Follow:
fashion

Gave badkleding voor de zomer!

Het mooie weer is weer volop aanwezig. We zoeken met z’n allen weer het zwembad, plas of meertje op om heerlijk af te koelen. Er zijn ontzettend veel leuke trends op het gebied van badmode. Zelf vind ik het altijd leuk om een aantal badpakken te hebben zodat ik kan afwisselen. Je wilt toch goed voor de dag komen bij het zwembad ­čśë

Badpakken

Voor mij is de keuze qua type badkleding snel gemaakt, ik ga voor het badpak! Badpakken vind ik zelf gewoon mooier staan als je geen hele strakke buik meer hebt. Ik zou mij in een bikini met blote buik t├ę onzeker voelen. Gelukkig is er in deze tijd volop keuze op het badpakken gebied. Een badpak met een gerimpeld buik-stuk zorgt voor een corrigerend effect, en dat vind ik top!

Polkadots zijn altijd goed en tijdloos. Dit badpak heeft zo’n gerimpeld buik-stuk waar ik het al over had en door de twee witte lijnen accentueer je de taille ook nog eens. Dit badpak staat hoog op mijn wishlist!

Dit badpak vond ik ook meteen fantastisch! Amy vond het helemaal niks, maar ja, ik moet het dragen toch?!

Dit badpak is van het merk LASCANA, een mooi kwalitatief merk binnen oa de badmode. Dit badpak heeft een geweldige print en ingewerkte softcups en bodyforming-inzet voor een prachtig figuur. En dat prachtige figuur wil iedereen wel! Het geschubte randje bij de halslijn en boezem geeft ook nog eens een leuk extra effect.

Naast het streeppatroon vind ik bij dit badpak de cross-over bij de boezem leuk. Het geeft het badpak een leuk detail en ook hier heeft het badpak weer een corrigerend buik-stuk, oftewel bodyforming-inzet. Uit ervaring weet ik dat dat echt een mooi verschil maakt.

Tankini’s

Een aantal jaren droeg ik ook vaak een tankini. Dat is eventueel nog een optie als je tijdens het zonnen je buik toch nog even wil blootstellen aan de zon bijvoorbeeld. Ook hierin zijn weer ontzettend veel leuke prints te vinden.

Deze tankini heeft een leuke jeanslook met een gebloemd randje. Het touwtje kan je iets aantrekken waardoor je een mooi gevormde buste krijgt. Een erg leuke tankini van het merk S. Oliver.

Dit is wel een favoriete van mij. Deze tankini heeft een A-lijn waardoor hij niet strak aansluit. Hierdoor kan je je buik net even ietsje beter verbergen dan een strak model. Het broekje is ook extra breed geknipt waardoor hij niet in de huid gaat “snijden”. Sowieso vind ik dit soort broekjes mooier aansluiten dan smallere broekjes.

Bikini’s

Ooit hoop ik nog een keer een bikini te dragen. Ik ben al aardig op weg mijn streefgewicht te halen en na de vakantie wil ik ook weer wat gaan sporten waardoor mijn buik ietsje platter/strakker zal worden. Mijn doel voor volgend jaar zomer: bikiniproof body!

Dit vind ik echt een plaatje. Het mooie broekje en een mooi passende top. Het printje en de kleur zijn perfect. Dit is een bikini waar ik volgend jaar in hoop te floreren ­čśë

Maar ├ę├ęn bikini is natuurlijk niet voldoende, dus heb ik er nog eentje gespot. Een nieuwe in de collectie en met een printje wat op dit moment helemaal hot is. En zeg nou zelf, als je als een soort Jane van Tarzan langs het zwembad kan liggen, wie wil dat nou niet?

Er is nog zoveel meer keuze aan prachtige bikini’s. Ik ben benieuwd welke trend jullie helemaal geweldig vinden!

Ik ben in ieder geval helemaal klaar voor de zomer!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge