Follow:
beauty

Becca Shimmering Skin Perfector Pressed Moonstone

Becca Moonstone

Vorig jaar kreeg ik van mijn moeder, tijdens ons vaste shopdagje, de prachtige highlighter van MAC. Sinds die dag draag ik die elke dag met liefde! Stiekem werd ik de afgelopen maanden ook een beetje verliefd op de MAC Moonstone highlighter. Deze was eerder in Nederland niet heel makkelijk te krijgen, maar opeens kreeg ik het bericht dat Douglas Becca in het assortiment had. Hoera! Begin januari stond het vaste shopdagje met mijn moeder weer op de agenda, en een bezoekje aan Douglas stond bovenaan het lijstje. 😉

Becca Moonstone

Dus, inderdaad, de eerste winkel die wij indoken was de Douglas. Amy werd meteen helemaal hyper aangezien zij helemaal make-up verslaafd is. (ik moet dan ook bekennen dat zij er echt feeling voor heeft, en met haar 13 jaar al prachtige looks kan maken).

Eerst dook ik met mijn moeder het Lancome vak in voor foundation. Je moet de spanning natuurlijk een beetje opbouwen! Toen wij daar geslaagd waren gingen wij naar de Becca display. Wat een geweldige poeders heeft Becca toch! Mijn moeder had nog nooit van Becca gehoord, maar Amy zorgde er wel voor dat dat verleden tijd was. Die heeft mijn moeder even overtuigd dat zij toch ook écht een Becca highlighter in haar bezit moest hebben. 😉

Becca Moonstone

Blijkbaar heeft Amy daar óók feeling voor want mijn moeder was verkocht. Helemaal verbaasd was ik toen mijn moeder zei dat wij allemaal een Becca highlighter mochten uitzoeken van haar. Wow! Aangezien ik van koele tinten hou vond ik de Moonstone het mooiste. (ook Amy en Fenna kozen de Moonstone). Mijn moeder ging voor een wat warmere teint.

De Moonstone is echt een prachtige highlighter. Je kan hem met laagjes opbouwen voor steeds meer glans. De poeder is zijdezacht en geeft de huid een hele mooie zachte en stralende glans.

Becca Moonstone

Doordat de substantie aanvoelt als fluweel, en dus niet een hele droge poeder is, hecht het ook beter aan je huid. Hierdoor blijft de highlighter ook écht beter en langer zitten. Daarin merk je toch echt kwaliteitsverschil met budget merken. Je betaalt natuurlijk voor high end meer dan voor budget, maar in het geval van een poeder zoals deze (waar je jaren mee vooruit kan) heb je echt waar voor je geld.

Becca Moonstone

zonder highlighter

Becca Moonstone

Met Becca Moonstone

Een highlighter geeft je look nét een beetje extra glans en glamour. Op een subtiele manier, zoals ik het elke dag doe, is de Becca Moonstone alleen aanbrengen op je jukbeenderen (boven je blush). Wil je voor meer glans gaan, dan kan je de highlighter ook aanbrengen onder je wenkbrauw, net boven je lippen, op je neus en een klein beetje op je kin. Varieer en speel met een highlighter om de voor jou mooiste look te maken!

Becca Moonstone

De Becca Shimmering Skin Perfector Pressed Moonstone is echt een pareltje. Een ware musthave als je van highlighters houdt!

De Becca Moonstone is voor 38,76 verkrijgbaar bij Douglas. (klik hier)

Heb jij een favoriete highlighter?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply chucky1012

  Het staat je prachtig!
  Mooie teint.
  Zo lief dat jullie er een hadden gehad…..

  Xoxo

  januari 14, 2018 at 08:17
 • Reply Julie

  Wat een mooi effect heeft deze op jouw huid! Ik heb zelf ook nog niks van Becca in huis maar zou dat zeker wel willen 😉

  januari 14, 2018 at 15:39
 • Reply Jouvence

  Erg mooie highlighter! Mijn favoriet(en) zijn mijn twee MAC highlighters (Soft & Gentle / Show Gold).

  januari 14, 2018 at 17:19
 • Reply Anna Gerrie

  Wat een mooie highlighter! Ik houd er wel van wanneer het er subtiel uit ziet, als een natural glow 🙂

  januari 14, 2018 at 22:07
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge