Follow:
anti-veroudering, beauty, oogcreme

Dermasence oogverzorging

Heldere, stralende ogen

Gegarandeerde glamour voor de feestdagen: DERMASENCE Eye Cream en Chrono retare Anti-Aging Eyecream.

Heerlijk eten, een glinsterende kerstboom en prachtige cadeautjes – vele dingen doen onze ogen oplichten tijdens de feestdagen. Toch hebben we net een beetje extra nodig om ze echt te laten schitteren.

Dermasence

De huid rondom de ogen is kwetsbaar en reageert snel op stress. De drukte tijdens de feestdagen kan leiden tot donkere kringen en wallen. Ook de koude wintermaanden en de droge lucht van de verwarming in huis, kan de huid rondom de ogen irriteren en uitdrogen. Met de DERMASENCE Eye Cream en de Chrono retare Anti-Aging Eyecream, krijgt de gevoelige huid rondom de ogen een intensieve verzorging. Of je nu een jonge of rijpere huid hebt – met deze intensieve verzorging heb je gegarandeerd sprankelende feestdagen.

DERMASENCE Eye Cream – zacht voor de huid

De DERMASENCE Eye Cream wordt gebruikt als een kalmerende oogverzorging. Zo stralen je ogen zelfs tijdens de koude winter. Het Aziatische waternavel extract – bekend van wondgenezing – stimuleert de collageensynthese. Panthenol en bisabolol hebben een kalmerende werking op de gevoelige huid.

DERMASENCE Eye Cream kan zelfs ingezet worden bij eczeem en neurodermitis rondom de ogen. Natuurlijke jojoba-olie bevordert de elasticiteit van de huid zonder deze te irriteren. De toegevoegde Allantoïne heeft een revitaliserend effect.
De crème biedt de huid hydratatie, een effectieve anti-aging en heeft een preventieve werking tegen rimpels. Dit maakt de DERMASENCE Eye Cream ideaal voor de jonge tot rijpe huid. De crème bevat geen oliën en parfum bevat en is dan ook goed te combineren met contactlenzen.

Speciale tip: De lippen zijn extra broos tijdens de koude wintermaanden. Gebruik de DERMASENCE Eye Cream als lipverzorging. Bye-bye broze lippen!

Toepassing:
Reinig het ooggebied en breng de DERMASENCE Eye Cream ‘s ochtends en ’s avonds aan. Breng een klein hoeveelheid aan op de oogcontouren met de vingertoppen. Masseer de Eye Cream met kloppende bewegingen in de huid rond het ooggebied. Maak strijkende bewegingen van buiten naar binnen om zwelling in het onderste ooglidgebied te verminderen.

DERMASENCE Chrono retare Anti-Aging Eyecream – Voor het gevoelige ooggebied

Zichtbare sporen van vakantiestress? Niet lang meer met Chrono retare Anti-Aging Eyecream! De hydraterende anti-aging crème heeft een regenererend effect. Het is specifiek ontwikkeld voor de dagelijkse oogverzorging en om donkere kringen en zwelling te bestrijden. Dankzij een innovatief cafeïnecomplex en anti-aging ingrediënten, heeft de DERMASENCE Chrono retare Anti-Aging Eyecream een stimulerend en slinkend effect op de huid rondom de ogen.

Het bevordert de doorbloeding van kleine bloedvaten in de huid. De actieve ingrediënten behouden de elasticiteit van de oogleden op lange termijn. De plantenextracten van darutoside en witte lupine stimuleren de collageensynthese en het extract van de Perzische zijdeboom heeft een verstevigend effect. De toegevoegde hyaluronzuur dringt diep door in de bovenste hoornlaag en zorgt voor een intensieve en langdurige hydratatie.

De huid ziet er voller en steviger uit. Het oog crème is parfumvrij en gaat uitstekend samen met een gevoelige huid. Met een focus op regeneratie, is de innovatieve oogcrème zeer geschikt voor de rijpe huid vanaf 45 jaar.

Toepassing:
‘S Morgens en ‘s avonds na het reinigen van de ogen, de crème in de richting van het oog aanbrengen. Vervolgens kan er een dag- of nachtverzorging op het gezicht worden aangebracht.

Prijzen en verkrijgbaarheid

DERMASENCE Eye Cream
15 ml, €20,30
Verzorgt en beschermt de gevoelige huid rondom de ogen, zelfs bij koud weer. DERMASENCE Eye Cream kalmeert de geïrriteerde huid, bevordert de elasticiteit en gaat rimpels effectief tegen.

DERMASENCE Chrono retare Anti-Aging Eyecream
15 ml, €24,90
Vaarwel donkere kringen – DERMASENCE Chrono retare Anti-aging Eyecream werkt met een complex van cafeïne en een anti-aging peptide om wallen en donkere kringen tegen te gaan. De krachtige créme zorgt ervoor dat de elasticiteit de huid rondom de ogen wordt behouden. De speciale textuur zorgt voor een fluweelachtig huidgevoel – de perfecte basis voor make-up.

Verkrijgbaar bij de apotheek

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge