Follow:
beauty

Catrice Re-Touch Light-Reflecting Concealer

Een product wat overeenkomt met de bekende Touche Eclat van Yves Saint Laurent heeft meteen mijn aandacht. Jaren geleden gebruikte ik de beroemde highlighter pen om de donkere kringen onder mijn ogen te camoufleren. Aangezien dit beroemde pennetje best wat eurootjes kost, is een budget variant meer dan welkom. Maar is deze ook goed?

Het pennetje is in gebruik exact hetzelfde. Je moet de onderkant draaien om de camouflage omhoog te “duwen”. In de camouflage zitten licht reflecterende pigmenten die het licht weerkaatsen. Hierdoor krijg je een frisse blik en zie je er stralend uit.

Zoals je ziet werk je met een kwastje. Het kwastje is stevig en brengt makkelijk aan. Zeker de huid rondom je ogen is dun en snel gevoelig, dus een zachte manier van aanbrengen is wel prettig.

De eerste keer moet je flink draaien om de camouflage highlighter omhoog te krijgen, maar uiteindelijk komt het in het midden van het kwastje omhoog. Zo kan je heel hygiënisch werken, ook een pluspuntje.

De swatch

Het product is romig van substantie en heeft een goede kleur voor bij mijn huid. Niet te roze, maar mooi beige. Ik ben heel erg benieuwd naar het resultaat onder mijn ogen. Zal ik omver worden geblazen door het effect?

De test!

Voor. Dit is mijn kale oog zonder de Catrice Re-Touch Light-Reflecting Concealer

Mét de concealer

Ben ik omver geblazen? Nee, jammer genoeg niet. Ik zie eigenlijk geen verschil en ik denk dat een gewone concealer mij meer ‘plezier’ geeft en resultaat dan deze. Helaas Pindakaas!

De Catrice Re-Touch Light-Reflecting Concealer is verkrijgbaar bij het Kruidvat voor 3,99.

Kennen jullie high-end producten die wél een geweldige budget vervanger hebben?

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

13 Comments

 • Reply Deb

  Jammer dat deze concealer weinig voor je doet. Dan is die touche éclat uiteindelijk toch z’n eurootjes waard. Zijn we daar bij deze achter gekomen ;-).

  Wat betreft een budget topper die een high-end product kan vervangen ken ik er (even uit mijn hoofd) maar 1 en dat is de Essence Better than gel nail topcoat. Deze doet het beter dan welke topcoat die ik ooit heb geprobeerd. En ik heb er best heel wat geprobeerd. Ik zweer wat topcoats betreft bij Essence.

  februari 5, 2017 at 15:31
 • Reply Annette

  Die van de Etos schijnt een dupe te zijn van de dure 🙂 wist een collega mij te vertellen. De dure heb ik nooit gehad maar die van de Etos al 2x en die is erg fijn. Wellicht eens proberen?

  februari 5, 2017 at 17:46
 • Reply Jolanda

  Wat jammer! Ik heb er een van Artdeco meen ik en die is heel fijn. Alleen echt low budget is die natuurlijk niet

  februari 5, 2017 at 18:04
 • Reply Jouvence

  Jammer dat je geen verschil ziet. Zelf gebruik ik een concealer van Manhattan. xx

  februari 5, 2017 at 19:59
 • Reply Jonna@burgertrutjesNL

  Balen dat ie tegenvalt…. Dan maar trouw blijven aan mijn concealer 🙂
  Jonna@burgertrutjesNL onlangs geplaatst…Even voorstellen – Heb ik mezelf eigenlijk al fatsoenlijk voorgesteld?My Profile

  februari 5, 2017 at 22:14
 • Reply Astrid

  Jammer zeg, geen effect. De pen ziet er wel heel mooi uit.
  Astrid onlangs geplaatst…Low budget High end TagMy Profile

  februari 5, 2017 at 22:47
 • Reply Joanne

  Jammer! Ik was al erg benieuwd of deze concealer goed zijn werk zou doen.
  Joanne onlangs geplaatst…New in | Nike Air Max 90 PRMMy Profile

  februari 5, 2017 at 23:01
 • Reply Florentine

  Jammer dat ‘ie je niet omver geblazen heeft. Leuk dat je er toch een blogpost over geschreven hebt!
  Leuke blog heb je 🙂
  Liefs, Florentine

  februari 6, 2017 at 01:22
 • Reply Tania

  Zo jammer dat die tegenvalt. Je ziet niet eens dat je concealer aangebracht hebt vind ik. Deze sla ik zeker over

  februari 6, 2017 at 07:03
 • Reply Quinty

  hij geeft inderdaad niet zo’n groot verschil. Jammer. Die andere concealer van Catrice is wel echt mijn favoriet!

  februari 6, 2017 at 11:06
 • Reply Natascha

  Hmmmm jammer, ik zie ook niet zoveel verschil. Ik ken wel wat producten die een fijne budget variant hebben maar dan zijn het meestal lipsticks of blushes.

  februari 6, 2017 at 12:45
 • Reply Anna Gerrie

  Deze heb ik ook een tijdje gebruikt en vond ‘m ook niet heel spectaculair. Bij jou foto’s zie ik ook geen verschil, jammer! Ik gebruik momenteel één van Bourjois, die vind ik wel fijn. Al wil ik de Lock It Concealer van Kat Von D héél graag nog eens proberen.

  februari 6, 2017 at 18:11
 • Reply Eva

  Jammer dat je niet helemaal enthousiast bent erover!

  februari 6, 2017 at 21:30
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge