Follow:
beauty, lifestyle

MJS Bags Perfume

Ik ben supertrots op al mijn sportende gezinsleden, echt waar. Maar de geuren die dat fanatieke sporten met zich meebrengt, díe vind ik persoonlijk wat minder. Hockeytassen die nog muffer ruiken dan een natte hond, gymtassen met vergeten zwetende gymkleren van een paar dagen. Wellicht heel herkenbaar?! Maar tegen die vieze geurtjes kan je je nu wapenen! MJS Bags Perfume geeft al je tassen en koffers weer een heerlijke aangename geur.

Voorheen gebruikte ik weleens een bodymist of edt van mijzelf om even een stinkende hockeytas te lijf te gaan. Maar naast het feit dat ik dat eigenlijk zonde van mijn product vind, kunnen ‘gewone’ geuren/parfums vlekken geven in textiel. De tassenparfum van MJS is speciaal ontworpen dat deze geen vlekken geeft aan textiel. Je kan er dus veilig je tassen, koffers of clutches mee besprayen.

Engelina van MJS Bags Perfume:

“Wij zijn aan de slag gegaan om hier iets mee te doen. Een tassen geur die geschikt is voor allerlei doelen van handtas tot koffers en van weekendtas tot sporttassen.
Een geur is heel persoonlijk maar voor je tassen mag het jou niet overstijgen. Wanneer jij je tas opendoet mag je het licht ruiken.
Zo ook voor de koffers, je kleding moet blijven ruiken alsof het zo van je waslijn komt en je boeken of sportkleding moet fijn en aangenaam ruiken maar niet overheersen.

Wij zijn er trots op dat dit is gelukt met verrukkelijke geuren van Nederlandse bodem.”

Er zijn twee geuren van de tassenparfums. Ik ontving de geur ‘I Care’, een zachte cashmere geur die tevens fris ruikt. Bij de omschrijving cashmere had ik een wat zoetere, poederige geur verwacht, maar dit is niet het geval. Hij had van mij wel iets zoeter gemogen. De geur is in mijn beleving iets te fris voor een cashmere geur. Maar voor de tas prima!

De geur Wings is een bloemige geur, heerlijk fris als een lentedag. Persoonlijk vind ik de Wings fijner van geur, een tas die naar frisse bloemen ruikt vind ik zalig!

Heel handig vind ik het feit dat je in de online shop ook een mini spray kan kopen voor 2,50. Zo kan je op een goedkope manier de tassenparfum proberen en de geur ruiken. Je krijgt dan een mini spray van de door jouw gekozen geur opgestuurd. Heb je dan je favoriet gevonden, dan kan je een grote flacon met 30ml krijgen voor 19,95.

De flacon ziet er erg chique uit. Een statige glazen flacon met een mooi landelijk label erop. Meer tierelantijntjes heeft een parfum flacon ook eigenlijk niet nodig. Persoonlijk zou ik een mini spray gebruiken voor in de handtas en de grote flacon thuis laten om daar de sporttassen ed mee te behandelen. Ik vind de grote flacon net iets te zwaar voor in de handtas.

Ik vind het concept van MJS Bags Perfume ontzettend leuk bedacht. Zeker ook omdat ik hier in huis geregeld “last” heb van stinkende sporttassen. Extra leuk maakt het dat het een concept is van een Nederlandse. Altijd leuk om Nederlandse ondernemers te steunen!

Neem eens een kijkje op de site van MJS Bags Perfume, hier vind je alle overige informatie.

Was jij al bekend met een tassenparfum?

Liefs Hilde

** Ik heb deze geur ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply chucky1012

    Klinkt erg goed!
    Ik ga even kijken op de site 😉

    november 18, 2017 at 08:47
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge