Follow:
lifestyle, samenwerking

Vind het perfecte kerstpakket voor de feestdagen

Toen mijn vader de zaak overnam van zijn toenmalige werkgever was het altijd een feestje om de kerstpakketten uit te gaan zoeken. Mijn moeder en hij maakten daar echt een grote zoektocht van en kozen altijd hét pakket wat zij zelf ook gaaf zouden vinden om te ontvangen. Toen ik uit huis ging kreeg ik ook standaard elk jaar het kerstpakket van mijn vaders bedrijf. Als een soort kerstcadeautje voor mijzelf. En toen ik zelf ging werken vond ik het ook altijd extra spannend wat er in het kerstpakket zou zitten!

Tegenwoordig is de keuze aan kerstpakketten reuze! Ik denk dat geen enkele werkgever problemen heeft om voor zijn of haar werknemers een gaaf kerstpakket te kiezen. Zeker in deze tijden, waarin je dit makkelijk online kan doen, hoeft het zoeken naar het juiste kerstpakket geen zorgen te geven. Ik vind het daarom ook stiekem jammer dat bij Andries zijn werk helemaal geen kerstpakketten worden gegeven. Maar misschien is dat iets typisch Nederlands? (hij heeft een buitenlandse werkgever)

Je hebt in alle soorten prijsklassen de meest gave kerstpakketten. Je kan bijvoorbeeld kiezen om voor een kerstpakket te gaan met borrelhapjes. Lekkere hapjes en drankjes in een kerstpakket zijn natuurlijk altijd welkom! (die kunnen dan met de feestdagen meteen soldaat gemaakt worden ;-))

Ik herinner mij van mijn kerstpakketten tijd dat ik het altijd leuk vond als er ook iets in de doos zat wat je voor langere termijn kon gebruiken. Ooit kreeg ik een hele gave schaal in het kerstpakket erbij, een oliebollen schaal. Ik heb die schaal nog steeds en komt met elke Oudjaarsavond weer tevoorschijn. Een kerstpakket met een gave grill lijkt mij dan ook echt een cadeautje om te krijgen!

Ik zou wel weten wat wij dan Tweede Kerstdag zouden eten tijdens de lunch 😉

Als beautyliefhebber is een kerstpakket met beauty producten volgens mij ook altijd wel een schot in de roos. Voor zowel mannen als vrouwen zijn dit soort cadeautjes heerlijk om te krijgen. Zo zijn er dus ook gave kerstpakketten van Rituals. Absoluut een schot in de roos!

De doos waarin alle mooie producten zitten is al een waar cadeau op zich. Als je je werknemers verrast met zo’n kerstpakket weet je zeker dat het gewaardeerd zal worden. Toen ik bij de parfumerie werkte kregen wij als medewerkers ook altijd een kerstpakket met daarin beauty gerelateerde cadeautjes. Of soms een bon om zelf in de winkel wat te kopen. Dat verveelde nooit kan ik je verzekeren!

Stiekem vind ik het wel jammer dat ik geen werkgever heb, en Andries ook geen kerstpakket van zijn werk mee naar huis neemt. Ik vond dit toch altijd wel een leuk en spannend moment als je die doos mocht openmaken. Wie weet geef ik mijzelf wel een leuk kerstpakket dit jaar! Ik ben per slot van rekening eigen baas toch? 😉

Krijg jij een kerstpakket dit jaar? En kan je je nog je meest gave kerstpakket herinneren?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply chucky1012

    Prachtige paketten voor de feestdagen…..

    Xoxo

    oktober 28, 2018 at 07:06
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge