Follow:
boeken

Boekentips voor de zomervakantie! Scherpe deals!

Heerlijk lezen tijdens de zomermaanden is voor heel veel mensen dé manier om lekker te ontspannen. Ik lees het hele jaar door veel, maar tijdens mijn vakantie misschien nog wel meer boeken. Heerlijk in de tuin, drankje erbij en een boek. Een fijnere vakantie kan je mij niet geven. In deze blog een paar boekentips en een paar leuke deals!

De Zeven Zussen Serie van Lucinda Riley

Je kan er niet om heen in winkels, de Zeven Zussen serie van Lucinda Riley. Inmiddels is er al een zesde deel ‘Zon’ en met zo’n lekkere dikke pil kom je de vakantie wel door. Hou je van romans met een familiegeschiedenis die ontrafeld moet worden dan zal deze serie je zeker bevallen. Vooral de beeldende manier van schrijven van Lucinda Riley zorgt dat je tijdens het lezen van deze boeken op reis gaat. Je hoeft er je eigen deur niet voor uit! Elk deel speelt zich af in één of meerdere landen die zo goed worden beschreven dat het lijkt of je er zelf bij bent.

Bol.com actie €3,00 korting per deel!

Krijg nu 3,- korting per boek met de cadeaukaartcode ZEVENZUSSEN. Deze actie is geldig van 20 juni t/m 30 augustus op deel 2 t/m 6.

Ideaal om deze boeken nu aan te schaffen!

Twee boeken voor €20

Nog een mooie deal om je boekenkast mee te vullen! Er is een grote selectie aan super gave boeken die meedoen met deze actie.

Dit is nog maar een kleine greep uit de boeken die meedoen met de actie. Je kan alle boeken hier vinden!

Populaire boeken voor de zomer!

Marc de Hond vertelt openhartig over de periode nadat hij te horen had gekregen dat hij kanker had. Vol optimisme en humor weet hij zelfs licht te brengen in de donkerste momenten.

“We wachten niet tot het licht aan het einde aan de tunnel, maar we hangen zelf de lampjes op.’

Toen Marc de Hond eind 2018 hoorde dat hij ziek was, besefte hij dat er een grote kans was dat hij zijn kinderen niet groot zou zien worden. Hij besloot een dagboek te gaan bijhouden. Het werd een periode van veel slecht nieuws en donkere momenten. Maar hij en zijn gezin traden ook de moeilijke momenten met optimisme en humor tegemoet. De lampjes in de tunnel waren het bijzondere huwelijksaanzoek in Carré tijdens de eerste chemo, het afscheidsfeest voor zijn blaas die verwijderd moest worden, de pretparkbezoeken met de kinderen op goede dagen en het huwelijksfeest toen Marc en zijn vrouw Remona al wisten dat hij niet meer beter zou worden, maar dat geheim hielden voor hun gasten.

Licht in de tunnel is een bijzonder boek met een unieke en inspirerende kijk op leven en dood. Naar Marcs wens verschijnt het na zijn dood. Hij overleed op 3 juni 2020.

De nieuwe thriller van Saskia Noort, hét boek van komende zomer!

De vijftienjarige Lies wordt op een ochtend wakker met het gevoel dat haar moeder Jet iets is overkomen. Haar bed is niet beslapen en ze heeft haar mobiele telefoon thuis laten liggen. De vierentwintig uur die volgen ontvangt Lies geen enkel teken van leven. Haar vader en zijn nieuwe vriendin Laura schakelen de politie in, ze geloven dat het te maken heeft met haar mentale toestand: ze zou de scheiding nooit te boven zijn gekomen en heeft daarom besloten te verdwijnen. Of erger. Lies weet echter zeker dat ze dat nooit zou doen en gaat zelf op onderzoek uit. Met alle gevolgen van dien.

Lucy Woesthoff eert in haar debuut Woman de magische band tussen vrouwen. Een connectie die dwars door alle lagen en generaties gaat. En zelfs leven en dood overstijgt.
De Britse Lucy ondervindt de kracht van sisterhood wanneer ze verliefd wordt op een Nederlandse man. Een weduwnaar, Dinand Woesthoff, met wiens verlies heel Nederland meeleeft: de dood van de geliefde actrice Guusje Nederhorst. Lucy is nog maar vierentwintig als ze in zijn leven en dat van zijn zoontje komt. Maar ze beseft al snel: de enige manier om liefde te vinden in verdriet en toekomst in verlies, is verbinding maken. Verbinding met Guusje. Van vrouw tot vrouw.

Met het verstrijken der jaren, ervaart Lucy op meer manieren de kracht van de vrouw. Zeker wanneer ze na drie zoons moeder wordt van dochter Leia Guusje. Een gebeurtenis die de tijd rijp maakt voor deze ode aan sisterhood. Want mannen zijn fantastisch en een groots onderdeel van ons leven – Lucy heeft er zelf thuis vier rondlopen – maar vrouwen, sorry heren, zijn magisch. Het zijn vrouwen die vrouwen het beste begrijpen, opvangen, helen én verder brengen.

Woman is een inspirerend en ontroerend boek over bepalende momenten, kwetsbaarheden, kracht en levenservaring. Een ode aan alle vrouwen. Opgetekend door een geboren schrijfster.

De Britse Lucy Woesthoff woont sinds 2005 in Nederland. Zij is moeder van vier kinderen en mede-eigenaar van Dromenjager, het mediabedrijf achter onder andere kindermerken Woezel & Pip en Huggy Buddha. Ze woont in Den Haag met haar man Dinand, hun drie zoons, dochter, hond Kara en kat Meisje.

Een jonge vrouw wordt op brute wijze aangevallen en voor dood achtergelaten. De politie stelt een onderzoek in, maar dat loopt al snel vast. Tot een gevangene Will Trent vertelt dat de aanval een kopie is van de misdaad waarvoor hij jaren eerder veroordeeld is. De man heeft altijd volgehouden onschuldig te zijn, en nu denkt hij bewijs te hebben.
Het wordt Will duidelijk dat hij de nieuwe zaak pas kan oplossen wanneer hij de oude heeft opengebroken. Maar er zijn bijna tien jaar verstreken: jaren waarin herinneringen zijn vervaagd, getuigen zijn verdwenen en bewijsstukken zijn kwijtgeraakt. Er is maar één persoon die Will kan helpen een meedogenloze moordenaar op te sporen: zijn vriendin Sara Linton.

De nieuwe Karin Slaughter

Ik vind niets lekkerder dan lekker neuzen naar nieuwe boeken. Online of in een boekhandel. Voor de zomer moeten er altijd een paar nieuwe boeken komen om lekker in weg te duiken. Happy Reading!

Liefs Hilde

** Dit artikel bevat affiliate links ** Zie mijn disclaimer **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge