Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #215

hillybillybeauty.nl

Een week met een tweede zieke in huis, het zal toch niet? Amy liet zich daarom deze week testen. Ook mocht ik extra werken deze week, kocht ik een overheerlijke donut, ruimde ik weer flink op in huis en ontving ik nog wat leuke dingen voor mijn blog. De weken vliegen echt voorbij de laatste tijd. Hebben jullie dit ook? Oh ja, Thomas had ook zijn boekbespreking deze week! Super spannend natuurlijk!

Maandag 23 november

Vandaag moest ik flink in huis aan de slag. Ik werd namelijk gevraagd om dinsdag een dag te werken in het filiaal op de Frederik Hendriklaan. Ik vind het heerlijk om extra te werken, maar ik moet wel mijn andere taken niet versloffen natuurlijk 😉

Dinsdag 24 november

Thomas had vandaag zijn boekbespreking. Hij was gelukkig niet super zenuwachtig wat mij ook wel een rustig gevoel gaf. In mijn pauze tijdens mijn dag werken ontving ik een gesproken berichtje van hem dat hij een ‘Zeer goed’ had gekregen. Trots!

In de avond was ik flink moe, het was echt super druk in de winkel. Amy voelde zich al niet echt super. Flink verkouden en gewoon niet fit. Morgen dus bellen voor een test.

Woensdag 25 november

Thomas was vandaag een dagje vrij. Dat was wel even fijn, lekker een dagje bijkomen met elkaar. Amy was natuurlijk ook thuis, zij kon donderdag terecht voor een test.

Donderdag 26 november

In de ochtend met Amy de test laten doen. Dit vond ze niet fijn! Gelukkig is het bij ons in de straat, dus we waren zo weer thuis. Ook ging ik even flink aan de slag voor mijn blog. Ik kom tijd tekort. 😉

Deze heerlijke wasparfums komen binnenkort op mijn blog. Ze zijn echt zó fijn!! Verkrijgbaar bij plafonddroogrek.nl

Ik kreeg via de app de vraag of ik eerder kon beginnen vandaag ivm de drukte. Natuurlijk! Ik kon daarom ook eten op mijn werk en mijn collega en ik besloten onszelf even te verwennen…haha

Genieten!

Vrijdag 27 november

Rommelpiet op school!! Oh no! haha

En nog meer fijn nieuws!!

Ze voelde zich inmiddels ook wel iets beter, gewoon een flinke verkoudheid dus. Gelukkig maar! Ik mocht vandaag trouwens ook extra werken, tot 14:00. Heerlijk om de dag zo te beginnen! Lekker veel cadeautjes inpakken, je merkt dat mensen al flink sinterklaas en-kerstinkopen aan het doen zijn.

In de avond moest ik Fenna en Thomas naar hockeytraining brengen (Andries was werken) ik had ook nog 2 To Good To Go boxen gescoord dus die haalde ik daarna meteen op. Deze keer waren ze iets minder spectaculair dan vorige week. Maar toch heerlijk van gegeten in de avond.

Ik ging op tijd naar bed, want….morgen weer werken idd.

Zaterdag 28 november

Ik moest vandaag de hele dag werken, en het was druk!! Wel gewoon verspreid waardoor mensen wel 1,5 meter afstand konden houden over het algemeen. Ik heb echt de hele dag nonstop met mijn collega’s van alles te doen gehad. Thomas had in de ochtend een hockeyclinic, hij vond het weer super leuk!

Toen ik eenmaal thuis was dook ik lekker onder de douche en was ik meteen bekaf. Lekker niks doen, beetje lezen en nadenken over een erg leuke vraag van mijn leidinggevende die dag. Of ik vanaf januari evt meer contracturen wil om in het andere filiaal in de stad extra dagen te werken. Natuurlijk! Dit hoopte ik al namelijk. Helemaal blij!

Zondag 29 november

Ik had eigenlijk het liefst de hele dag lekker in een boek gedoken vandaag. Maar er moest flink wat was worden gedaan, boodschappen, bloggen….

Andries keek een spectaculaire race van Formule 1, ik deed mijn ding en Amy en Fenna gingen met mijn broer en schoonzus naar een tuincentrum en kwamen met leuke Kerstdingetjes thuis. Ook moest ik nog even met Thomas aan zijn surprise. Een heerlijke voldane week deze week….ik ben benieuwd wat aankomende week weer brengt.

En Thomas kreeg de afgelopen tijd nog een paar hele gave boekjes!! Hij is er super blij mee 🙂

Oh ja! Ik ga bij mijn werk meedoen aan het ‘boek van de maand’ clubje! Paagman heeft elke maand een Boek van de Maand welke door een groepje van collega’s wordt gekozen. We lezen in de maand vooraf 4 gekozen boeken en kiezen er dan eentje uit. Ik mag ook meedoen. Zo leuk! Allemaal leuke dingen 😉

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge