Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #154

hillybillybeauty.nl

Het is weer maandag en dus weer tijd voor een nieuwe Diary! Deze week hadden we een heerlijk nazomer weekend en zat ik volop in de zon bij de hockeywedstrijd van Fenna. Wat ik verder deze week nog heb gedaan? Ik laat het weer zien in mijn foto-Diary!

Maandag

Vandaag had Thomas keeperstraining. Hij vindt keepen stiekem veel leuker, dus hij was er helemaal klaar voor!

Dinsdag

Mijn moeder is voor mijn zusje en mij op pad gegaan voor pompoenen. We zijn alle 3 dol op de herfst en willen onze woonkamers gezellig maken met pompoenen. Dus via de app liet ze ons weten dat ze geslaagd was!

Woensdag

In de ochtend mochten ouders een kijkje in de klas nemen. Thomas liet vol trots zijn Snappet zien!

Ook kon ik in zijn werkboekjes kijken. Dan zie je toch altijd weer hele leuke dingen šŸ˜‰

Voordat Thomas in de middag uit was ging ik op verjaardagsvisite bij een vriendin. Ik had voor haar een leuk plantje in een potje gekocht bij het tuincentrum. En voor mijzelf ook nog even een leuke gehaald.

Ik ben gek op de okergele kleur.

Donderdag

Dinsdag was Thomas al een dagje ziek thuis. Maar blijkbaar was hij toch nog niet helemaal opgeknapt. Dus vandaag weer een dagje thuis.

Toen Amy thuis was kon ik even wat boodschappen doen. Mijn moeder vond dat okergele potje zo leuk, dus ze vroeg of ik voor haar ook wat kon halen zodat ik dat zaterdag aan haar kon geven. Natuurlijk kon ik dat!

En voor mijzelf kocht ik het nieuwe Stephen King boek. Ik ben hier zo benieuwd naar!

Vrijdag

Iedereen was vandaag gelukkig weer naar school. Ik had voor mijzelf even een productief dagje ingepland. Een paar blogs geschreven, gestreken en lekker lezen. Heerlijk zulke dagen.

Zaterdag

Vandaag was het stralend weer! Ik had rijbeurt bij Fenna haar team dus ik kon mee naar Schiedam. Het was zo warm dat ik gewoon wat verbrand was.

En weer een hele spannende wedstrijd die gewonnen werd door Fenna en haar team. Super tof!

Eenmaal thuis eventjes bijkomen en uit de zon. Ik had nog leuke post ook! Dit is echt een grappig boek om in de kast te hebben.

In de middag ging ik met de kids naar mijn zusje en zwager voor hun feestje. Andries moest bij zijn team coachen dus die kon helaas niet mee. Het was een hele gezellige middag en wat kan mijn zusje lekker koken. Heerlijke curry soep met rijst en balletjes daar gegeten. Een geslaagde avond!

Eenmaal thuis bracht ik Thomas in bed en viel ik zelf binnen no time ook in slaap.

Zondag

De planning was om naar de kerk te gaan, maar niemand bleek zijn wekker te hebben gezet. En blijkbaar waren we allemaal erg moe want iedereen werd laat wakker.

Ik ging met Fenna nog even naar het winkelcentrum om wat dingetjes te halen. De verbouwing schiet op. Er zijn weer wat nieuwe winkels bijgekomen.

Kan niet wachten totdat de bios er is!

Gisteren op de verjaardag van mijn zusje kreeg ik de pompoenen van mijn moeder. Die heb ik vandaag, in alle rust, leuk in de woonkamer gezet. Andries ging met de kids even naar Mijdrecht, dus ik heb heerlijk uren op de bank kunnen lezen. Zalig!

Een heerlijke week weer deze week. Hopelijk aankomende week geen zieken meer. Dit wordt ook weer een spannende week….vrijdagavond gaat Andries naar Mijdrecht aangezien zijn ouders hem zaterdagochtend hĆ©Ć©l vroeg naar Schiphol gaan brengen. Dus deze week is best een beetje anders dan anders. Jullie lezen dat aankomende week natuurlijk.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge