Follow:
Uncategorized

Hillybilly’s Diary #173

hillybillybeauty.nl

Deze week gingen mijn zusje en ik naar boekhandel Donner met z’n tweetjes. Een leuk en gezellig uitje waarbij we door een werknemer zelfs werden herkend als De Boekenzusjes! Het moet niet gekker worden, haha. Ook was er weer hockey, maakte ik een lekkere wandeling en kreeg Thomas een pen in zijn rug 🙁

Maandag

Vandaag kwam er een verdrietige Thomas uit school. Na een beetje doorvragen kreeg ik eindelijk door wat er aan de hand was. Een klasgenootje (een erg druk en explosief jongetje) was het blijkbaar niet eens met het feit dat Thomas hem een vraag stelde. Als reactie daarop vond hij het nodig om Thomas een pen in zijn schouderblad te steken. WTF! Ik schrik echt van dit soort dingen.

Meteen zijn juf gemaild en de dag daarop hebben ze met elkaar gesproken en moest het desbetreffende jongetje zijn excuses aanbieden… Zo zielig voor Thomas.

Met de post kwam er weer een leuke boekenbox binnen!

Ik word altijd zo blij van deze boxen!! In deze doos zat ook weer heel veel leuks. Benieuwd? Klik hier

In de avond was het onze beurt weer om te rijden met hockey. Andries had avonddienst dus ik was de sjaak. Maar met een boek erbij kom ik de tijd altijd wel door.

Dinsdag

Vandaag een wat rustigere dag. In de middag kwam er een makelaar om ons huis te bekijken omdat wij wellicht dit jaar willen verhuizen. Ook had Amy haar sollicitatiegesprek bij de Hoogvliet. En ze is aangenomen! Ik maakte ook wat foto’s voor het Instagram account van de boekenzusjes.

Woensdag

Vandaag begonnen de Nationale Voorleesweken en mocht Thomas in pyjama naar school. Dat is altijd feest natuurlijk!

Ik besloot in de middag lopend naar mijn vader te gaan. Een beetje sportief zijn is natuurlijk niet verkeerd. Lekker met mijn oortjes in en een luisterboek en hoppa! Mijn vader is geopereerd aan zijn duimgewricht dus even op ziekenbezoek.

Wat een mooi uitzicht hè?!

Donderdag

Vandaag geen foto’s gemaakt. Een rustig dagje zonder bijzonderheden.

Vrijdag

Naar Donner! In de ochtend ging ik naar mijn zusje om eerst een video op te nemen en daarna naar Donner te gaan. Wat was het weer gezellig met elkaar!

We hebben daar ook lekker even geluncht. En mijn mandje zat al snel aardig vol. Wat een heerlijke winkel is het toch!

In de middag was ik weer de klos om naar de hockeytraining van Thomas te gaan omdat Andries moest werken. 1,5 uur in een koude ballonhal zitten is geen pretje. Volgende week gaat Andries gelukkig weer.

Zaterdag

Vandaag konden we in de ochtend lekker een beetje rustig aan doen. In de middag gingen we naar Rijswijk voor Thomas zijn wedstrijden. Eentje mocht hij spelen en eentje keepen.

In de middag dook ik lekker op de bank met een boek…heerlijk.

En ’s avonds was het natuurlijk weer tijd voor de Mol!!! Fenna moest oppassen en stuurde naderhand deze foto. Zou Rob de mol zijn?

Zondag

Wat een mooie dag vandaag! Ik besloot lekker met Thomas even naar buiten te gaan.

Even genieten van het zonnetje en de frisse lucht. In de avond keken we de hockey dames tegen Amerika. Het was weer een heerlijk weekend.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge