanglijstje!

In de avond kwamen mijn vader en (bonus)moeder en 1 broer alvast op visite voor Fenna haar verjaardag. Lekker taart!

Woensdag

Vandaag was Fenna jarig! 12 Jaar alweer! Gelukkig voor haar maar een half dagje school, en in de middag kwam dan ook een boel visite! Gezellig!

Op de dag zelf ben ik door de drukte vergeten foto’s te maken. Maar deze was ook wel feestelijk! haha. Mijn moeder, stiefvader,  broers, zusje en schoonzusje kwamen gezellig langs. Het was erg gezellig! Fenna heeft volgens mij een hele geslaagde dag gehad!

Donderdag

Thomas besloot vandaag wat stoerder door het leven te gaan, mét tattoos!

Ook kreeg ik een nieuw spel binnen om te reviewen voor mijn blog! Super leuk! Volgende week zondag staat de spelletjesavond al in de planning met mijn vader, zin in!

Vrijdag

Amy haar proefwerkweek is gisteren begonnen, en dat betekent dat naast veel leren ze ook vroeg uit is. Ik had beloofd vandaag even met haar naar de winkels te gaan. Ze had nog wat cadeaubonnen en wilde even kijken voor wat kleding. Altijd gezellig zo eventjes samen.

 

een jurkje alvast voor kerst!

Ze is goed geslaagd!

Ook kocht ik lekker wat soorten thee. Ik ben gek op thee en wil een leuk voorraadje aanleggen aangezien mijn voorraad flink geslonken was. Ik heb weer wat keuze!

Thomas had zwemles en tot onze grote vreugde mocht hij door naar badje 3! Super trots op hem.

Zaterdag

In de ochtend konden we heerlijk rustig aan doen gelukkig. Amy speelde aan het begin van de middag en Fenna een uur daarna. Voor Amy haar wedstrijd ging ik met Thomas en Fenna nog even een wandeling maken bij het bos bij de hockeyclub. Uiteraard moesten er wat takken gezocht worden.

Omdat Fenna precies onder etenstijd moest spelen ging Andries na de wedstrijd met de meiden nog even een happie eten. Als je dan thuis aan je brave bakje yoghurt zit, en deze foto via app krijgt…..tja…spijt! haha

Zondag

Ik was zaterdag zo extreem moe dat ik op tijd mijn bed in dook en zondagochtend pas rond kwart voor 10 wakker werd. Ik had het blijkbaar nodig. ;-). Amy leerde het grote gedeelte van de dag voor haar proefwerken en ik nam even de tijd om weer lekker te lezen. Ik doe dat veel te weinig! Gelukkig lag de ECI gids in de bus en kon ik mij weer even verlekkeren aan alle nieuwe gave boeken die uit zijn. Dat wakkert mijn lezen weer aan! Deze wil ik zeker hebben!

Ook waren er nog een stuk of 10 boeken die mij erg interessant leken. Maar eerst mijn huidige exemplaren die in huis liggen nog lezen. En aangezien ik een minimum van 12 boeken dit jaar wilde lezen ( ja ja, veel te weinig, maar ik moet weer even die drive vinden ), moet ik flink gaan doorlezen om het te halen.

In de middag kwamen mijn schoonouders, zwager, schoonzusje en 2 kids nog gezellig langs voor Fenna haar verjaardag. Was erg gezellig en super leuk om mijn nichtje en neefje weer even te zien, de schatjes!

Daarna bracht ik Amy naar de kerk voor een tieneravond en kroop ik achter de computer om deze blog te schrijven. Nu ga ik lekker onderuit met mijn boek en een grote kop thee!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Heerlijke week weer lieverd en gefeliciteerd met kanjer Thomas en zijn behaalde successen! En nogmaals gefeliciteerd met Fenna haar verjaardag. Ik mis jou in deze overzichtjes maar wie weet volgende week ook wat outfit foto’s er tussen óf stukjes van je outfit hihi. Heb een fijne week! Dikke knuffels!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Tante Betsy zippie loveMy Profile

  november 6, 2017 at 08:52
 • Reply chucky1012

  Gefeliciteerd!
  Leuke en gezellige week.

  Xoxo

  november 6, 2017 at 09:04
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge