Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #28

Whoohooo een nieuwe auto! Deze week eindelijk onze nieuwe auto opgehaald. Ook kwamen er leuke foto’s uit de oude doos voorbij en ging ik heerlijk uit eten.

Maandag

Alle kids weer naar school, eindelijk even rust in huize Janbroers. Ik rommelde wat in huis, en blogte ontzettend veel vooruit. Heerlijk! Mijn moeder appte nog wat leuke foto’s van mij die ze had gevonden. Schattig hè?

Thomas mocht vandaag een extra judo les inhalen, dus ik ging gezellig kijken. Hij vindt het vooral leuk om zichzelf te bekijken in alle ramen rondom de judomat. ( terwijl hij gelijkertijd even wat coole moves doet, haha ).

Dinsdag

Vandaag ontving ik het geboortekaartje van collegablogger Astrid. Zij is bevallen van haar 2e zoontje. Wat een super gaaf kaartje hè?

Vandaag heb ik verder geen foto’s gemaakt. Thomas kreeg een vriendje te spelen en Amy nam ook een klasgenootje mee naar huis. Gezellig!

Woensdag

In de ochtend maakte ik bananenbrood.

Hij smaakte alleen niet heel goed helaas. Ik denk dat ik te weinig heb geroerd.

Vandaag ontving ik ook nog leuke pakketjes. Een Kleenex verkoudheidspakketje en een nieuw mesje van Wilkinson. Daar ben ik heel erg benieuwd naar.

En uiteraard op woensdag weer gezellig krantjes lopen met de meisjes. We deden er wat langer over omdat we een extra foldertje ook moesten bezorgen. Net voor de grote plensbui begon waren we klaar.

Mijn schoonmoeder kwam gezellig langs met lasagna en ging met Andries mee naar Thomas’ judo. Het was super gezellig vandaag!

Donderdag

Vandaag bleef Thomas thuis. Hij had ontzettend veel last van hoesten. ( hij klaagde zelfs over pijn in zijn longen ). Dus hij had ook niet heel veel rust gehad in de nacht hierdoor.

We gingen in de ochtend met z’n tweetjes naar het Kruidvat om even druppels voor hem te halen tegen het hoesten. Hij mocht van mij ook een doosje lego uitzoeken, zoveel keuze!

In ging nog even langs The Body Shop om de nieuwe peeling te halen. Mijn review over dit fantastische product vind je hier

Eenmaal thuis ging Thomas heerlijk met zijn Lego spelen en kwam lekker tot rust.

Amy en Fenna moesten in de avond beide weer hockeyen. Daarna iedereen lekker op tijd naar bed. Ik was zelf ook best moe door het constante hoesten van Thomas. Klinkt raar, maar als je de hele dag dat geluid om je heen hebt, ben je bekaf aan het einde van de dag. haha

Vrijdag

Vandaag konden we onze nieuwe auto ophalen! Andries stond al de hele tijd te stuiteren. En ja, hij is dan ook echt super mooi!

Andries wilde natuurlijk meteen in de middag Thomas met de auto uit school halen. Dat kwam goed uit, want ik moest de was van school ook meenemen.

In de avond had Andries een druk schema met zwemles van Thomas en Amy ophalen in Moerkapelle van club. Ik had een heerlijk ontspannen etentje met vriendinnen van de kerk. Zo gezellig!

Iets met kalfswang. Zou ik zelf nooit gekozen hebben, maar we hadden een bepaald menu. Het was wel super lekker!

Het allerlekkerste!

Ik was pas laat thuis, en viel eenmaal in bed als een blok in slaap. Heerlijk!

Zaterdag

Vrijdag had ik een mailtje van Amy haar mentor ontvangen dat Amy er de komende periode hard aan moet werken om door te kunnen naar 2 Havo ( ipv VMBO-T). Ik weet dat Amy het in haar heeft, maar dat ze moeite heeft met hoe ze alles precies moet leren en doseren. Ik heb dus voor haar aankomende proefwerkweek een heel schema gemaakt en haar belooft dat ik haar elke dag ga helpen. Vandaag ging dat in en heb ik een heel tijdsschema voor deze dag gemaakt.

Toetsen online maken van rekenen

Ze heeft vandaag heel hard gewerkt en ze kan het ontzettend goed. Ik merk dat ze stiekem ook wel heel erg blij is als ze dingen gewoon kent en niet bang hoeft te zijn om voor verrassingen te komen te staan.

Andries ging naar zijn ouders met Fenna en Thomas. Om de auto te laten zien én om hier in huis wat rust te creëren voor Amy om te leren.

Ik kreeg deze super leuke foto’s van Thomas met nichtje Bobbi!

Thomas gaat er helemaal mooi voor staan, hihi

In de avond maakte ik kip met rijst. Het ziet er niet uit, maar het smaakte heerlijk!

En in de avond natuurlijk Wie Is De Mol!! Oh, zo balen dat Jeroen eruit is. Ik vond dat een hele leuke kandidaat. ( en ik verdacht hem eigenlijk ook wel een beetje ). Daarna keek ik met Andries nog een aflevering Homeland en toen naar bed, morgenochtend weer vroeg op pad voor hockey.

Zondag

Het was weer spannend! Een wedstrijd verloren, 1 gewonnen!

Eenmaal thuis ging ik de hele middag weer met Amy aan haar huiswerk. Frans, Duits, Rekenen en Mens en Natuur stonden op het programma. Ik steek er ook nog wat van op 😉

Ook werkte ik nog aan mijn blog en in de avond keek ik wat tv. De week is weer voorbij gevlogen.

Hoe was jullie week?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Romy

  Wat goed dat Amy nu zo hard aan de slag is! Ik herken dat wel van mijn broertje: toen hij opeens moest werken om naar vwo in plaats van havo door te kunnen, ging hij ook hard aan de bak met wat steun van mijn ouders 😉 Wat een heerlijk etentje heb je zo te zien gehad met vriendinnen! En die foto’s voor de graffiti zijn echt gaaf!
  Romy onlangs geplaatst…Mijn struggles met ‘de perfecte Instagram feed’My Profile

  februari 6, 2017 at 07:59
 • Reply Susan

  Wat fijn dat je Amy zo goed helpt met studeren! Gaat vast helemaal goed komen op deze manier<3
  Susan onlangs geplaatst…Top 5 favoriete series februari 2017My Profile

  februari 6, 2017 at 08:05
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Ik heb het rustig aan gedaan deze week, heb me ziekgemeld omdat ik niet lekker in mijn vel zit door alle veranderingen op het werk en omdat het gewoon niet lekker loopt. Dus een heerlijk rustige week achter de rug, woensdagochtend wel voor een healingsessie op pad geweest en vrijdagmiddag samen met dochterlief gaan wandelen, dat heeft me beide heel goed gedaan. Ook donderdag de hele dag in bed gelegen en een boek uitgelezen, heerlijk om even helemaal in zo’n boek te duiken. Ook een rustig weekend gehad, manlief was ziekjes dus bijna het hele weekend in bed doorgebracht en films en series op Netflix gekeken ;). En zoals het er nu naar uit ziet doe ik deze week ook nog rustig aan. Knuff!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Thankful Tante Betsy girlsMy Profile

  februari 6, 2017 at 09:49
 • Reply Natascha

  Ik snap wel dat Andries stond te stuiteren, wat een mooie auto hebben jullie zeg! En veel succes voor Amy, she can do it 🙂

  februari 6, 2017 at 12:56
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge