Follow:
lifestyle

Yankee Candle Shoplog!

Mezelf af en toe verwennen met een paar mooie kaarsen vind ik een luxe. Onlangs zag ik dat er een leuke korting was bij Yankee.co.uk, vooral op de Kerstgeuren. Nou maakt het mij niet echt uit om na de Kerst nog deze geuren te branden, dus dat kwam mooi uit! Ik laat jullie mijn shoplog zien vandaag 🙂

Candy Cane Lane had ik al een keer gehad. Toen ik die voor het eerst rook wist ik het nog niet, je rook pepermunt. Ik vind pepermunt op zich prima ruiken, maar in een kaars? Ik wist het zo net nog niet! Totdat ik hem aanstak, zalig! Het rook heerlijk fris, maar toch wel een beetje zoetig. Echt een super lekkere geur. Dus toen ik zag dat de Large Jar 13,19 Engelse Pond kostte ( 15,44 euro omgerekend ipv 29,95! ) besloot ik die nog een keer te bestellen, hmmmm lekker!

Cranberry Ice was ook in de sale. Dezelfde prijs als Candy Cane Lane, dus spotgoedkoop voor een Large Jar! Normaal ben ik niet zo van de Cranberry geur, maar in de geuromschrijving stond ‘frosty red fruits’, dus ik gokte erop dat het een beetje zou ruiken naar de frosted berries collectie van The Body Shop. En ik heb hem nog niet gebrand, maar als ik zo aan de kaars ruik, ruikt het heerlijk. Score!

Christmas Eve kostte nu 16,49 Britse Pond ( 19,30 euro, ook weer ruim 10 euro goedkoper dan in Nederland! ) en kende ik van een kleine Jar die ik al eens bestelde. Ook weer een zalige geur, gesuikerde pruimen en fruitgeuren. Een hele warme geur die ik meteen klaar had staan om te gaan branden. Heerlijk!

Ook bestelde ik eindelijk mijn eerste illuma-Lid! Dit “dekseltje” zorgt ervoor dat je kaars gelijkmatig brandt. Volgens mij helpt het ook wat tegen het zwart blakeren van de jar, maar dit weet ik niet helemaal zeker. Ik had dit al een tijdje op mijn wishlist staan, dus nu eindelijk maar eens besteld, happy!

Kijk hoe mooi!

Ik ben ontzettend tevreden over de webshop. Prijzen zijn super, verzendkosten zijn ook prima te doen en met ongeveer een weekje heb je je bestelling in huis, super! Mocht je nog iets voor een leuke prijs willen scoren zou ik zeker eens gaan neuzen daar.

Ik krijg meteen zin in sneeuw als ik dit label zie 😉

Hebben jullie nog sale tips wat betreft Yankee Candle?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

23 Comments

 • Reply Natasja

  Mooie aankopen! Candy Cane Lane is mijn favoriete geur voor de winter <3
  Natasja onlangs geplaatst…Beautynieuws voor jou gespot – week 1My Profile

  januari 7, 2017 at 06:32
 • Reply Susan

  Wat een heerlijke kaarsen heb je gekocht! Gelukkig sneeuw het vandaag, dus kan je daar van genieten haha!
  Susan onlangs geplaatst…Tastea Energy Boost + theebekerMy Profile

  januari 7, 2017 at 08:04
 • Reply Irina

  Dat dekseltje lijkt me echt handig! Lekkere geuren heb je weten te scoren <3

  januari 7, 2017 at 08:36
 • Reply Romy

  Gave aankopen heb je gedaan! Die deksel klinkt heel handig en ziet er nog superleuk uit ook.
  Romy onlangs geplaatst…Photo diary: onze reis naar Barcelona in 20+ foto’sMy Profile

  januari 7, 2017 at 08:42
 • Reply Kim

  Deze geuren lijken me heerlijk!
  Kim onlangs geplaatst…Winactie | Win een chokerMy Profile

  januari 7, 2017 at 09:31
 • Reply Mariëlle

  Wat ziet het er toch altijd leuk uit he!? Ik heb wel wat kaarsen maar ik steek ze nooit aan haha…

  januari 7, 2017 at 10:10
 • Reply Julie

  Wat grappig dat er ook een soort dekseltje bestaat, daar had ik nog nooit van gehoord! 🙂 En wat fijn dat ze zo goedkoop waren! 🙂

  januari 7, 2017 at 11:39
 • Reply Mariette

  In Voorburg, Herenstraat, hadden ze de kerstcollectie ook voor 50% van Yankee Candle.

  januari 7, 2017 at 12:06
  • Reply hillybillybeauty

   Oh echt? Ik moet daar nog steeds een keer langs! Volgende maand maar, heb nu weer even voldoende 😉 Bedankt voor de tip!

   januari 8, 2017 at 13:42
 • Reply Anna Gerrie - Beautyonthefarm

  Dat scheelt nogal in de prijs! Ik vind Cinnamon Stick altijd zo’n heerlijke geur.

  januari 7, 2017 at 12:36
 • Reply Vanessa

  Wat een heerlijke geurkaarsen! Ik ben benieuwd of zo’n “dekseltje” verschil maakt. Zelf brand ik ook nog kerst geuren hoor. Op dagen zoals vandaag is dat gewoon heel gezellig 🙂

  januari 7, 2017 at 13:41
 • Reply Iris

  Ik heb zelf nog nooit Yankee candles gehad, maar deze lijken mij allemaal heerlijk! Vooral de Christmas Eve, hmmm!
  Iris onlangs geplaatst…Lime Crime Velvetine – RiotMy Profile

  januari 7, 2017 at 17:51
 • Reply chucky1012

  Wat een mooie candles.
  Ik ga meteen even in de webshop kijken….

  januari 7, 2017 at 18:41
 • Reply YuSt

  Ik heb gehoord dat die geur geweldig moet zijn! Candy Cane Lane… jouw waxjes ruiken ook echt super! Ben er echt blij mee! ❤

  januari 7, 2017 at 19:11
  • Reply hillybillybeauty

   Fijn! Ze hadden ook best veel keuze vond ik. Heb er voor mezelf ook 2 gekocht, ik moet ze alleen nog testen.

   januari 8, 2017 at 13:43
 • Reply Lieke

  Hmm ik hou van kaarsen en zeker van Yankee. Leuk dat dekseltje
  Lieke onlangs geplaatst…Stash series | Bodymists en fruitige parfumsMy Profile

  januari 7, 2017 at 19:16
 • Reply Carla van Beek

  Bij magna plaza in A’dam alle kerstgeuren en jars waar ze er teveel van hebben 50 % heb er zes gekocht ook WW super leuk geholpen.. .

  januari 7, 2017 at 21:05
 • Reply mieke | mieksmind

  Heerlijk Yankee Candle! ben helemaal verslaafd aan de kaarsen. bij het aansteken van de kaars de kaars zo laten branden dan die bovenste rand helemaal vloeibaar is helpt met gelijkmatig opbranden. Bij het uitblazen van de kaars ontstaat er een ‘paddestoel’ hoedje. Die afknippen en dan brand die ook gelijkmatig. Dat hoor ik tenminste overal! Gaaf die illuma-Lid!

  januari 7, 2017 at 21:12
 • Reply Irene Niec

  Ik heb nog nooit een Yankee Candle gehad, maar zo te lezen zijn ze heelijk

  januari 7, 2017 at 21:25
 • Reply Engelina

  Ik krijg meteen weer een kerstig gevoel bij deze geuren. pepermunt in een geur kaars vind ik ook heerlijk.

  januari 8, 2017 at 01:19
 • Reply Jouvence

  Wat heb je lekker geshopt bij Yankee Candle! Ben erg benieuwd naar de geur van Cranberry ice. xx

  januari 8, 2017 at 12:59
 • Reply Melike

  Heerlijk deze kaarsen, vooral met deze dagen;) Ik heb nog geen kaarsen gehad van Yankee maar ik ben wel heel benieuwd.

  januari 8, 2017 at 20:30
 • Reply irma

  Goed geslaagd hoor! 😀

  januari 9, 2017 at 10:16
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge