Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #227

hillybillybeauty.nl

Corona, vies eten, lekker eten, zwemmen en boeken. Deze week was weer een bijzondere week. Amy kreeg namelijk corona :-(. Dit gooide alle plannen een beetje in de war. Hoe onze week dus precies ging? Ik laat het weer zien in deze nieuwe diary.

Maandag

Vandaag werkte ik in het Centrum. Weer een heerlijke dag werken tussen de boeken. Als het aan mij lag kwam er nog een tafel bij om nog meer Engelse boeken op kwijt te kunnen. De jeugd lijkt het lezen van vooral Engelse boeken te ontdekken, en dat moeten we natuurlijk stimuleren 😉

Terwijl ik in de tram naar huis zat kreeg ik deze foto. Volgens mij vond Thomas mijn pasta/pesto/spinazie niet zo lekker…haha

Zelfs met een halve fles ketchup kreeg hij het niet weg 😉

Dinsdag

Loop je net de Mall binnen, om een dagje te werken, word je gebeld door Amy….

Corona……f*ck! Ik baalde natuurlijk het meeste voor haar, maar ik had zo’n zin om te gaan werken die dag. Weer even met mijn ‘vaste’ collega’s, de winkel waar ik toch mijn hart het meeste heb liggen. Weer heerlijk tussen de boeken…..maar ik moest rechtsomkeert. Naar huis. Thomas zijn school bellen, die moest ook naar huis komen. Zijn vakantie begon dus wat vroeger. Hij moest wel even een traantje wegpinken, hij wilde helemaal niet thuis zitten.

Maar ok, allemaal in quarantaine en Amy in isolatie. Ze had zelf al contact opgenomen met de GGD, dus in de middag naar de teststraat.

Mijn collega Becky hield mij gelukkig wel op de hoogte van alle nieuwe Engelse boeken die binnen waren gekomen. Zo kon ik vanaf thuis toch nog een leuke bestelling plaatsen…haha

(natuurlijk te bestellen bij Paagman ;-))

Amy voelde zich flink beroerd gedurende de dag. De twijfel of de zelftest wellicht de verkeerde uitslag had gegeven was daarom ook niet aanwezig.

Woensdag

Nou, dit was al te verwachten. We blijven dus gezellig in quarantaine 😉

Dus eindelijk even tijd en rust om flink aan mijn blog te werken 😉

En in de middag kreeg Fenna mooi nieuws van school! Ze is over naar de 4e!!! Dit was best nog spannend, want ze stond er niet zo best voor. Maar door alle toestanden hebben ze er wel rekening mee gehouden gelukkig. Ze moet aankomend jaar gewoon lekker elke dag op school zitten en in combinatie met de aangeboden training van school komt het helemaal goed.

Uiteraard mocht ze daarom kiezen wat er voor avondeten op het menu stond;

Sushi natuurlijk! Amy op haar kamer, maar het smaakte niet minder lekker 😉

Donderdag

Fenna is echt een lieverd. Ze vindt het zo sneu voor Amy dat ze haar een mooi cadeautje gaf.

Amy blijft flinke hoofdpijn houden. Gedurende de dag, met paracetamol, neemt het ietsje af. Maar het is wel flink balen!

En om de quarantaine een beetje leuk te houden bestelden we maar lekker ijs 😉

Vrijdag

De frambozen in de tuin blijven maar rijpen. Echt een luxe!

De kamerplant, die het heel zwaar had, lijkt met veel liefde weer een beetje op te bloeien. Ik houd hoop!

Ook kwam er voor de kids nog leuke post van mijn moeder. Altijd leuk om een mooie kaart te krijgen!

En ik moet soms zo lachen om de manier waarop Thomas slaapt. Of hij kruipt bij Fenna in bed, of bij ons, of hij ligt er zo bij….

In de ochtend hebben wij trouwens alle 4 een coronatest afgenomen bij de teststraat. Hopen dat we allemaal negatief zijn en wij in ieder geval uit quarantaine kunnen.

Zaterdag

Wat een zalig weer vandaag! Ik had even behoefte aan rust, en dat kon ik op dit plekje prima vinden.

De uitslag liet maar op zich wachten, dus vermaakte we ons maar in de tuin…..

Aan het einde van de middag kregen we dan toch eindelijk de uitslag, negatief! Wij konden ons dus in ieder geval weer vrij bewegen (arme Amy). We sprongen meteen even op de fiets om een lekker stuk te fietsen. Pffff, mijn benen gaven wel aan dat ze de afgelopen dagen niet veel hadden ondernomen 😉

Zondag

Omdat ik negatief was kon ik vandaag nog een dagje werken. Daarna begint mijn vakantie, dus ik vond het wel fijn nog even een dagje te kunnen werken.

Voor Amy nam ik daarom maar iets leuks mee van mijn werk.

Ze heeft het steeds zwaarder door de verveling. De klachten nemen gelukkig af. Als ze maandag 24 uur klachtenvrij is mag ze uit isolatie.

In de Mall loopt de afdeling Engels zo gigantisch hard dat de stapels titels niet aan te slepen zijn. Ik vind dit soort foto’s daarom altijd heerlijk om te bekijken 😉

Nou, mijn vakantie is nu officiëel begonnen. Heerlijk lezen, bloggen en genieten van elkaar. En hopen dat Amy zich snel weer bij ons kan voegen.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge