Balea Augen Konzentrat Capsules

Balea

Ik kon geen goede Nederlandse pakkende vertaling bedenken dus heb ik de originele naam van dit super grappige product maar gebruikt. Tijdens mijn euforische bezoekje aan de DM in de afgelopen vakantie zag ik diverse pakketjes met capsules liggen tussen de huidverzorging. Ik nam alle soorten die ik zag liggen mee.

Balea

Ik heb nog niet zolang geleden met dit soort capsules kennis gemaakt. Van zowel Oriflame als van Mineral Care heb ik capsules gehad voor het gezicht. Een heerlijk soort kuur wat ik ontzettend fijn vind. Die lagen alleen in een andere prijsklasse dan deze van Balea! Een pakketje met 7 capsules, goed voor een weekkuurtje, kost namelijk maar 95cent!

Balea

De capsules zijn verrijkt met Groene Thee Extract en Vitamine E. Bij regelmatig gebruikt verminderen vermoeidheidslijntjes, droogtelijntjes en krijg je een stralende blik. De capsules zijn van een soort plastic en makkelijk in gebruik.

1 Capsule heeft meer dan genoeg product om beide oogcontouren te behandelen.

Balea

Balea

Het serum is vrij lobbig en je merkt meteen dat het voedend is. De geur is alleen vies! Ik vind het echt een beetje stinken. Gelukkig smeer/dep je het rond je ogen en niet onder je neus. 😉

Met mijn ringvinger dep ik zorgvuldig het serum rond mijn ogen. Daarna hoef je geen oogcrème meer te gebruiken. Ik vind deze capsules echt super fijn om bijvoorbeeld om de zoveel weken te gebruiken als kuurtje. Mijn rimpeltjes zijn op zich niet minder geworden, maar ik voel wel dat mijn ooghuid minder trekt en comfortabel aanvoelt.

Deze capsules zijn echt super fijn! Mocht je eens bij de DM zijn zou ik zeker een pakketje meenemen. ( of 2….of 3 😉 )

Zou jij zo’n kuurtje kunnen gebruiken?

Liefs Hilde

13 gedachten over “Balea Augen Konzentrat Capsules”

  1. Ik gebruik nooit capsules en ook nooit eerder gedaan. Je maakt mij wel nieuwsgierig. Ik vind geur wel belangrijk aan een product dus dat is van deze een klein minpuntje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge