Follow:
beauty

Essence Make Me Brow Duo Eyebrow Powder

Wenkbrauwen, ik vind dit persoonlijk een moeilijk geval. Ik heb mijn wenkbrauwen een klein beetje verpest in mijn tienerjaren. Teveel geplukt en getrokken aan de haartjes waardoor er 2 ongelijke wenkbrauwen overbleven. Doodzonde! Ik ben dus altijd aangewezen op wenkbrauw producten om ze een beetje gelijk te laten lijken. Maar ik heb een nieuwe favoriet gevonden! De Essence Make Me Brow Duo!

Make Me Brow Duo

De Essence Make Me Brow Duo is verkrijgbaar in 2 kleurcombinaties. De 01 Mix it Blonde! en de 02 Mix it Brunette!. Voor mij is de 01 echt een perfecte kleurencombinatie. Vooral het rechterkleurtje past perfect bij mijn wenkbrauwen.

De doosjes zijn stevig en sluiten prima met een kliksysteem. Er zit verder geen wenkbrauwkwastje bij, maar die verkoopt Essence ook voor een mooi prijsje. Ik heb ook een wenkbrauwkwastje van Essence en die gebruik ik in combinatie met de poeder.

Mijn wenkbrauwen zonder enig hulpmiddel. Zoals je ziet zitten er wat kalere plekjes tussen en is het allemaal niet even gelijk. Ik hoef geen perfecte wenkbrauwen te hebben, maar een beetje meer model en “eenheid” zou fijn zijn.

Mijn wenkbrauwen met het poeder van de Make Me Brow en een wenkbrauwgel. Voor mij zijn dit echt prima wenkbrauwen, ik ben tevreden. Het brengt makkelijk aan met een kwastje en geeft snel kleur af. Geen problemen met fall out of iets dergelijks.

Voor de prijs van 2,89 heb je echt een heel fijn wenkbrauwpoeder. Zeker het proberen waard!

Deze foto heeft al op mijn blog gestaan, maar hier heb ik de Essence Make Me Brow Duo ook gebruikt. Door mijn pony kan je mijn wenkbrauwen misschien niet helemaal volledig zien, maar je kan wel zien dat het er prima uitziet toch? šŸ˜‰

Wat gebruik jij voor je wenkbrauwen?

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply Blog & Beauty

  Ik vind het resultaat heel erg mooi en natuurlijk overkomen. Dit zou ook zeker wel wat voor mij zijn. Op dit moment gebruik ik producten van Benefit, maar je review spreekt me wel aan.
  Blog & Beauty onlangs geplaatst…CATRICE COSMETICS Marina Hoermanseder Limited EditionMy Profile

  februari 6, 2017 at 14:18
 • Reply Anna Gerrie

  Het resultaat is mooi inderdaad! Ik gebruik zelf liever een potlood dan een poeder en mijn favoriet momenteel is de Brow Wiz van Anastasia šŸ™‚

  februari 6, 2017 at 18:20
 • Reply Natascha

  Dit effect vind ik ook mooi! Ik gebruik momenteel alleen maar potloodjes (eentje van Essence is mn favoriet nu) maar ik denk dat ik binnenkort weer wat poeder aanschaf. Vind ik vaak toch net wat natuurlijker.

  februari 6, 2017 at 18:38
 • Reply Bertine

  ja dat ziet er zeker mooi uit!

  februari 6, 2017 at 19:44
 • Reply Irina

  Natuurlijk resultaat! Zelf ga ik graag voor een wat opvallender product voor mijn wenkbrauwen ^^

  februari 6, 2017 at 20:12
 • Reply Yvonne

  Ziet er goed uit en net zoals ABH in twee kleuren. Ik ben wel benieuwd of het na uren nog zoveel kleur heeft.

  februari 6, 2017 at 20:27
 • Reply irma

  Het ziet er heel mooi uit! Hoe is het na een paar uurtjes ‘dragen’?

  februari 7, 2017 at 08:33
  • Reply hillybillybeauty

   Perfect!

   februari 7, 2017 at 08:53

  Leave a Reply

  CommentLuv badge