Follow:
beauty

Essence Blush Ball 20 Strawberry Candy

Dit grappige “balletje” kreeg ik mee na het 3D Blogger Event van Essence en Catrice. Het lag al een tijdje klaar om te reviewen, maar ik vond hem er zo schattig uitzien dat ik hem eigenlijk niet wilde aanbreken. Nu toch gepakt en op de foto gezet en getest. Is dit verrekte schattig balletje ook handig? En nog belangrijker: is hij ook mooi?

Voor maar 2,99 heb je al zo’n ontzettend schattig blush balletje. Als hij dan ook nog eens fijn aanbrengt en mooi is, dan heb je echt een pareltje in handen. De blush is gebakken, daar hou ik van, hierdoor heb je eigenlijk nooit last van fall out ( poeder wat overal belandt behalve op de plek waar je het wenst šŸ˜‰ ).

De Blush Ball is verkrijgbaar in 3 tinten. Een perzikkleurige tint, de roze die ik heb en een wat bruinere kleur. Voor ieder wat wils!

Swatch

Je hoeft met het balletje maar heel lichtjes over je huid te strijken en je hebt al aardig wat kleur. De blush voelt zacht aan en is nagenoeg geurloos. Ik gebruik zelf altijd roze blush tinten, die staan bij mij het best. Geven mij een frisse look en leggen geen accent op roodheden in mijn gezicht. ( als ik warmere kleuren blush gebruik heb ik daar altijd meer last van ).

Ingrediƫnten

MICA, OCTYLDODECANOL, BORON NITRIDE, MAGNESIUM STEARATE, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, ISOPROPYL ISOSTEARATE, DIMETHICONE, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, POLYGLYCERYL-2 TRIISOSTEARATE, CAPRYLYL GLYCOL, HEXYLENE GLYCOL, SILICA, TIN OXIDE, DEHYDROACETIC ACID, BENZYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, CI 15850 (RED 7), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Look

Excuses dat ik deze foto weer als look plaats, haha. Ik had een look gemaakt met een aantal producten die ik toevallig nu allemaal review. Hier heb ik dus ook de blush gebruikt. Heel natuurlijk en licht roze op mijn wangen. Ik vind het perfect! Je strijkt het balletje over je wangen en met je vingers vervaag je het, easy peasy!

Conclusie

Een toppertje! Zeker voor het bedrag wat je er voor neer moet leggen. Een prima budget blush die je ook makkelijk zonder kwast kan gebruiken. Als je eens bij het Kruidvat bent zou ik zeker even een kijkje nemen bij het schattige blush balletje!

Liefs Hilde

** Ik heb dit artikel ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply Jonna@burgertrutjesNL

  Mooie blush! En wat een originele verpakking.
  Jonna@burgertrutjesNL onlangs geplaatst…Beenham in biersaus – RECEPTMy Profile

  februari 12, 2017 at 14:03
 • Reply Jessica J.

  Wat schattig! Handig dat je hem zonder kwast kan gebruiken.
  Jessica J. onlangs geplaatst…Cadeautip ā€¢ Met deze valentijnscadeaus doe je mijn vent een plezierMy Profile

  februari 12, 2017 at 17:09
 • Reply Heidi

  Wat een fijne blush is het meid.
  Mooi kleur.

  februari 12, 2017 at 17:16
 • Reply Lieke

  Mooie blush. Ik heb hem deze week helaas niet zien liggen bij de kruidvat.

  februari 12, 2017 at 18:23
 • Reply Babs

  Eigenlijk zijn deze dingen deksels handig om mee te nemen. Een blush kwast en blush neem je niet zo snel mee als je ergens naartoe gaat.

  februari 12, 2017 at 18:47
 • Reply Quinty

  Ik vind het een mooie blush. Ik heb er best vaak mee in mijn handen gestaan maar nooit meegenomen haha šŸ™‚
  Quinty onlangs geplaatst…ESSENCE VOLUME STYLIST LASH EXTENSION MASCARAMy Profile

  februari 12, 2017 at 22:05
 • Reply chucky1012

  Mooie kleur!
  Fijn dat je dit ook zonder mak-up kwast aan kan brengen.

  februari 13, 2017 at 08:44
 • Reply Irina

  Mooie blush!

  februari 13, 2017 at 09:25
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge