Follow:
fashion

Kleding wishlist

expresswear

Nu ik vaker een jeans draag merk ik dat ik wat meer variatie in mijn kast nodig heb. Vooral op het gebied van truien en blouses. In Engeland heb ik een aantal items gekocht, maar dat is nog niet genoeg om wat te kunnen combineren. Nu het koud is buiten vind ik het heerlijk om een jeans met een lekkere trui te dragen. Daarom staan truien hoog op mijn wishlist! Vandaag heb ik een aantal items om te laten zien die ik overweeg aan te schaffen…

Gave truien!

Ik ben gek op donkerblauw. Voor mij is dit altijd een “veilige” kleur en is makkelijk te combineren. Ik heb ik Engeland een donkerblauwe trui met sterren gekocht die heerlijk warm is, maar met één zo’n trui red ik het niet. Ik ben dus op zoek naar nog meer gave truien! En vooral de dames kleding van Only heeft ontzettend veel gave truien!

Deze van Vero Moda vind ik bijvoorbeeld erg leuk. Simpel, maar gaaf! En een trui met de combinatie donkerblauw/wit is voor mij sowieso al een winnaar.

Deze trui vind ik ook super leuk. De lichtere banen lijken ook een beetje glitter te bevatten. En ik ben dol op glitter!

Tja, en ik hou nog steeds ook veel van kleur. Dus een lekkere trui om je super comfortabel in te voelen met lekker veel kleur hoort natuurlijk ook in mijn kast.

Mooie blouses

Als het straks weer voorjaar wordt, en het is iets warmer buiten, dan draag ik graag blouses. Zeker ook gaaf op een mooie jeans! Ik heb in Engeland één mooie blouse gekocht en die heb ik met Kerst en Oud & Nieuw gedragen. Jullie merken het al, één blouse is veel te weinig. 😉

Dierenprintjes zijn niet weg te denken uit het mode straatbeeld op dit moment. En ik moet eerlijk bekennen dat ik het steeds leuker vind! Eerst vond ik al die dierenprintjes maar ordinair, maar ik heb mijn mening moeten bijstellen. Ik vind ze leuk!

Ik vind deze twee blouses echt super gaaf! Beide staan ook super goed op mijn (nep)leren skinny broek. En als je er een net jasje over draagt kunnen ze ook nog prima voor netjes. Tja, vond ik het voorheen écht alleen geschikt voor Nel Veerkamp….ik beken, ik vind het geweldig!

Ook deze blouse spotte ik online en vind ik erg gaaf. Vooral het mouwtje, dat net even anders is dan normaal, vind ik een super leuk detail.

Als ik een paar van deze items aan mijn garderobe zou toevoegen dan kan ik wat meer uit de voeten op de dagen dat ik een jeans draag. En ik moet bekennen dat ik dan nu steeds vaker doe. Uiteraard draag ik nog steeds met veel liefde mijn Tante Betsy jurkjes, maar een dag heerlijk in een spijkerbroek met een warme trui vind ik ook een verademing.

In Maart ga ik weer een weekend weg met mijn moeder en zusje, en ik gok dat ik dan ook nog wel iets aan mijn garderobe ga toevoegen. Al met al begin ik steeds meer lol te krijgen in het combineren van mijn kleding. Of dat ook goed is voor mijn portemonnee laten we maar even in het midden. 😉

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge