Follow:
beauty

Etos Limited Edition Basil & Grapefruit

De Botanical Boost serie van Etos heeft weer een heerlijke Limited Edition collectie, de Basil & Grapefruit lijn. Een heerlijk frisse zomerse citrus lijn die verkwikkend gevoel geeft. Ideaal voor de zomerse dagen om de dag fris mee te beginnen of te eindigen. Ik ontving 3 producten uit deze lijn, en was ik nog een beetje bang dat de producten overduidelijk naar grapefruit zouden ruiken (wat ik zelf niet héél lekker vind) was ik blij verrast dat deze lijn een heerlijke citrus geur heeft!

Voor een heerlijke douche ervaring heeft de Basil & Grapefruit lijn een Shower Peeling en een Shower Foam in de collectie. De geur van grapefruit is dus absoluut niet overheersend en juist meer op de achtergrond. Een frisse citrus geur komt je tegemoet bij deze producten.

De Shower Peeling komt in een stevige plastic pot. De peeling heeft natuurlijke scrubdeeltjes die de huid ontdoen van dode huidcellen en weer een stralende huid tevoorschijn toveren. De huid voelt na gebruik heerlijk zacht aan. Je hebt overigens maar een kleine hoeveelheid nodig om de huid een intensieve scrubbeurt te geven.

Shower Peeling – 200ml – 6,99

Een Shower Foam is altijd een feestje onder de douche. Ik moet wel altijd zorgen dat ik dit soort producten een beetje onopvallend in de douche neerzet anders is hij zo leeg. Mijn dochters vinden dit namelijk ook altijd erg fijn onder de douche en zijn niet zo heel erg zuinig. 😉

“Luxe douche foam voor een aromatische en verkwikkende reiniging. Het product bevat plantextracten van hoogwaardige kwaliteit.”

De foam is heerlijke dik en daardoor voelt het extra luxe aan. De geur is verkwikkend en geeft je meteen een dosis energie. Dit soort producten zijn ook altijd een feestje om cadeau te krijgen! (en door de prijs ook absoluut een perfect cadeautje om te geven)

Shower Foam – 200ml – 4,99

etos basil

Een product wat ik altijd erg leuk vind in een collectie zijn de Scented Sticks. Een grappig product wat ook nog eens leuk staat in huis. Ook in deze Limited Collectie heeft Etos weer Scented Sticks toegevoegd. Met de heerlijke subtiele geur die ze verspreiden ideaal om in huis te hebben. Zo kan je ze op je slaapkamer zetten voor een lekkere frisse zomerse feeling.

etos basil

Ook de uitvoering van het flesje vind ik prachtig. De print die op de verpakking is gedrukt is ook mooi overgenomen op het flesje. De rosé gouden dop maakt het helemaal af! Absoluut een stijlvol flesje met geurstokjes.

Scented Sticks – 150ml – 7,99

etos basil

En nou zullen jullie waarschijnlijk denken wat die fles dan precies is?! In het perspakket zat een fles met Pink Grapefruit Tonic Water, super gaaf! Dit is bijvoorbeeld ontzettend leuk om te gebruiken bij cocktails of om te mixen met Gin of Wodka. Ik drink zelf niet, maar Andries is én gek op grapefruits en vindt een drankje op zijn tijd ook best lekker. Dus ik kon hem weer blij maken met deze fles. En we kregen er ook nog een handige ‘menukaart’ bij 😉

etos basil

Bij deze voor jullie ook meteen een lekker recept om wellicht een heerlijke zomeravond van te genieten!

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply chucky1012

  Fijn dat dit naar citrus ruikt!
  Ook ik hou niet van grapefruit.

  Xoxo

  juli 12, 2018 at 05:57
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge