Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #127

Bijna vakantie! De meiden moesten nog even ploeteren met de proefwerkweek, maar konden deze mooi afsluiten met een spetterend schoolfeest. En het lijkt wel lente hè? Wat een zalig weer! Daar krijg ik altijd meteen de opruimkriebels van. Hoe is mijn week weer verlopen? Je kan het weer zien met deze diary.

Maandag

Een heerlijk zonnetje aan de hemel vandaag. Het waaide wel flink, maar dat weerhield mij er niet van om toch even een lekker wandelingetje te maken. Oortjes in, Storytel en gaan!

Ik ging met Thomas naar de judo in de avond en verder had ik best een geslaagd rustig dagje. Heerlijk!

Dinsdag

Vandaag heb ik geen foto’s gemaakt. Ik deed wat in het huis, meiden gingen kort naar school voor proefwerken en ik las ook lekker veel. Eigenlijk een heel fijn dagje. In de avond hadden Andries, Amy en Fenna hockeytraining. Geen verdere bijzonderheden.

Woensdag

Vandaag zijn we 15 jaar getrouwd! Wat gaat de tijd toch snel! Ik kreeg via de post van zowel mijn schoonouders als mijn moeder een mooi boeket opgestuurd. Hierdoor kwam ik helemaal in de feeststemming.

Thomas nam uit school een vriendje mee. Met mooi weer naar buiten, dus we gingen lekker naar de speeltuin en ik nam een boek mee…

In de middag had Thomas hockeytraining, heerlijk in het zonnetje! Fenna geeft zijn team training, samen met een andere jongen, en Andries is hoofdtrainer. Ik krijg daarom vaak even een leuke foto toegestuurd…

Donderdag

De meiden zijn klaar met hun proefwerkweek. Hoe het is gegaan weten we nog niet, maar ik hou mijn hart stiekem een beetje vast. Doordat ze allebei net voor de proefwerkweek ook ziek zijn geweest hebben ze toch wat tijd verloren. Maar ja, we kunnen er nu niks meer aan veranderen.

Ik kreeg vandaag nog leuke post! Een super interessant kinderboek over ‘groen leven’ en een prachtige wereldkaart op glas van wereldkaarten.nl. Uiteraard volgen hier nog blogs over tzt.

Amy en Fenna hadden vandaag hun schoolfeest. Dus uren van verkleden, haar en make-up van te voren. Ik moest opblijven om te wachten totdat ze thuis kwamen, echt fijn voor iemand die geen avondmens is..haha. Maar ze hebben het super leuk gehad. En Amy stuurde nog een foto van die avond. Wat een knapperd!

Vrijdag

Vandaag was ik niks waard! Laat gaan slapen (half 2 uiteindelijk), Thomas die om half 3 mij riep vanuit zijn bed en om half 8 ging de wekker weer…..brak!

Mijn dag bestond dus voornamelijk uit een bank, een kop thee en een boek…

Zaterdag

Wat is dit weer genieten! Vandaag lekker met Thomas en Amy naar mijn vader gefietst in het zonnetje. (Fenna lag tot diep in de middag in bed, puber..haha). En kijk, mijn hortensia komt ook al tot leven weer!

Ik moet de dode takjes nog even verwijderen, mos weghalen en wat verse aarde erbij gooien. Maar dit wordt weer een prachtige plant denk ik!

In de avond keken we Wie is de Mol….tja, ik ben al mijn punten kwijt…..;-)

Zondag

Vandaag was het weer een geweldig mooie dag. We hadden in de middag een verjaardag van Andries zijn broer en zusje. We hebben dus een drukke maar gezellige middag gehad. En door het mooie weer konden de kids ook lekker naar buiten.

En ik had een goede haar-dag! Mijn haar zat in de ochtend meteen top. Dus daar heb ik even een charmante selfie van gemaakt…haha

In de middag kreeg ik ook nog een email over Fenna haar mobiele bundel. Blijkbaar was ze er ruimschoots overheen gegaan en dit resulteerde in een bijna 300 euro rekening! What??!!!

Dit gaf even de nodige stress….maar ik heb de maandagochtend goed besteed en heb contact me ze opgenomen. En net kreeg ik het verlossende mailtje!! Ze komen mij ruimschoots tegemoet en ik hoef alleen de 20 euro extra internetbundel te betalen. Pfew….mazzel!

Nu lekker vakantie!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Jessica J.

    Een rekening van € 300? Flink haar best gedaan, haha! Je haar ziet er trouwens prachtig uit! Ik had je nieuwe kapsel compleet gemist. Alsnog gefeliciteerd met jullie vijftien jaar huwelijk, Hilde! ♥
    Jessica J. onlangs geplaatst…Deze goede gewoonten krijg ik mezelf maar niet aangeleerdMy Profile

    februari 26, 2019 at 11:37
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge