Follow:
beauty

Catrice Calligraph Ultra Slim Eyeliner Pen Waterproof

Een ervaren eyeliner-zetter ben ik niet, ik beken. Ik vind dit zo moeilijk nog steeds. Dus iedere eyeliner vind ik leuk om te testen. een kwastje, een pennetje, ik kan met beide nog niet super makkelijk overweg. Ik ga nu de Catrice Calligraph Eyeliner Pen proberen. Pennetjes vind ik vaak makkelijker dan kwastjes, dus dit zou wellicht een toppertje kunnen zijn!

FINE ART OF ASIA

“Kalligrafie: de laatste trend uit Azië is deze extreem fijne eyeliner. Dankzij de applicator met vilten tip is het aanbrengen en tekenen van een zeer precies accent of patroon kinderspel. De donkere zwarte tint is langhoudend maar ook eenvoudig te verwijderen. Vrij van parabenen.”

Een extreem dun pennetje lijkt mij makkelijker dan een dikke stift. Wat ik belangrijk vind is dat hij een mooie diepe zwarte kleur geeft en makkelijk in gebruik. We zullen zien!

Het pennetje ziet er op het eerste gezicht prima uit. Gewoon een soort stiftje. Nou kon ik vroeger prima met stiften overweg, dus ik heb goede hoop dat ik dit ook wel kan 😉

Swatch

Bij het zetten van de swatch merk ik dat het pennetje flink meebuigt. Dat lijkt mij al niet zo prettig want hierdoor werd het lastiger om een dun lijntje te trekken. Het werd wel mooi zwart, daar ben ik wel positief over.

De test

Deze eyeliner is het niet voor mij helaas. Het lukte mij niet om een mooi zwart lijntje te zetten en het werd eerder een kliederboel eigenlijk. Doordat het pennetje zover doorbuigt kreeg ik geen grip op mijn ooglid. Jammer, want ik had goede hoop.

De eyeliner is verkrijgbaar bij het Kruidvat en kost 3,39

Wat is jouw favoriete eyeliner?

Liefs Hilde

** Ik heb dit artikel ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

10 Comments

 • Reply Susan

  Op dit moment de Superliner van L’Oreal. Deze van Catrice laat ik liggen!

  februari 12, 2017 at 08:16
 • Reply Natascha

  Ik snap wel dat dit niet jouw eyeliner is, denk ook niet dat ik hiermee uit de voeten kan haha. Ik moet toevallig net een nieuwe kopen, ben van de week de dop vergeten op mijn eyeliner te doen 🙁 Dus tsja, die is nu helemaal opgedroogd.

  februari 12, 2017 at 09:25
 • Reply Jolanda

  Wat jammer zeg! Zo lijkt hij best fijn maar het pennetje moet wel wat stevig zijn. Ik kan zelf ook niet werken met zoiets haha

  februari 12, 2017 at 09:44
 • Reply Babs

  Een mooie eyeliner zetten is inderdaad veel oefenen. Ik vind het lastig bij mijzelf vanwege de slappere huid. Maar met een beetje oefenen gaat het je vast lukken en anders een mooi potloodje die je gaat blenden. Staat ook wat zachter.
  Jij hebt wel heel mooie ogen voor een eyeliner volgens mij 🙂

  februari 12, 2017 at 10:07
 • Reply toevallige passant

  Ik heb geleerd eyeliner te zetten met een kwastje, daar moet je veel minder druk op zetten dan bij een stiftje.
  https://www.kruidvat.be/nl/essence-liquid-ink-eyeliner/p/2437695 met deze trek ik (miss2linkderhanden) een strak en dun lijntje en hij blijft de hele dag netjes op z’n plaats zitten.

  februari 12, 2017 at 15:10
 • Reply Ezra

  Ik ben zelf ook niet zo van van eyeliner stiften. Ik gebruik liever eyeliner met een kwastje, dat vind ik veel fijner werken en ook beter zwart worden. Vind Catrice zelf altijd wel een fijn merk!

  februari 12, 2017 at 17:59
 • Reply Jessica J.

  Jammer dat deze je niet bevalt. Ik moet dé eyeliner ook nog vinden – en ben in het algemeen geen krak met zwarte eyeliner: :’) Met mijn koperkleurige gaat het gemakkelijker. Geen idee hoe dat komt, haha!
  Jessica J. onlangs geplaatst…Cadeautip • Met deze valentijnscadeaus doe je mijn vent een plezierMy Profile

  februari 12, 2017 at 21:20
 • Reply chucky1012

  Goede en zeer duidelijke review.
  Zo jammer dat dit niet goed werkt.

  februari 13, 2017 at 08:47
 • Reply Irina

  Wauw wat een mooi dun stiftje! Daar kun je vast heel precies mee werken ^^

  februari 13, 2017 at 09:34
 • Reply Romy

  Jammer dat hij tegenviel! Ziet er wel mooi dun uit!. Zelf vind ik de ultimate long wear eyeliner pen van Kiko erg fijn ♥
  Romy onlangs geplaatst…Ziaja Cosmetics Cucumber Face Cream reviewMy Profile

  februari 14, 2017 at 16:38
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge