Follow:
beauty

Nieuw! Douglas Home Spa Seathalasso

“Stimulerend, regenererend en hydraterend. De nieuwe Douglas Home Spa lijn biedt een heerlijk frisse manier om lichaam en geest te verwennen met stimulerende en verzorgende ingrediënten uit de oceaan.”

Dit stukje komt uit het persbericht van Douglas en al bij het lezen waan ik mij al een een soort Spa Resort. Ik was door het dolle heen toen ik een grote doos van Douglas ontving met deze geweldige lijn. Ik heb meteen een leuk filmpje gemaakt met een eerste indruk ( bekijk hier ). Maar nu werd het tijd voor een uitgebreide blogpost 😉

Seathalasso

Seathalasso

De geur van seathalasso is opgebouwd uit heerlijke noten. De geur kan je omschrijven als een bloemig, houtachtig en musk geur.

Topnoten: Lelietje van dalen, bergamot en appel

Hart: Delicaat jasmijn, sering en oranje bloesem

Basisnoten: Witte Muskus en cederhout

Een mooi combinatie dus van bloemen en houtachtige geurnoten. Ik kan je verzekeren dat als je de geur ruikt het absoluut lijkt of je aan de oceaan ligt op een heerlijk wit strand.

Mooie ingrediënten

In de producten zit onder andere zeewier, zee mineralen en zeevenkel.

Zeewier is een krachtig plantenextract dat 5 verschillende algen bevat die helpen het natuurlijk evenwicht van de huid te herstellen. Daarnaast absorberen ze zeemineralen zoals calcium en jodium. Deze elementen herstellen de vitaliteit van de huid op een natuurlijke manier en maken de huis weer heerlijk zacht.

Zee Mineralen zijn echte huidverzorgingselixers. Ze hebben een intens herstellende en remineraliserende werking.

Zeevenkel is een winterharde plant die groeit op rotsachtige stranden. Door zeevenkel kan de opperhuid haar jeugdigheid en vitaliteit weer herstellen.

Shower Gel & Shower Foam

Voor onder de douche heb je keuze uit een Purifying Shower Gel en een Invigorating Shower Foam. De Shower Gel is lekker dik waardoor hij een extra verzorgende werking heeft. De Shower Foam is wat dunner maar in combinatie met water wordt het een heerlijk schuim.

De Shower Foam is verkrijgbaar in 2 maten: 75ml (4,99) en 200ml (7,99). En de Shower Gel is verkrijgbaar in 300ml ( 9,99)

Salt Scrub

Je huid  2 á 3 keer per week scrubben is een must in mijn geval. Het houdt mijn huid zacht en mooi. Ook in de zomer is het beter om je huid te scrubben om egaler bruin te worden. Ik vind het zelf gewoon heerlijk om even je lichaam van top tot teen te scrubben. Echt een Spa momentje thuis, zalig!

De scrub is heerlijk. Ik hou van grovere scrubs en dat is deze absoluut. De heerlijke geur die deze collectie heeft komt je tegemoet als je de deksel van de pot draait.

De scrub is een beetje crèmig. En als je het combineert met water….

Dan gaat het een beetje schuimen! Ik weet niet of je het goed op de foto ziet, maar het is echt zalig! Deze scrub is een nieuwe favoriet van mij!

De scrub is verkrijgbaar in 200g ( 12,99 )

Body Lotion

 

Een Body Lotion met een pompje is al een absoluut voordeel. Hand onder het pompje, paar keer pompen en smeren maar! De Body Lotion is een product wat ik heerlijk gebruik bij mooi weer. Dan vind ik een Body Lotion prettiger dan een Body Butter omdat het sneller intrekt.

De Body Lotion is een absolute must als je jezelf helemaal in de geur van Seathalasso wilt hullen. Na gebruik van een douche product uit deze collectie, en wellicht ook de scrub, is het heerlijk om af te sluiten met deze fijne Body Lotion.

De Body Lotion is verkrijgbaar in 300ml ( 12,99 )

Body Cream

Is je huid wat droger, en vraagt het meer dan een Body Lotion, heeft Douglas Home Spa Seathalasso ook een heerlijke Body Cream. Het is een heerlijk romige en rijke Body Cream die je heerlijk kan verdelen over het lichaam.

Als je de pot opendraait krijg je meteen zin om er een flinke “lik” uit te nemen en te gaan smeren. Overigens zijn alle producten vrij van parabenen!

Deze foto spreekt denk ik wel voor zich 😉

De Body Cream is verkrijgbaar in een pot met 200ml ( 14,99 )

Body Oil

En voor de kurkdroge huidjes is er zelfs een Body Oil beschikbaar. Deze geeft tevens een prachtige shine over je huid als je hem hebt aangebracht. De huid wordt intens gevoedt en ruikt heerlijk. Je kan de olie ook gebruiken voor massage en de huid hiermee strakker te krijgen.

Ik vind een olie heerlijk om te smeren na bijvoorbeeld een dagje strand. Dat geeft toch een luxe gevoel, zalig!

De Body Oil is verkrijgbaar in een 100ml ( 12,99 )

Hand Cream

Een verzachtende handcrème heeft elke man/vrouw weleens nodig. Vooral als ik een schoonmaak-ochtendje heb gehad voel ik dat mijn handen trekkerig aanvoelen. Dan vind ik een tube handcrème ideaal. En als deze dan ook nog eens zo heerlijk ruikt als deze, dan ben ik dubbel zo blij!

De Hand Cream komt in een tube van 75ml ( 4,99 )

Fizzing Bath Cube

De bruisende badtablet lost in warm water op in kleine belletjes die zachtjes barsten op de huid. Ik ga dit tablet bewaren voor op vakantie als we een bad hebben! yay!

De Fizzing Bath Cube is verkrijgbaar voor 1,49

Hand Wash

Ik koop vaak de meest goedkope handzepen. Ik beken. Dus ik vond deze best van een prijsniveau die ik zelf niet zo snel zou kopen. Maar, eerlijk is eerlijk, deze handzeep is echt super fijn. De handzeep is antibacterieel en pH-neutraal. Mijn handen voelen na het wassen niet trekkerig, wat ik bij goedkopere handzeep nog weleens ervaar. En tja, deze geur is gewoon verslavend!

De Hand Wash is verkrijgbaar in 300ml ( 6,99 )

Body Spray

Als ik na het douchen mijzelf helemaal hebt ingesmeerd met een body product, vind ik het zalig om een body spray te gebruiken. ( let wel: in de lente of zomer, in de winter wil ik mij vaak zo snel mogelijk aankleden omdat ik het dan koud heb 😉 ). Een body spray werkt vaak verkwikkend en geeft een subtiel vleugje van geur aan je lichaam. De geur geeft het gevoel van het nemen van een diepe adem helende zoute lucht van de oceaan. Genieten!

De Body Spray is verkrijgbaar in 100ml ( 14,99 )

Eau de Toilette

En ik sluit deze geweldige lijn af met een toppertje! De Eau de Toilette van de zalige geur Seathalasso. Voor een dagelijkse dosis luxe die je heerlijk om je heen hebt hangen. De geur blijft bij mij redelijk lang aanwezig en het is genieten als je af en toe aan je pols snuffelt. Als je van heerlijke frisse geuren houdt, die een tikkeltje bijzonder zijn, dan raad ik je aan deze geur eens te gaan ruiken bij Douglas. Je bent verkocht!

De Eau de Toilette is verkrijgbaar in een 100ml ( 29,99 )

De Douglas Home Spa Seathalasso producten zijn ook zeer geschikt om cadeau te geven. En laat moederdag er nou aan zitten te komen, just a hint. 😉

Welk product lijkt jou het fijnst?

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Kim

  De producten zien er mooi uit! En de geur lijkt me echt heerlijk!
  Kim onlangs geplaatst…Mijn gekregen verjaardagcadeaus 2017My Profile

  april 5, 2017 at 15:29
 • Reply Danielle

  Oeh, deze lijn klinkt echt heerlijk ! Heel tof dat Douglas nu ook eigenmerk producten verkoopt.

  april 5, 2017 at 18:02
 • Reply chucky1012

  Mooie producten die er luxe uitzien!
  Leuk om kado te geven.

  april 6, 2017 at 11:29
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge