Follow:
beauty

Hannah Cleansing Clay: Detoxbehandeling voor je huid!

Hannah is een merk wat stiekem mijn hartje verovert. Naast het feit dat het opgericht is in mijn geboortejaar ( dat maakt het natuurlijk al extra speciaal ), krijg ik telkens wat leuks naast het product in mijn perspakket. Dit keer werd ik verrast door een super handige waterfles en een handige kompres om het masker mee te verwijderen. Wat attent! Hoe ik het masker vind vertel ik jullie vandaag.

Cleansing Clay

Het masker van Hannah komt in een prachtige pot met spatel. Ik kan niet anders zeggen dat de producten van Hannah altijd prachtig zijn vormgegeven. De werking van de Cleansing Clay is heel uitgebreid:

 • Ontgiftend en zuiverend
 • Regenererend
 • Herstelt de minerale huishouding
 • Kalmerend
 • Doorbloedingsbevorderend
 • Verstevigend en conditionerend
 • Stimulerend t.a.v. de celvernieuwing
 • Absorberend t.a.v. onzuiverheden en overtollig talg

Eigenlijk is dit dus een compleet masker die echt ontzettend veel “problemen” aanpakt. In het masker zitten 2 rijke kleisoorten: kaolien en betoniet. Door deze kleisoorten krijgt de huid een echte ‘detoxbehandeling’.

Door de werking van de 100% natuurlijke kleisoorten wordt de huid effectief gezuiverd. Het masker neemt namelijk afvalstoffen, onzuiverheden en overtollig talg op. Het masker zorgt ervoor dat de huid wordt geactiveerd door het laten vrijkomen van zuurstof in de cellen.

Ik denk dat ik dit “wapen” zelf ga gebruiken. Perfect zo met mijn geboortejaar erin 😉

Zelfs een gevoelige huid die snel is geïrriteerd kan dit masker prima gebruiken omdat hij tevens kalmeert. Meerdere malen per week kan je dit zalige masker gebruiken om je huid weer in optimale conditie te krijgen.

Het masker is in een oud roze kleur, heel mooi! Het doet mij een beetje denken aan aardbeien roomijs. Het ruikt ook erg lekker en nodigt écht uit om meteen op je gezicht te smeren. Wat ik dus ook heb gedaan 😉

Het masker brengt heel makkelijk aan. In principe hoef je het maar een aantal minuten te laten zitten. Ik ging een aflevering Homeland kijken, dus heb het wat langer laten zitten, maar dit voelde absoluut niet onprettig. Het verwijderen van het masker deed ik uiteraard met de bijgeleverde speciale doek, een soort spa-behandeling in mijn eigen badkamer! Wat een luxe. Mijn huid voelt na het verwijderen van het masker super zacht aan. Kleine rode oneffenheden lijken minder doordat mijn huid gekalmeerd is. Maar vooral het zachte gevoel vind ik echt zalig! Ik blijf elke keer even voelen aan mijn gezicht.

Conclusie

Ik vind dit masker een absolute aanrader. Voor een huid die even een oppepper nodig heeft, even een detox kuurtje kan gebruiken is dit masker echt een topper!

Het masker komt in een 40 ml pot en kost 34 euro. Je kan dit masker online bestellen bij Hannah.nl.

Hoe vind jij de pot eruit zien en het masker klinken?

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen ter review**

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply Jolanda

  Het is echt heerlijk he?! Fijn dat het jou ook zo bevalt.

  februari 11, 2017 at 08:19
 • Reply Susan

  Deze lijkt me echt heerlijk in gebruik!
  Susan onlangs geplaatst…Seven days of Suszie 1My Profile

  februari 11, 2017 at 09:12
 • Reply jeapiebel

  Je bent niet de enige wie het masker zo goed bevalt volgens mij. Luxe verpakking zeg.

  februari 11, 2017 at 14:13
 • Reply Irina

  Ik hoor zoveel goede verhalen over de producten van Hannah, misschien moet ik ook maar eens iets proberen ^^

  februari 13, 2017 at 09:35
 • Reply Beauty treasures

  Ik ben vandaag bij een hannah huidcoach langs geweest voor een behandeling. Dat doe ik om de 5 a 6 weken. Ze gebruikte dit product ook. Ik vind het geweldig.
  Beauty treasures onlangs geplaatst…PAUL & JOE MAKE UP GETESTMy Profile

  februari 17, 2017 at 17:59
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge