Follow:
beauty, nagellak, nagels

Dagenlang genieten van gelakte nagels? Dat kan met Mistero Milano!

Oh wat ben ik gelukkig met Mistero Milano! Sinds ik bij Paagman in de winkel werk heb ik eigenlijk nooit meer nagellak gedragen. Meestal was na een uurtje werk namelijk niet veel meer over van mijn verzorgde en nette nagels. Nagellak wat er al half afgechipt was en daardoor een onverzorgde look. Ik mocht kennismaken met de gellakjes van Mistero Milano en, wow!, ben ik even gelukkig. En ik niet alleen, mijn dochter Amy van 16 (die een flink aantal uren bij de Etos werkt) is misschien nog wel blijer!

Mistero Milano

Alleerst, kijk eens wat een prachtig cadeautje dit is om te ontvangen. Over de verpakking en aankleding alleen maar lof. Ik voelde me gewoon nóg een keer jarig toen ik het ontving.

Het gebruik van gellak met een UV lamp heeft mij altijd ingewikkeld geleken. Zoveel meer gedoe dan met een “gewoon” nagellakje. Maar wat blijkt? Neem gewoon even een momentje om te lakken en je bent 2 tot 4 weken voorzien van prachtige nagels! Daar heb ik het graag voor over.

Mijn gellak set bestaat uit de volgende items:

  • Een UV lamp (heel compact, ideaal!)
  • Primer
  • Nail prep
  • No wipe top
  • Basecoat
  • 3 kleuren gellakjes

Alles om een perfecte nagellak-look mee te creëren.

Hoe werkt het aanbrengen van een gellak?

Onmisbaar bij het aanbrengen van een gellak zijn een goede base coat en een goede top coat. Deze moeten wel geschikt zijn voor gellak, dus mijn advies is om daar goed naar te kijken. Bij Mistero Milano is een groot assortiment aan deze producten, voor ieder wat wils!

Mijn dochter heeft de gellak al meerdere keren gebruikt en begon altijd met het vijlen van haar nagels. De bovenlaag even polijsten, nagelriemen terugduwen en met een nail prep ontvet je de nagels. Een goede basis is het halve werk.

Als eerste breng je, na het vijlen en schoonmaken van de nagels, een primer aan. Door deze primer op de natuurlijke nagelplaat aan te brengen zal er een soort van kleverig tussenlaagje ontstaan die de vorming van lucht en lifting tot een minimum zal beperken. Wij hebben de DELICATO primer en deze brengt heel makkelijk aan.

Als tweede breng je de base coat aan op je nagel. Dit zorgt voor hechting op je nagelplaat. Een rubber base zorgt door de extra flexibiliteit voor een extreme hechting, ook op moeilijke nagelplaten. Deze base coat hebben wij ook en werkt echt heel goed. Deze hard je uit in je UV lamp (30-60s LED / 120-180s UV). Een UV lamp voor je nagels is natuurlijk onmisbaar bij het gebruik van gellak.

 

Nu komt het leukste werk! Een leuk kleurtje kiezen voor op de nagels. Ik koos 3 gave kleurtjes die ik helemaal bij de zomer vindt passen.

tint doctor
something in between
holo lolo
De kleur op de foto’s is ‘Something in between’ en mijn favoriet op dit moment. Maar ik moet wel bekennen dat er al weer een heleboel op mijn (en Amy haar) wishlist staan.
Nadat je de gellak hebt aangebracht hard je deze weer in de UV lamp uit. Dit duurt een paar minuutjes. Dus heel veel tijd heb je niet nodig. Herhaal deze stap nog een keer.
Daarna breng je een laagje top coat aan en hard je dat ook weer uit onder de UV lamp.
Hier zie je de geweldige kleur ‘Tint Doctor’:
De volgende stappen zijn niet noodzakelijk, maar kunnen naar eigen wens gedaan worden:

STAP 7: Gebruik een celstofdepper en een cleaner om de eventuele plaklaag te verwijderen. De Extra Shine zorgt voor een mooie glans.

STAP 8: Breng nagelriemolie aan rondom de nagel om de nagelriemen te verzorgen.

Voordelen van Mistero Milano gellak

Allereerst natuurlijk het feit dat je ontzettend lang plezier hebt van je mooie nagels. Ik kan dozen openscheuren, boeken stapelen, kassa draaien en mijn nagels zien er nog tip top uit. Dat is voor mij al het allergrootste voordeel. Ook worden mijn nagels beter beschermd tegen breken en scheuren en groeien ze daardoor ook wat langer door. Amy merkte dit al vrij snel. Zij heeft nu veel langere nagels dan voorheen.

Ook is het absoluut niet ingewikkeld om deze gellak te gebruiken. Je hebt het al heel snel door en bij Amy zat het na de allereerste keer al heel mooi op haar nagels. Haar collega’s waren meteen jaloers en wilden het ook meteen proberen. Dus pas op, het gebruik van Mistero Milano gellak is aanstekelijk 😉

Je vindt alles over Mistero Milano gellak op hun website.

Liefs Hilde

** Ik heb deze set ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge