Follow:
beauty

Athena’s AloeBio50 Face Mask

aloebio50

Met maskers maak je mij altijd blij. Ik vind dit altijd heerlijk om na het douchen in de avond een maskertje te gebruiken. Er zijn weken dat het er bij inschiet, maar ik probeer het altijd wel braaf 1 à 2 keer per week in te plannen. Een masker wat voor 50% uit Aloë Vera bestaat klonk mij dan ook als muziek in de oren! Aloë Vera staat bekend om haar kalmerende werking, perfect tijdens deze periode van veel zon!

aloebio50

Athena’s is voor mij een onbekend merk, dat vind ik altijd wel extra leuk. Als beautyblogger krijg je natuurlijk de mogelijkheid om veel merken te testen, en als er dan een geheel onbekend merk bij zit vind ik dat geweldig. Zo heeft Thegreenstyle.be wel meer bijzondere merken, ook de argan gezichtspeeling komt daar vandaan. Dit was voor mij ook een nieuw merk!

aloebio50

In het doosje, wat overigens ook een natuurlijke uitstraling geeft met het groen, bevindt zich een tube met het masker. Ik vind een tube altijd prettiger dan een potje in verband met hygiëne. Op de verpakking staat hetzelfde als op het doosje, het masker is voor een vale en droge huid. Het masker belooft hydratatie, verzachting en huidvernieuwing.

aloebio50

Het merk is niet getest op dieren en bevat geen parabenen. Je brengt het masker aan en laat het 10 tot 20 minuten heerlijk intrekken, daarna kan je het makkelijke afspoelen.

aloebio50

Ik had de tube even moeten schudden kwam ik later achter. Toen ik de tube openmaakte kwam er namelijk eerst allemaal vocht uit. Oooppss! Daarna heb ik de tube goed geschud en kwam het masker er in crèmevorm uit. ( zo hoort het 😉 )

Het masker voelt heerlijk zacht aan en trekt goed in. Mijn huid prikt licht, maar dat komt omdat mijn huid op het moment flink vochttekort heeft, dus het lichte prikken is juist goed. ( huid slurpt het vocht op ). Wat ook een heerlijk effect geeft, is als je de tube even in de koelkast legt voor gebruik. Zeker op dagen dat je misschien wat hitte in je huid hebt door de zon. Een absolute aanrader! ( dan is het kalmerende effect van de Aloë Vera helemaal zalig ).

De Aloebio50 komt in een tube van 75ml en kost 12,49 en is te bestellen bij Thegreenstyle.be

Ben jij bekend met de werking van Aloë Vera?

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply chucky1012

    Klinkt erg goed!

    Xoxo

    juli 8, 2017 at 11:47
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge