Follow:
beauty

Catrice Nude Illusion Make-up Foundation

Foundation testen vind ik altijd super leuk. Ik heb in de loop der jaren al zoveel foundations gebruikt, sommige vielen tegen, sommige waren da bomb! Nu de jaartjes zich ook op mijn gezicht zichtbaar maken in de vorm van pigmentvlekjes, adertjes en wat voor narigheid al niet meer, vind ik foundation steeds belangrijker worden. Ik teste vandaag de Catrice Nude Illusion foundation.

Catrice Foundations

Al geruime tijd gebruik ik met heel veel plezier de Catrice All Matt Plus Shine Control Foundation en ook de Catrice HD Liquid Coverage Foundation vind ik super. Ik heb dus hoge verwachtingen van deze foundation.

Catrice Nude Illusion Make-up

“Nude Illusion Make-up is een lichte foundation met een optimale matterende dekking. Dankzij de zachte, lichtreflecterende pigmenten zorgt de foundation voor het gewenste soft focus effect en voor een gezonde teint. De formule is geweldig: hydraterend, langhoudend en met beschermende UVA- en UVB-filters. De finish: egaal en natuurlijk.”

Op de website van Catrice staat dat de foundation niet meer verkrijgbaar is, dus wellicht is hij uitlopend uit het assortiment. Mocht je hem nog kunnen bemachtigen in het Kruidvat, dan heb je wellicht nog iets aan deze review 😉

De foundation komt in een pompje, super handig. Ik heb de lichtste kleur 010 Nude Ivory. Ik vind het echt geweldig dat Catrice mooie lichte tinten foundation in het assortiment heeft, chapeau!

De foundation is vrij luchtig en makkelijk smeerbaar. Geen dikke romige substantie maar heel mooi natuurlijk om aan te brengen.

De kleur is mooi passend bij mijn lichte huid. Door de vrij dunne substantie heb ik altijd even mijn twijfels of hij voldoende zal dekken, we shall see.

Zoals je ziet smeert de foundation prima uit. Hij is heerlijk luchtig en geeft geen vlekken. Ik ga hem maar eens op mijn gezicht testen!

De test

Mijn gezicht helemaal kaal. Ik heb last van wat rode plekjes, pigmentvlekjes en adertjes. We gaan aan de slag 🙂

Hier heb ik eerst Catrice Prime and Fine Pore Refining Anti-Shine Base op mijn gezicht aangebracht en daarna de foundation. Ik ben perplex! Dat zo’n vrij dunne foundation zo’n mooie dekking kan geven. Hij verdeelt heel goed met mijn Beautyblender en dekt prachtig.

En het resultaat! Met nog wat camouflage, fixingpoeder en mijn dagelijkse make-up items die ik gebruik heb ik een prachtige natuurlijke look gemaakt. Ik vind de foundation echt super en ben blij dat ik nog een flesje heb waar ik een tijd mee vooruit kan.

Ik zag dat Catrice alweer een nieuwe foundation heeft, ik ga die zeker ook binnenkort eens testen. Catrice foundations smaken naar meer!

Wat is jouw favoriete foundation?

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

9 Comments

 • Reply Susan

  Klinkt heel fijn! Ik ben benieuwd.
  Susan onlangs geplaatst…Top 5 favoriete series februari 2017My Profile

  februari 5, 2017 at 08:21
 • Reply Romy

  Dat klinkt zeker als een fijne foundation! Toevallig heb ik hem ook in de kast staan, maar heb ik hem nog niet eerder gebruikt. Ik ben overtuigd en ga hem er snel eens bij pakken 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Zo stel je haalbare doelen op voor jezelf!My Profile

  februari 5, 2017 at 09:15
 • Reply Femke

  Ik hoor en lees veel goede verhalen over deze foundation en daarom wil ik hem graag een keer proberen.
  Femke onlangs geplaatst…Chit Chat on Sunday #4My Profile

  februari 5, 2017 at 09:57
 • Reply Irina

  Ziet er goed uit! Zelf heb ik deze foundation nooit geprobeerd.

  februari 5, 2017 at 10:10
 • Reply Yvonne

  Ik vind de HD liquid high coverage foundation, die met dat pipetje, ook heel goed! Deze ziet er ook veelbelovend uit. Verder gebruik ik ook graag Clinique Even Better. Die geeft genoeg dekking maar het zit niet zo op de huid, niet cakey. Heel fijn voor mijn drogere huid en voor dagelijks gebruik. Max Factor lasting performance lijkt er qua substantie en dekking heel veel op. Is ook een heel fijne foundation! Toen ik bij de Douglas was en een blush liet aanbrengen, vroeg ze verkoopster welke foundation ik op had omdat het er zo mooi op zat…:) En Max Factor Miracle Touch blijft ook mijn grote favoriet.

  februari 5, 2017 at 11:11
 • Reply Natasja

  Ik vind het zo jammer dat mijn huid zo slecht reageert op de foundations van Catrice, want ze hebben echt hele mooie in het assortiment. Deze geeft ook een prachtig resultaat!
  Natasja onlangs geplaatst…Bloooming Eau de Parfum – Enchanting blushy perfumeMy Profile

  februari 5, 2017 at 12:08
 • Reply Mariëlle

  Ik heb hem ook geprobeerd en ik vond hem niet zo. Maar dat is natuurlijk persoonlijk 🙂 Er zijn namelijk zeker foundations van Catrice die ik ook top vind!

  februari 5, 2017 at 12:12
 • Reply Nienke

  De foundations van Catrice zijn altijd zo ongelooflijk fijn en budgetproof. Ik gebruik er momenteel een van ELF die ik echt super fijn.

  februari 5, 2017 at 13:52
 • Reply Annette

  Mooi zeg, ik heb nog nooit een foundation van Catrice gehad, toch eens bij gaan kijken. Mijn dochter gebruikt ook die van Catrice en is er goed over te spreken. Ik heb eigenlijk altijd die van Rimmel omdat die de perfecte kleur heeft voor mij.

  februari 5, 2017 at 14:17
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge