Follow:
Outfit

Outfit of the Day: Tante Betsy Sweatvest Lotte Brown

Mijn vesten van Tante Betsy zijn mijn favoriete items. Ze zitten en dragen heerlijk! Tot voor kort droeg ik ze ook echt als vest eigenlijk ( en met mooier weer als een soort tussenjas ). Van de week besloot ik er eens eentje als jurkje te dragen, en ik ben óm!

De Lotte Sweatvesten zijn heerlijk lang en hebben een stoere uitstraling. Met een rits van onder tot boven ideaal en snel aan te trekken. Ik draag de bruine versie, een prachtige mooie donkerbruine kleur. Eronder een dikkere panty in een soort wijnrode kleur en onder het vest/de jurk een roze hemdje. Uiteraard met mijn Sendra laarzen, deze zijn nog nét niet aan mij verkleefd. Deze jurk heb ik trouwens gekregen tijdens mijn bezoek aan Tante Betsy

Wat ik ook zalig vind is hoe het vest zit, het zit als gegoten! Ik heb hier een L aan. Ik draag mijn vesten namelijk normaal over een jurkje heen, en dan vind ik L wel een lekkere maat. Als jurkje zou ik een M waarschijnlijk ook passen, maar L zit ook prima, iets ruimer maar dat vind ik niet erg.

Ik moest wel lachen om 1 van mijn kids, die zei: “Hé mam! Je hebt ook een keer een stoerdere jurk aangetrokken!” Haha, hij viel in de smaak dus 😉

Nou heb ik nog een aantal vesten die ik eerder nog niet als jurk heb gedragen, maar dat ga ik zeker doen! Ik vind het voor de afwisseling met de bloemen en figuurtjes jurkjes best leuk!

Het Sweatvest Lotte Brown is nu in de sale voor 74,95 ( maar ik heb in de wandelgangen gehoord dat aankomende week de sale nog iets aantrekkelijker wordt 😉 ), houdt de site dus maar goed in de gaten!

Wat vind jij van de vesten van Tante Betsy?

Liefs Hilde

** Ik heb dit artikel ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

14 Comments

 • Reply Susan

  Ziet er echt heel comfortabel uit!
  Susan onlangs geplaatst…Sante Shampoo Iedere dag en VochtinbrengendMy Profile

  januari 8, 2017 at 08:09
 • Reply Irina

  Wat leuk! Kledingstukken zijn inderdaad soms net anders te dragen dan dat de bedoeling is, maar daardoor zijn ze juist nog leuker!

  januari 8, 2017 at 09:42
 • Reply Romy

  Hij staat je echt heel leuk en inderdaad ook wel een beetje stoer. Lijkt me ook een heerlijk zittend vest 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Dilemma: minimaliseren, is het wat voor mij?My Profile

  januari 8, 2017 at 09:47
 • Reply Natasja

  Ik heb deze vesten tot nu toe links laten liggen in de webshop, maar ze zijn toch wel érg leuk! Je moet ze zeker vaker dragen hoor!
  Natasja onlangs geplaatst…Tante Betsy Dress Folky Flowers AquaMy Profile

  januari 8, 2017 at 09:55
 • Reply chucky1012

  Zo mooi en het lijkt me ook lekker warm.
  Leuk hoor de sale 😉

  Xoxo

  januari 8, 2017 at 11:44
 • Reply Eva

  Staat je heel mooi! Inderdaad wat stoerder!
  Eva onlangs geplaatst…HAPPY things #50My Profile

  januari 8, 2017 at 13:12
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Ja heerlijk zijn ze hè?! Ik draag mijn Lotte vesten ook regelmatig als jurk. Vrijdag nog naar mijn werk, ik had er wel Shirt Luna Red onderaan gedaan omdat ik niet wist hoe warm het op die afdeling zou zijn, maar verder dus gewoon als jurk gedragen. De oude Tante Betsy hoodies die ik als vest draag zijn niet geschikt om als jurkje te dragen omdat ze een kortere rits hebben anders wist ik het wel.
  En idd zoals je zegt ter afwisseling van al die bloemenjurkjes en printjes is zo’n effen vestjurk heerlijk! Hij staat je prachtig! Dikke knuffels!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…What are the odds?My Profile

  januari 8, 2017 at 14:09
 • Reply Deb

  Wat een prachtig vest/jurkje! Ik zou ‘em zelf denk ik ook dragen als jurkje ipv een vest. Heel goed gecombineerd ook met de laarzen en de rode panty. Staat je super!

  januari 8, 2017 at 15:02
 • Reply Tamara TS

  Heel tof! Inderdaad wat stoerder en het staat heel goed in combi met de laarzen.
  Tamara TS onlangs geplaatst…Random feitjes over mijMy Profile

  januari 8, 2017 at 17:24
 • Reply Melike

  Oeh dat lijkt mij ook heel lekker zitten. Vooral vanwege het stofje. Lekker met een dikke maljot en je bent klaar. Staat je super leuk!

  januari 8, 2017 at 20:31
 • Reply Eva

  Super leuk!! Staat je goed!

  januari 9, 2017 at 18:24
 • Reply Esther

  Had er ook 1 besteld maat de rits ging niet goed omhoog vanaf onder, foutje bij productie zo jammer. Andere L had het ook in de webshop waar ik besteld had en ik durfde het daarna niet meer aan Jij geen ritsproblemen met je Lottes?

  januari 9, 2017 at 18:58
  • Reply hillybillybeauty

   Nee, gelukkig niet. Ik heb er meerdere, maar allemaal prima. Ik had bij één even niet door hoe de rits werkte, toen bleek hij uit 2 delen te bestaan, en het bovenste deel zat helemaal bovenaan het vest. Beetje blonde actie van mij haha

   januari 9, 2017 at 19:49
 • Reply Wendy V.

  Dankzij je leuke blog over de Lotte vesten, heb ik ook een bruine besteld bij TB met een leuke korting . Vandaag ontvangen, de maat is gelukkig goed en de kleur is prachtig. Volgens mij ga ik dit vest met heel veel plezier dragen als jurk. Bedankt! Groetjes Wendy

  januari 13, 2017 at 23:43
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge